úterý 30. července 2013

Voděodolná trojka od MUFE

Hezký večer!
Doufám, že v tomhle počasí trávíte co možná nejvíc času někde u vody, já bych byla na koupáku nejradši pořád, bohužel pracovní povinnosti volají, ale o víkendu chci určitě zase někam vyrazit. I když to dost lidí považuje za blbost, já se trochu maluju i do vody, takže bych vám dneska chtěla představit věci od Make Up For Ever, bez kterých se neobejdu a které mám otestované u moře i v aquaparku a které opravdu vydrží i několikahodinové (intenzivní) řádění ve vodě.


Korektor, 15 ml za 870,-

Protože trpím na tmavé kruhy pod očima (i přes vydatný spánek, pitný režim, krémy a zdravý životní styl je prostě mám pořád a nejde se jich nijak zbavit - nemáte nějaké tipy, co s tím?), tak je prostě chci zamaskovat, i když jdu k vodě. Výborně se mi osvědčil voděodolný korektor Full Cover Concealer. Je údajně určený dokonce i k zakrytí jizev a tetování, což jsem sice nezkoušela, ale fakt drží jako přibitý a kryje skvěle. Je hutnější a je potřeba ho dobře a rychle zapracovat, ale s pletí krásně splyne. V nabídce mají široký výběr odstínů, tak si myslím vybere skoro každý. Já mám druhý nejsvětlejší, Light Beige (č. 3).

Řasenka, plné balení za 720,-

No a protože jsem od přírody světlý typ, tak když nemám řasenku, vypadám, jako bych řasy vůbec neměla, což se mi samozřejmě vůbec nelíbí. Dřív jsem měla voděodolnou Diorshow, ale začala mi vadit její silná vůně a nedržela tak dobře jako Aqua Smoky Lash. Zatím mám jenom malou verzi, kterou jsem dostala v Sephoře k nákupu, ale až mi dojde, tak si určitě pořídím i plné balení. Většinou si jí dávám jen slabou vrstvu, ale zkoušela jsem i silnější a taky vydržela. I když se snažím si oči ve vodě netřít, tak někdy to nejde a to je asi jediné, co úplně nezvládne, ale rozhodně se nerozteče a nesleze, jenom se lehce nadrolí (hlavně spodní řasy), ale jde to jednoduše setřít a zbytek pořád krásně drží. Dělá se pouze v černé barvě, což je podle mě trochu škoda.

Tužka, plné balení za 560,-

Řasenku ještě někdy doplním tužkou na oči Aqua Eyes, kterou jsem našla v březnovém SenzaBoxu. Nepoužívám ji vždycky, spíš jsem chtěla zkusit, jestli taky vydrží a opravdu ano! Taky mám jenom miniaturu, plné balení si asi kupovat nebudu, protože tužek na oči mám dost a s řasenkou si k vodě vystačím, ale pokud hledáte nějakou tužku, která přežije skoky do vody, tak tuhle můžu doporučit. Vyrábí se taky v obrovském množství odstínů, já mám klasickou černou (a měla bych si ji ostrouhat, já vím :)

Byla jsem dneska ověřit ceny v Sephoře, která je klasicky předražená, ale naštěstí ty jejich hostesky se slevovýma kuponkama potkávám opravdu denně (cítíte se pak výjimečně, když vám za utracených 4500 pošlou kupon na 10% slevu, že...). Něco málo jde sehnat na strawberrynet, ale jinak mi přijde, že je to bída, pokud víte o nějakém ověřeném levném zdroji, sem s ním!

Co vy a líčení k vodě? Máte taky nějaké ozkoušené věci, které vydrží?

4 komentáře:

  1. Ještě jsem do konce týdne v Anglii, tak se určitě na tuto trojku kouknu. Moc mě zaujal především korektor. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam to bude určitě levnější, zajímalo by mě, na kolik to pak v přepočtu vyjde!

      Vymazat
  2. Natálko, super výběr! MuFE také používám, stejný korektor, jen č.8 a také tmavě šedé stíny v tužce :) od stejné značky. Obojí je super a rozhodně také doporučuji. Jediné, co vynechávám k vodě, je voděodolná řasenka, svoje řasy mám naštěstí docela tmavé. Nakupuji zásadně ve slevových akcích a na zahraničních e-shopech. Blíží se nám dny Marianne, tak jsem zvědavá, jaké budou slevy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych si to taky za plnou cenu nekoupila, ale naštěstí ten korektor vydrží docela dlouho. kdyby byla nějaká zajímavá sleva, tak si určitě pořídím tu řasenku. a tmavé řasy závidím :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!