neděle 26. ledna 2014

Neuvěřitelné řasy s Benefitem?

Pokud čtete blogy pravidelně, tak tuhle legendární Benefit řasenku They're real! asi není třeba představovat. Já jsem ještě od Benefitu nikdy nic neměla a když jsem ji viděla za pěknou cenu u Emy z Miraculous Style, tak jsem si řekla, proč ji nezkusit. Je to jedna z nejprodávanějších řasenek na světě, slibuje doslova zázračný efekt a nalíčení řas, o kterých jste ani nevěděli, že je máte. Je to ale opravdu taková bomba?


Obal je pěkný, bytelný, nápis se neloupe. Kartáček je umělý, má docela ostré a husté štětinky a na konci je zakulacený. Já osobně mám radši ty klasické kartáčky, co možná největší a nejhustší, tyhle umělé mi nikdy úplně nevyhovovaly, tak jsem na něj byla zvědavá. Maluje se s ním ale dobře, nabere tak akorát barvy a rozprostře ji po řasách rovnoměrně. Jedině spodní řasy musím líčit opatrně, protože dost píchá.


Na krabičce (tu teda nemám, proto není nafocená) jsou výsledky "lidového průzkumu":
- 94% žen zaznamenalo po použití dramatickou délku a objem
- 90% natočení řas od kořínků ke konečkům
- 94% si všimlo viditelného nadzvednutí
- 100% konstatovalo dlouhodobou výdrž
Pěkná čísla, že? Ačkoliv řasenka není špatná, tak úplně na větvi z ní nejsem. Nadzvednutí a natočení teda hodnotit nemůžu, protože mám řasy docela dobře tvarované od přírody. Ale čekala jsem ten objem (dramatický!), který od řasenek požaduju, a nějak se nedostavil. Řasy sice pěkně prodlouží a oddělí, ale zůstanou takové tenké. Ve chvíli, kdy ji ale začnu vrstvit ve snaze řasy víc zahustit, tak je začne trochu slepovat. Výdrž každopádně potvrzuji, vůbec se nedrolí a drží celý den.

nahoře nic
dole dvě vrstvy řasenky

Odličuji ji L'Oréal micelárkou úplně bez problémů, pustí bez drhnutí. Seženete ji v Sephoře, cena je myslím kolem 700 Kč za 8,5 g (pro srovnání: moje oblíbená žlutá Colosalka je za zhruba 200 Kč a nový favorit Catrice Better than false lashes myslím za 130 Kč a obě jsou o dost větší). Neříkám, že je to špatná řasenka, ale popravdě jsem čekala trochu víc. Mám ráda takové ty opravdu výrazné řasy, á la mrkací panenka (ale ne muší nožičky), Benefit sice prodlouží, ale nezahustí, což je efekt, který se mi na mých řasách moc nelíbí.
Máte, znáte? Jaká je vaše oblíbená řasenka?

22 komentářů:

  1. Za tu cenu je to teda fakt docela nic moc:/

    OdpovědětVymazat
  2. hm, od benefitu som cakala trochu viac.Obal ma ale ozaj krasny, no efekt na riasach by som hodnotila ako priemer. Moja naj riasenka je jednoznacne od Bourjois
    ..a je to zaroven najdrahsia riasenka, aku mam..

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ji v malé verzi a neskutečně mě zklamala - Rimmel mi teda udělá nepočetně vícekrát lepší službu..

    OdpovědětVymazat
  4. Ta cena se mi na té řasence moc nelíbí, ale efekt celkem fajn. Mně se líbí :) Já momentálně miluju False lash wings od L´Oréalu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně podle toho obrázku přijde docela fajn:) Ale je fakt, že na řasenku za 700,- by neměla dělat jen něco "docela fajn"
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pod tvuj clanek se muzu podepsat. Jsem rada, ze nejsem jedina, kdo neni z tyhle rasenky na vetvi. Rasy prima oddeli a tim to hasne, nijak extra je nezvyrazni, kartacek me skrabe a navic se mi nadhera blbe odlicuje. Kupovala jsem ji za plnou cenu, a jak mam Benefit rada, tak tohle je proste predrazeny..L.

    OdpovědětVymazat
  7. já si nemůžu pomoct, ale jsem spokojená s drogérkovými řasenkami. Sice jsem nikdy nějakou dražší nezkusila, ale zatím mě to nějak neláká a spokojím se s Rimmelkou, Maybellinkou a krásné řasy mi dělá i obyč řasenka od Miss Sporty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm, vážně jen prodlouží, ale nezahustí. Nic pro mě, já jsem momentálně hrozně spokojená s řasenkou od Rimmelu - lash accelerator endless.
    Zvu tě na giveaway o tangle teezer / knihu, laky a náramky na mém blogu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Natálko, já mám tuto řasenku už podruhé a jsem z ní nadšená, ale vždy si dávám min. 3 vrstvy. Pokud máš pocit, že ti řasy nezahušťuje, tak zkus přes tuto dát ještě zelenou od Miss Sporty, která řasy "dohustí" :-). Já jsem v tomto asi cvok, ale už asi 4 roky používám zásadně vždy 2 řasenky, jednu na rozdělení řas a jejich prodloužení a přes to zahušťovací a už se mi spousta lidí ptalo, zda mám řasy "nastavené". Jediné, co mi u They´r real vadí, je to, že velmi rychle vysychá. Mám pocit, že už po měsíci to prostě není to, co bylo ... :-)
    PS. máš to moc hezky nafocené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :)
      no já to právě někdy dělám obráceně - nejdřív si dám některou z těch zahušťovacích a pak ty řasy ještě projedu touhle, když chci opravdu hodně výrazné řasy. ale samotná mi prostě nestačí :(

      Vymazat
  10. Já jsem sice fanoušek Benefitu, ale s touhle řasenkou jsem se taky neuměla sžít. Já mám řasy světlé, řídké a krátké a po nanesení jsem moc efekt neviděla, teda kromě prodloužení. Řasy mi prodloužila pěkně, ale když jsem chtěla trochu objem, tak mi řasy už při druhé vrstvě šíleně slepila. A taky mám radši ty klasické chlupaté kartáčky u řasenek.

    M. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Já ji měla a taky jsem se s ní nějak nesžila. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za varování, i když já bych si ji za ty peníze stejně nekoupila...

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem vyzkoušela kdeco, od tygřice, přes všemi milovanou Hypnose a nevyhovovačka! A jednou takhle před vejplatou se moje řasenka jala odporoučet do řasenkovýho nebe, v peněžence kilo, i cestovala jsem do drogérky a sáhla po jakési žluté Miss sporty za 70 ká.
    A výsledek? Sedla jsem si z něj na prdel, už mám asi desátou a je to moje láska... A za všechno může náhoda =o) holky vyzkoušejte, kartáček umělej a zahnutej

    OdpovědětVymazat
  14. je teda na mě pěkně jemnonka, na nějaké jemnější líčení :)

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  15. Mne tato rasenka vyhovovala zatim nevic ze vsech, ktere jsem vyzkousela, planuju si ji poridit znovu. Rasenky z drogerie se mi zatim vsechny drolily (z cehoz me pak pali oci) a mazaly.

    OdpovědětVymazat
  16. Hodněkrát jsem už pokukovala po této řasence, Benefit mám ráda, ale neslyšela jsem na ní moc velkou chválu zatím. Za tu cenu bych si asi také představovala něco světobornějšího..ale na druhou stranu dělá řasy krásně dlouhé..

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Mně by rozhodně vyhovovala, nepotřebuju mít z řas vějíře a stačí mi tak pěkně rozčesané a obarvené, jako máš ty :) Ale, ač superlativy na ní slýchám skoro ze všech stran, tak prostě za ní nechci platit. Za řasenku ne, řasenka je spotřební zboží a dá se uspokojivě vyřešit podstatně levněji. Sorry, Benefite.
    ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych do ní asi nešla kvůli toho kartáčku.. Používám jen husté štětinové, ty mi přijdou ze všeho nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  19. máš krásné fotky, u mě na blogu také recenze jestli chceš mrknout
    http://themonnmon.blogspot.cz/2014/05/rasenka-benefit-theyre-real.html
    protože mi přijde že řasenka působí na každé řasy trochu jinak :) využila jsem slev v sephoře, ale příště asi pořídím spíš nějaký makeup nebo něco, kde ta cena už bude stát za to :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!