pátek 5. července 2013

Třpytivé koule Essence

Ahoj!
Včera jsem si udělala radost a šla jsem do Rossmanna omrknout věci z nové letní limitované edice Me & My Ice Cream od Essence. Je laděná do příjemných pastelových barev a ceny jsou jako vždycky u Essence příznivé (viz obrázek dole). Podle ohlasů na facebooku je docela žádaná a někde prý už i vyprodaná, já jsem byla Na Poříčí a zatím měli všechno. Nakonec jsem si vybrala tyhle dvě věci:


Po koulích jsem šla cíleně (ehm...), protože jsem zatím ještě tenhle typ produktu neměla a nepůjdu rovnou do Météorites, že, a vlhčené ubrousky na ruce a tvář se na léto hodí, stačí mi chvilka v metru a mám pocit, že jsem celá ulepená. Mají jemnou jahodovou vůni, ale po otření vám z toho nevoní ruce a nijak nelepí. Obal je takový roztomilý s proužkama, velikost akorát i do menší kabelky.


Koule, respektive "třpytivé perly", mají podle textu na obalu zajišťovat zářivý efekt na tvářích a těle. Naštěstí nejsou moc třpytivé, vlastně ani nejsou moc vidět, jenom vytvoří na tváři takový jemný odlesk. Asi víc vyniknou na opálené pokožce, takže se příští týden na dovolené budu snažit smažit :D vůní mi připomínají houbové rizoto, což nevím, jestli je úplně správně...


Každopádně jako první zkušenost dobré, myslím, že mi vystačí docela dlouho, i když už jsem jich pár omylem utopila v umyvadle. Napočítala jsem celkem 5 odstínů (žlutá, zelenkavá, fialová, studená růžová a taková meruňková - tohle jsem promýšlela fakt dlouho, jak ty barvy přiblížit :D). Takže pokud se vám líbí, radši běžte do drogerie co nejdřív. Jinak tady je obrázek celé téhle limitky:

Zítra jedeme na týden pryč a budu testovat cestovní sadu Sébium od Biodermy, tak se těšte na dojmy. Hezký prodloužený víkend!
N.

5 komentářů:

  1. Nno již jsem o těchto koulích četla jinde na blogu a údajně nic moc. Celkově mě moc nenadchly:(.
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem četla spíš negativní dojmy, ale přišly mi hrozně roztomilý a chtěla jsem to vůbec zkusit. ještě jsou prý dobré od Avonu no a samozřejmě Guerlain, ale o ten můžu leda tak zkusit napsat Ježíškovi :D

      Vymazat
  2. Já mám ten balzám :D

    Pozvánka na GiveAway:
    http://withthecharm.blogspot.cz/2013/07/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě kuličky příliš nenadchly a raději budu časem investovat do dražších. :) Moc pěkný blog. :))

    Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, tyhle budou už brzo nahrazeny koulema nejlepšíma z nejlepších :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!