čtvrtek 30. července 2015

Orbit: posezení s blogerkami

Včera jsem se zúčastnila milého podvečerního blogerského setkání, které pořádala všem určitě známá značka žvýkaček Orbit. Večerem provázela Simona z blogu Style Cookbook a hosty byly módní návrhářka Veronika Štěrbová, která tvoří pod značkou Sophistic by Veronika, stomatoložka MDDr. Barbora Nesnídalová a dentální hygienistka Mgr. Hana Kučová. Celá akce se konala v úplně nových a moc zajímavých prostorách na střeše Černé Labutě v Praze.

neděle 19. července 2015

Nars: Deep Throat

Kdo by neznal legendární NARS tvářenky... Upřímně mi některé jejich prvoplánově šokující názvy přijdou trochu divné, značka jako celek na mě působí celkem luxusně, takže tuhle potřebu nechápu a moc mi k jejich image nesedí, ale budiž. Asi jsem nějaká upjatá :D

středa 8. července 2015

Yves Rocher: sprchový peeling s vůní léta

Konečně je tady pořádné letní počasí (snad nebude ochlazení trvat dlouho) a taky doba dovolených. Ať už jste někde v exotice u moře nebo poznáváte krásy domoviny jako teď já, tenhle sprchový peeling Plaisirs Nature s vůní citrónu a bazalky z letní limitované nabídky Yves Rocher dodá vašemu sprchování tu správnou letní vůni.

čtvrtek 2. července 2015

Avon: cukrový peeling Planet Spa

Jsem fakt nejhorší blogerka, protože tenhle peeling Planet Spa jsem dostala ve vánočním (!!!) balíčku od Avonu. Sice jsem si ho vyzvedla až nějak v půlce ledna, ale i tak... Každopádně peeling jsem teď nedávno dodělala a samozřejmě nastala klasická situace - v katalogu už není :D


Obaly řady Planet Spa se mi hrozně líbí, barva vždycky vystihuje některou ze složek, tahle varianta Indulgent je s bambuckým máslem a hnědým cukrem. Je to klasická tuba s trošku hůř otvíratelným víčkem, bylo fakt potřeba zabrat při otvírání i zavírání, ale tak to může být kus od kusu, aspoň do něj na kraji vany nenateklo, jako se to děje u Dermacol sprcháčů. Vůně odpovídá složení, lehce sladká, cukrová. 


Konzistence je po rozetření krásně krémová, cukr v tom není úplně hrubý, ale jakoby lehce rozpuštěný a navíc jsou v tom ještě nějaká zrníčka (z vlašských ořechů dle složení). Na kůži dělá takový krémový povlak a hrozně mě ho kvůli tomu bavilo používat, bylo to příjemné a takové "rozmalující". Drbací schopnosti jsou velmi dobré, kůži hezky vyčistí a vyhladí, ale zároveň nedráždí nebo nevysušuje, nebyla jsem po tom napnutá nebo červená.

bambucké máslo se bohužel krčí až na konci...

Jak už jsem psala v úvodu, v katalogu tahle řada už vůbec v nabídce není, ale pokud vás peeling zaujal, jde sehnat na parfums.cz za celkem příjemných 115 Kč za 200 ml. Takže pokud máte rády cukrové peelingy, které jsou ale zároveň jemné a krémové, můžu doporučit.


Děkuji Avonu za poskytnutí výrobku k recenzi.