neděle 13. října 2013

Micelární voda L'Oréal, nástupce slavné Biodermy?

Ahoj!
O téhle novince jste asi neslyšely jenom v případě, že jste byly poslední týden mimo civilizaci a bez internetu, protože momentálně se probírá na všech možných blozích. Když jsem ještě zjistila, že je na ni v Rossmannovi akce, tak jsem si ji samozřejmě přinesla hned domů. Mám v zásobě ještě jednu lahev Biodermy a pak už budu střídat jenom tuhle a Mixu, na které mě štve akorát ta pumpička, protože cenově jsou někde jinde a výkon je úplně stejný, možná i lepší. Takže kralování Biodermy je u konce a soudě podle ostatních ohlasů nejen v mojí koupelně.


Obal je docela masivní, ale hezký (růžový :). Velikostně není až o tolik větší než Mixa, ale jak je hranatá, tak působí robustněji, takže mám pocit, že mi zabírá hrozně moc místa :) Co jsem moc nepochopila, je trošku schizofrenní název - na obale je napsáno Skin Perfection, ale vzadu zase Sublime Soft, což je název celé té nové řady. Tak si vyberte... Je hypoalergenní a vhodná i pro citlivou pleť (potvrzuji!) a oproti Mixe je i bez parfemace.

pro chemiky tu mám i složení, vypadá snad dobře, nic hnusného tam nevidím?

Nejdůležitější jsou samozřejmě odličovací schopnosti. Obličej odlíčí výborně jedním tamponkem, nelepí, nemám pocit pnutí ani potřebu ho ještě dočistit. S očima to je trošku slabší, protože si je maluju dost silně, takže si jí musím dát trochu víc a přitlačit, aby mi nezůstala šmouha na spodní lince, ale ani pak mě oči vůbec nepálí a nerudnou. Stejné to ale mám i s Mixou nebo Biodermou, zatím nejrychleji si s mýma vrstvama řasenky poradila micelárka Dermacol.

s dávkovačem jsem spokojená, vody vyteče vždycky tak akorát

Takže pokud ji ještě nemáte a nejste na ni ještě po masáži ze všech stran alergické, tak určitě doporučuju vyzkoušet! Já jsem ji sehnala v akci za 99 Kč (objem je 200 ml), mimo akce stojí myslím kolem 130 Kč, což je pořád dobrá cena, za kterou dostanete opravdu kvalitní a účinné odlíčení.
Zatím odoláváte, nebo už ji máte taky? Vyhovuje vám?

12 komentářů:

  1. Zatím jsem odolávala, ale Tvoje recenze byla tak nějak poslední kapka do poháru já-tu-micelárku-nepotřebuju a asi jí potřebovat budu:D Já mám zatím nejraději Ziaju, Bioderma mi obličej hrozně pne:-/

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, ta růžová, koukám na ni. mají jich docela dost druhů, ale teď asi chvíli nebudu experimentovat a zůstanu u těch dvou. tahle mě ani neštípala, když se mi trochu dostalo do oka!

      Vymazat
  2. Doma mám zrovna Mixu, od Biodermy jsem měla kdysi dávno. Jak mi dojde Mixa, tak asi zkusím tuto, když teda ji všichni tak chválí.

    OdpovědětVymazat
  3. já se prostě pořád nedokážu rozhodnout mezi Mixou a touhle:( už nad tím přemýšlím přes týden:D

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mixa voní, což může třeba někomu vadit, a navíc má naprosto stupidní dávkovač, na který musíš prostě nějak vyzrát. taky jsem na víc místech četla, že lepí (mně teda ne)... nebo můžeš koupit obě a porovnat ;)

      Vymazat
  4. Už jsem na něj četla chvály, asi ji budu muset vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám a jsem zatím spokojena :) Nepálí a dobře odličuje tak uvidíme jestli bude tak dobrá i nadále. Já celý život používala micelární vodu od Avene a to byla naprostá spokojenost, ale 550 korun je dosti drahá záležitost..

    OdpovědětVymazat
  6. Plánuji koupi..brzy :). Zatím jsem věrná Sensibio a zklamala mě micelární voda od Bourjois - pálí mě na kůži okolo očí :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně vždycky všechny odličovače pálily, než jsem našla Biodermu. pak jsem se docela bála zkoušet cokoliv jiného, protože mám oči fakt hodně citlivé, ale jak tahle, tak Mixa jsou úplně bez problémů. tak snad se ti taky osvědčí :)
      po té Bourjois jsem taky pokukovala, tak díky za informaci! mívala jsem jejich dvoufázový odličovač, ale kromě lehkého pálení a červenání se mi taky vžycky ulomila ta kulička na víčku, což mě dost štvalo :(

      Vymazat
  7. Chválim L'Oréal pretože mám pocit že v poslednej dobe prichádzajú na trh s naozaj kvalitnými produktami a táto micelárka nieje výnimkou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vzdycky kdyz jdu pro neco do drogerky tak si rikam ze ji uz konecne koupim, potrebuju neco kvalitniho na poradne odliceni a tahle micelarka vypada vic nez dobre.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!