čtvrtek 17. října 2013

První (a snad ne poslední) Misshabox

Hezký večer,
dneska bych vám chtěla představit trošku jinou krabičku krásy, která zatím vyšla jen jednou, ale plánuje se i další vydání. Jedná se výhradně o kosmetiku korejské značky Missha, kterou určitě znáte. Přiznám se, že jsem si je dřív spojovala jen s BB krémy, ale jejich sortiment je mnohem širší a myslím, že obsah boxu je takový pěkný průřez jejich nabídkou. Boxů bylo poměrně málo a byly téměř okamžitě rozprodané, já jsem chytla ten svůj v druhé várce. Cena byla 319 Kč + 30 Kč za poštovné, avizovaly se čtyři plné produkty a nějaké vzorečky. Jaký byl výsledek?


Krabička je krásná, líbí se mi mnohem víc než LB, které jsou poslední dobou silně přeplácané, je elegantní, růžová, se zlatým lemováním a vyraženým nápisem Missha. Vevnitř byl průvodní dopis, kde bylo něco málo o historii značky a popisy jednotlivých produktů v boxu. Dopis jsem nefotila, byl to obyčejný A4 papír, což může někomu vadit, přece jen zrovna tohle už mají v LB celkem vychytané, ale mně osobně to zas tak netrápí, protože ho pak časem stejně vyhodím a aspoň mi to není tolik líto :)

díky bohu za obyčejný papír, nikde žádné prášivé varhánky :)

Procure 365 Hair Mist, plnohodnotný produkt, cena 166 Kč - klasický ochranný sprej na vlasy, celkem jsou v nabídce tři vůně, já mám krásnou ovocnou Sweet Fruits. Slouží k ochraně vlasů před sluníčkem, mořskou i chlorovanou vodou a teplem. Používám podobný produkt od Lee Stafford, ale zrovna mi dochází, takže tenhle určitě využiju. Těžko posoudit účinek, vlasy mám zdravé, takže na nich žádné problémy po fénování nepozoruju, ale lahvička je dost velká, takže si myslím, že mi vydrží až do příštího léta k moři, kde bude výsledek zřetelnější.


Love Secret Hand Cream, plnohodnotný produkt, cena 99 Kč - roztomilý krém v menším balení, akorát do kabelky. Mám vůni Sydney, lemongrass, připomíná mi nějaký citrónový sirup nebo šťávu, voní opravdu krásně, ale ne chemicky. Je sice tekutější, ale hned se vsákne, nenechá mastný film a hydratuje dobře. Extrakt z citrónové trávy má vyrovnávat tón pokožky a chránit pigmentaci, což zatím taky neposoudím, protože skvrny ještě díky bohu nemám. Druhá varianta je hroznové víno a až se v Praze otevře Missha prodejna, tak si pro něj určitě zajdu. Škoda, že se u nás neprodávají i další, taková Paříž s vůní pivoňky nebo třešňová Vídeň by se mi moc líbily... ebay to kdyžtak jistí! :)


Time Revolution, plnohodnotný produkt (ale asi nějaké menší balení), cena 179 Kč - tohle je vlastně takové sérum, které má zvyšovat efektivitu dalších přípravků. Obsahuje 80% kvasnic, je bez parabenů, silikonů, alkoholu a dalších nehezkých věcí. Aplikuje se na vyčištěnou pleť a na to se ještě dá váš běžný krém. Slibuje vyhlazení, projasnění, zmatnění pokožky a spoustu dalších skvělých výsledků. A funguje? Otázka je, jestli to není nějaký kosmetický placebo efekt (přítel řekne, že stoprocentně, že to je všechno blbost, že? :), ale je fakt, že po pár použitích mi přijde pokožka růžovější, projasněná a taková hezčí na dotek. Bála jsem se ucpání pórů, ale s tím problém nebyl, naštěstí není ani nějak cítit (žádné droždí nečekejte).


Pure Source Sheet Mask, plnohodnotný produkt, cena 47 Kč - tuhle věc sem určitě nafotím "v akci", protože plátýnkovou masku jsem ještě neměla a jsem zvědavá, jak se to bude aplikovat, jak to bude působit a jak budu hlavně vypadat :) je vyrobena ze 100% bavlny a obsahuje výtažky z medu , který pleť vyživuje a hydratuje. Čekejte samostatný článek!

Mono Shadow, plnohodnotný produkt, cena 89 Kč - na fotce se krčí na masce, víc jsem ho fotit nechtěla, protože ho budu měnit s Mitsuuko za její světlý, bohužel černá není vůbec pro mě, takže jsem do něj ani neťupala a nezkoušela pigmentaci. Netušila jsem, že Missha má taky paletkový systém, některé ty paletky vypadají moc hezky, zase omrknu, až otevřou obchod, na eshopu jsem je neviděla.


No a na závěr vzorečky známých Missha BB krémů - Perfect Cover a Signature Real. Oceňuju, že do boxu nezařadili plné balení, bylo by těžké odhadovat odstíny, navíc je zná každý a takhle jsem se seznámila i s jinou jejich kosmetikou. Ale vzhledem k tomu, že jsem BB nezkoušela, tak díky vzorečkům mám možnost. A jako bonus navíc ještě roztomilé malé zrcátko.

Jsem s boxem hodně spokojená, využiju naprosto všechno, třeba oproti poslednímu LB. Už se hodně těším na otevření kamenné prodejny v Praze, které by mělo být co nevidět. Pokud se vám krabička líbí, tak sledujte FB stránky Missha, aby vám neunikly informace o dalším vydání, protože očekávám, že to bude pryč ještě rychleji než tohle první :)
Máte tenhle box? Zaujal vás a budete si ho příště kupovat?

9 komentářů:

  1. Tento box mě po dlouhé době opravdu zaujal. Musím si hlídat další vydání, abych si ho objednala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Box se mi moc líbí a mrzí mě, že jsem ho prošvihla. Snad bude další. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mrzí mě, že jsem ho nestihla, protože vypadá opravdu dobře a všechno bych využila. Budu poctivě číhat na druhou várku.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, obsah vypadá opravdu velmi lákavě:-)
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Moc mě zaujal ten Time Revolution! Jinak celkově vypadá moc zajímavě a lákavě :)

    Thehugelover

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je box podle meho gusta! Ladyboxy a podobne me moc nelakaji, jak se jedna o asijskou kosmetiku, dostane me to, mrzi me, ze jsem ho propasla. Jsem strasne zvedava na sheet mask, tesim se na recenzi, chci ji vyzkouset uz straaaasne dlouho a porad jsem pro ni v kosiku na ebay nenasla misto:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně už LB taky neláká, i když je tam spousta hezkých věcí, tak reálně využiju ani ne polovinu, zbytek pak exchanguju (díky bohu za to). navíc mám všeho už fakt moc, takže teď si dávám pauzu a budu spotřebovávat :D já jsem na tu masku taky zvědavá, během příštího týdne ji vyzkouším.
      a předpokládám, že jak se otevře ten jejich obchod, tak se tam taky půjdeš podívat :D já už se nemůžu dočkat!

      Vymazat
    2. To si piš, hned mě tam mají nastoupenou! Málem jsem už kvůli tomu jela do Brna, ale tak když ho budeme mít tady...:D Těším se jak na Vánoce, a doufám, že budou dávat spoustu vzorečků k nákupu jako to mají v Asii:)

      Vymazat
  7. holky, sledujte jejich facebookové stránky nebo blog, dají tam předem informaci, kdy začne prodej. mně první várka unikla, ale druhý den ještě nějaké uvolnili, teď si asi udělali představu o zájmu, takže snad bude příště i víc krabiček :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!