středa 31. července 2013

Borůvková emulze na ruce Balea

Ahoj!
Dneska to bude taková rychlorecenze, protože limitky bývají ošemetné a člověk nikdy neví, kdy se vyprodají. V dm drogerii jsem zaregistrovala tuhle novou, s typicky letní vůní. Když se řekne léto, já si prostě vybavím borůvky, takže tohle byla jasná volba :) bohužel v nabídce jsou u nás jenom tři výrobky (v Německu mají ještě sprcháč a šampon, škoda, že k nám nedorazili), já jsem si vybrala emulzi na ruce.

obsah 300 ml, cena 49,90 Kč

Balení je s pumpičkou, což je praktické třeba do práce, já si ji hned dala na stůl a během dne si vždycky podle potřeby ucmrndla. Konzistence je řidší a stačí vymáčknout jenom malé množství, jinak se hůř vsakuje. Voní fakt krásně borůvkově, podle mě na léto ideální vůně, svěží, ovocná, žádná slaďárna. Bohužel s hydratací to tak slavné není, ruce sice zjemní, ale moc dlouho efekt nevydrží, klasický krém určitě nenahradí. Ale na rychlé nouzové přemáznutí, kdy si nemůžu dovolit mít umaštěné ruce, je akorát.


Kromě emulze je v nabídce ještě tekuté mýdlo (za 37,90) a tělový krém (za 62,90). Kdybych už těch mazadel neměla tolik, tak bych si ho asi pořídila, ale asi zůstanu jenom u emulze, možná ještě skočím pro mýdlo. Kdybyste si něco chtěly pořídit, tak musíte hledat, já jsem čekala všechny věci na nějakém jednom stojanu (jako je třeba ta cestovatelská limitka), ale jsou rozstrkané, emulze byla u krémů na ruce, mýdlo u mýdel a krém jsem nehledala, ale asi bude taky u bráchů krémů.

celá edice, zdroj facebook dm drogerie ČR

Zaujaly vás borůvky a půjdete si z téhle edice něco koupit?

7 komentářů:

  1. Šampon mám doma a sprcháč jsme tuším taky viděla, takže v ČR jsou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? no já jsem vycházela z jejich oficiálních informací, šampon jsem v našem dm neviděla určitě a sprcháč měli s podobným obalem, málem jsem ho omylem vzala, ale to je černý rybíz :(

      Vymazat
  2. milujem čučoriedky (v akejkoľvek podobe) aj značku Balea!
    uvidíme, či to nájdem u nás na Slovensku, aj keď pochybujem...

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ten borůvkový krém na tělo a je fajn :) recenze i na mém blogu :)


    www.magicalbeauty11.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybych neměla už spoustu mazadel, tak bych ho taky asi vzala :)

      Vymazat
  4. Mám ho na stole v práci a mažu si s ním ruce denně, takže praktičnost pumpičky ocenuji. Ruce od něj nejsou extra "promazané", ale zase člověk může hned sahat na papíry a neumastí je. Ale na pořádnou hydrataci nebo na noc to není. A i když borůvka je fajn, malina mi voněla ještě mnohem víc. A kdyby vydali ten krém znovu, kupuju do prácei do zásoby :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný večer. Již dlouhou dobu sháním BALEU emulzi na ruce malina, citronová tráva v lahvičce s pumpičkou. V ústí n. L. to v DM drogerii nemají již delší dobu. Prosím poraďte kde bych to sehnala. Moc děkuji Irena M.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!