úterý 16. července 2013

Bioderma Sébium testovací sada

Hezké ráno!
Nedávno jsem v lékárně narazila na tuhle sadu a protože jsem se už delší dobu chystala vyzkoušet Sébium micelárku, tak jsem ji tam samozřejmě nemohla nechat ležet. Od Sébia jsem zatím měla čistící gel a Global. Sada má být na deset dnů, voda byla teda pryč rychleji, naopak peeling i krém vydrží delší dobu.


Vodu i krém jsem používala ráno a večer a docela mě překvapilo, že i když jsem obličej večer důkladně odlíčila a vyčistila, tak stejně byl tamponek ráno docela špinavý. Takže čištění je opravdu důležité i po probuzení, protože přes noc se pleť znova zanese a když to ráno ucpu BBčkem, tak je zaděláno na pupínky. Krém se rychle vstřebává a přijde mi i lepší než supernovinka Global, ten je divně cítit a pod make-upem se trochu drolí, až mi dojde, tak místo něj koupím plné balení AKN. S vodou jsem taky spokojená, neštípe, nedráždí, taky jdu do plné verze.

Silná trojka :)

Peeling jsem si dělala obden, nanáší se na vlhký obličej a má se minutu až dvě masírovat. Má strašně jemná zrníčka, takže je to fakt příjemné a klidně jsem někdy masírovala i víc :D Kromě hlubšího čištění je výhoda i v tom, že se potom krásně vstřebává ten krém (který se sice vsákne dobře i tak, ale po peelingu je to úplně o něčem jiném), pleť je hebká a hrozně příjemná na dotek.

Pokud by vás zajímalo složení

Do nedávna jsem používala tři kroky Clinique - Anti-blemish solutions a i když to nebylo úplně špatné, tak Sébium je mnohem lepší, pleť je opravdu zdravější a čistší, jak slibuje obal. Navíc vyjde i cenově výhodněji, každý z výrobků ABS stál téměř 600 korun.  Takže pokud uvažujete o něčem z téhle řady, tak je tahle sada dobrá volba na vyzkoušení, ne od všeho bývají vzorečky a je rozhodně lepší si to předem otestovat, přece jen Bioderma taky není nejlevnější. Za tenhle set jsem dala 65,- (krém a peeling jsou po 15 ml, voda 20 ml). Akorát si nejsem jistá, jestli se AKN ještě dá sehnat v téhle verzi, myslím, že teď se prodává novější AKN Fluid, ale rozdíl tam asi moc velký nebude.

Používáte přípravky od Biodermy? Nebo máte nějaké jiné favority na problematickou pleť? Budu ráda za vaše tipy :)

P.S. Ve čtvrtek ráno letím na týden do Moskvy na svatbu sestřenice, ale budu na příjmu, takže přibude článek, možná pár fotek a určitě budu hledat kosmetické zajímavosti, které třeba u nás nejsou... a nejvíc se těším do obchodu Natura Siberica!

9 komentářů:

  1. Ahoj, Biodermu obecne moc nemusim, ale mela jsem jak tri kroky od Clinique, Antiblemish, tak tohle a musim rict, ze na cisteni mi prijde lepsi Clinique. Taky mam po tenhle Bioderme jeste spinavy tamponek. Zatimco kdyz pouziju Clinique, tak rano stahnu jen "nitky z polstare....

    Ted aktualne jsem v takove testovaci fazi, ale az dodelam miniaturky, ktere ted mam, tak se asi vratim ke Clinique.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně právě Clinique skoro vůbec nepomáhal. teď mám tu pleť fakt čistší a skoro žádné pupínky se mi nedělají a když už, tak se i rychleji hojí a nezajizví se mi.

      Vymazat
  2. Podla mna Bioderma ti velmi pekne pomoze!

    Inak posledny tyzden mojej SUMMER giveaway, zapojit sa mozes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. ja som ten Global minula, mala som ho v plnej verzi, hlavne mi vadilo to zmolkovanie, po naneseni troska stipkal, prijemne vonal, plet nevysusoval, ale tak nejak ma nepresvedcil, aby som sla aj do dalsieho balenia..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on jako vyloženě nesmrdí, ale mně ta vůně vadí, obecně nechci vonící krémy. a je fakt, že trošku štípe v místech, kde mám třeba zrovna pupínky, ale to považuju za dobré znamení, jako že to "léčí" :D

      Vymazat
  4. Já mám zase ráda řadu Sensibio :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé a kde jsi to přesně koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Praze, na rohu Vodičkovy a Palackého, je to celkem nová lékárna a mjaí dost dobré ceny

      Vymazat
  6. A hele, o tom AKN kremu uz dele uvazuju, pry na akne a ucpane pory dost pomaha ale ty 4 stovky...porad vaham, no ale jestlize tenhle test set stoji 65 kacek tak doufam ze ho u nas nekde budou mit

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!