sobota 20. července 2013

Nivea tělové mléko do sprchy

Ahoj!
Jelikož jsem v mazání strašný flákač, tuhle novinku na krémování ve sprše jsem fakt uvítala. Dokonce jsem si ji chtěla i koupit, ale měla jsem štěstí a vybrali mě na testování přes facebook Nivea a balíček s mlékem, vzorky a katalogem mi přišel až domů :)

tahle 200 ml varianta je za něco přes stovku, ještě se prodává i 400 ml balení

Nejdřív jsem zkoumala obal a musím přiznat, že se mi moc nelíbí. Přijde mi, že je na něm zbytečně moc informací a zaniká název produktu, myslím, že by to šlo udělat i lépe a trochu moderněji. V zahraničí jsem dokonce objevila obal úplně jiného tvaru a i pánskou verzi!

zdroj:  http://www.cosmetoscope.com/wp-content/uploads/2012/04/nivea_under_the_shower_range.png

Vybrala jsem si bílou hydratační variantu na normální pokožku, protože i když se k ní chovám dost macešsky, tak naštěstí moc suchá nejsem, nějak se asi samohydratuju :D druhá varianta je modrá výživná na suchou pokožku. Mléko obsahuje mořské minerály a vůní mi moře trošku připomíná, je taková svěží niveácká. Natře se na pokožku umytou sprcháčem a opláchnutou a pak se taky ještě opláchne, nijak nepění a má krémovou konzistenci.

na zadní straně je přehledný návod... a hlavně neuklouznout! :) 

Mléko jsem vyzkoušela ještě ten den a po prvním použití jsem byla dost zklamaná. Většinou si ho všichni chválili, ale já jsem z něj neměla vůbec dobrý pocit, po utření jsem byla hrozně ulepená a nepřišlo mi, že bych měla pokožku jakkoliv hydratovanou. Druhý den jsem se opláchla ještě důkladněji, ale i tak jsem se trochu lepila. Tak už jsem byla naštvaná, pár dnů jsem ho používala bez valného efektu, ale pak přišlo trochu zlepšení... Na dovolené jsme se totiž celý den opalovali a jedině, když jsem byla vysušená jak treska, tak se mi mléko vstřebalo do pokožky a konečně nelepilo. Ale i tak, co se týče hydratace, tak je to slabší průměr, třeba s jejich tělovým sufflé se to nedá srovnat. Další využití je pro mě po holení nohou, to se kůže taky dost vysuší, takže se mi dokáže dobře vstřebat, a navíc po něm nemám vyrážku jako po některých jiných krémech.


Bohužel jsem tedy mlékem do sprchy zklamaná, času to zase tolik neušetří (a vody taky ne), pro moji pokožku se úplně nehodí a vlastně ani moc nehydratuje. Přes léto pro něj sice využití najdu a vypotřebuju ho - jo taky teda hodně rychle ubývá - ale na to, že ho použiju jen po slunění nebo holení, mi přijde další nákup zbytečný. Ale jsem snad jediná, komu nevyhovuje, jinak na něj ze všech stran slyším chválu, tak mě to trochu mrzí.

A co vy, zkoušely jste už tuhle novinku? Co na ni říkáte?

13 komentářů:

  1. Já jsem měla tedy jen vzoreček, jelikož jsem na testování vybraná nebyla, ale řekla bych, že to tedy žádný zázrak není. Jak říkáš, není to moc velké ušetření času a vody už vůbec ne. Přijde mi, že málo hydratuje, jinak ulepený pocit jsem neměla.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když s tím přišli, tak jsem myslela, že to bude místo sprcháče, to by bylo lepší, takhle mi to fakt nepřijde moc efektivní

      Vymazat
  2. Já jsem také dostala pouze vzorečky a že by to byl nějaký zázrak.. Ulepená jsem si nepřišla, ale hydratovanou pokožku jsem také neměla. Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. No, máš štěstí, že jsi byla vybrána:-) ... Tak jsem za tuto recenzi ráda, jelikož jsem přemýšlela o koupi a odradila jsi mě od toho :-D Alespoň nebude má peněženka plakat:-))
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale třeba by ti sedlo, většinou jsem četla pozitivní ohlasy. nebo si napiš o vzorek, psali o tom na fb ;)

      Vymazat
  4. Mě bohužel nevybrali, měli ale zaslat vzorečky, které mi pošta nedoručila, tak jsem Nivee psala, zda by šly zaslat na jinou adresu znovu, a údajně se jim žádná zásilka nevrátila, tak mám smůlu.. A teď po přečtení tvé recenze váhám, zda si ho koupit či ne. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no teď jsem na jejich stránkách četla, že ty vzorečky pořád nabízí... tak to zkus znova nebo třeba přes někoho jiného :)

      Vymazat
    2. Jéé, díky moc, to je super. :)) Už jsem si o ně napsala a nechala zaslat na trvalé bydliště, tam jsem problém s poštou neměla. :-D

      Vymazat
  5. To opačné balení je o dost hezčí než tohle :/ :D
    tinyinworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tak a už jsem rozhodnutá - při nejbližší návštěvě drogerie si ho pořídím! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!