středa 29. ledna 2014

Perlový oční krém Dermacol

Oční krémy jsou u mě kapitola sama pro sebe. Zatím jsem nenašla ten pravý, protože mám na ně docela vysoké nároky. Okolí očí mám poměrně citlivé, s jemnýma vráskama a navíc mě "od přírody" trápí tmavé kruhy, žádné z nevyspání, jsou tam prostě furt a hodně. Na podzim jsem si prohlížela e-shop Dermacolu a zaujal mě tenhle rozjasňující krém z řady Pearl Elixir.


Je určen na redukci prvních vrásek, slibuje hydrataci a rozzáření unavené pleti kolem očí. Kromě výtažku z perel obsahuje koenzym Q10. Hodně mi vyhovuje, že je bez parfemace, u očních krémů rozhodně žádnou vůni neocením. Balení je pěkná růžová tuba s úzkým aplikátorem, ještě i v krabičce, objem je 15 ml.


Krém je tak akorát hustý, nelepí, vstřebá se rychle a bez problémů se můžu hned malovat. Trošku jsem se bála, aby to rozjasnění nespočívalo v nějakých třpytkách, ale naštěstí nic takového v sobě krém nemá. Upřímně řečeno jsem si vlastně žádného zvláštního efektu nevšimla, zkoumala jsem to pravidelně, ale krém se vstřebá a hotovo.


Používala jsem ho dvakrát denně zhruba tři měsíce, každopádně žádné redukce vrásek jsem se nedočkala. Hydratuje sice dobře, ale jinak mě ničím zvlášť neuchvátil. Podle mě je to průměrný krém, který se bude hodit spíš těm, kdo nemají v oblasti očí žádné problémy. Já už asi potřebuju krém pro 60+ :D

škoda toho PL na začátku, ale naštěstí nijak nevysušuje a nedráždí

Seženete ho určitě na e-shopu Dermacolu za 199 Kč, teď mají navíc akci 25% na celý sortiment, takže je za 150 Kč. Dermacol nakupuju vždycky přes internet, takže v drogériích jsem si ho nikdy nevšímala, ale určitě bude i tam.
Používáte oční krémy? Máte zkušenost s nějakým jiným od Dermacolu?

17 komentářů:

  1. Já zrovna sháním už delší dobu oční krém, který by mi zredukoval tmavé kruhy a jemné vrásky a zatím se mi bohužel žádný z drogerie moc nezamlouvá. Asi zkusím ještě znovu zajít do parfumerie, ale zase se mi nechce kupovat výrobek třeba přes 500 Kč jen tak bez pořádného vyzkoušení. A zatím jsem tedy nenarazila na příjemné prodávající, které by mi ochotně poskytly vzorek, podle kterého bych alespoň trochu poznala, zda produkt chci zakoupit a dále zkoušet nebo ne. Nemáte někdo nějaký tip na skvělý oční krém? :)) DVOJITÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus to v Sephoře, mají takové pidi kelímky a nikdy jsem (překvapivě) neměla problém, o co jsem si řekla, to mi káply na vyzkoušení. co si pamatuju, tak jsem byla spokojená s nějakým Lancomem a Helenou Rubinstein, ale už je to delší dobu a přesné názvy nevím, každopádně zkus zapátrat a ozkoušet u těhle značek :)

      Vymazat
  2. Vypadá hezky. S těmi kruhy, já je tam mam taky furt, mam to takové prohloubené prostě to mam po mamce a ta zas po své mamce..štve mě to. Já momentálně používám oční krém od Ziaji ale žádný zázrak to není.

    OdpovědětVymazat
  3. Pouzivala som rozne ocne kremy ale kedze po ziadnom som nebadala nejake vysledky, prestala som s tym. Na ocne okolie pouzivam momentalne hydratacne kremy na tvar..

    OdpovědětVymazat
  4. Holky vyzkoušejte krém od Hadka... Www.karelhadek.eu a dejte eshop

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hadek je super, objednávala jsem si tam nějaké jiné vzorečky a jsem moc spokojená, ale bohužel u těch očních mají jen velká balení, přece jen je to lepší nejdřív zkusit. až budu dělat další objednávku, tak je zkusím poprosit o oční do malého kelímku :)

      Vymazat
  5. Já si zrovna koupila perlový denní krém Alverde, má to být matující, ale hodně silně a zvláštně voní a sraží se v něm tekutina, tak se ho trochu bojím. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá hezky, taky se po nějakém očním krému dívám...už mi dochází Bioderma :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. na tento lakal ale tusim tam bola vyssia vekova hranica :) chcela by som od nich vyskusat ten klasicky ocny biely :)

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá docela lákavě :-), nějaká taková péče by se mi zrovna bodla.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem na oční okolí celkem lempl. Ale to chci v tomto roce změnit. Přeci jenom nemládnu (i když bych si to přála) a ve třiceti nechci vypadat jako šarpej. Už po nějakých krémech pokukuju, ale rozhodně nebude chemkový a ani od Dermacolu :) Prostě nějakou pěknou přírodu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já teď ještě dodělávám Ryor (taky neurazí, nenadchne) a pak buď zkusím toho Hadka nebo nějaký Alverde

      Vymazat
  10. Já nechci být škarohlíd, ale myslím, že "vrozených" kruhů pod očima popřípadě jemných vráseček v jakémkoliv věku tě žádný krém nezbaví, leda by byl vydatně silikonový, že to alespoň vyhladí, ale to asi taky není řešení, případně pak výplně, jenže to je podle mě adekvátní u žen v daleko vyšším věku. Nevím co s tím, sama bych se chtěla o oční okolí starat lépe než se zrovna starám, takže alespoň nějakou prevenci těm vráskám zavést (tj. jednoduše mazat - čímkoli), ale pár holek, co se s těmi kruhy trápí, znám a jakýkoli krém na to byl doposud stále krátký. :(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím, ale pořád to nevzdávám... nebo minimálně se snažím o to oční okolí pečovat co nejlíp, aby ty vrásky nebyly čím dál horší. problém s těma kruhama je v tom, že si nevybavuju, že bych je měla vyloženě vrozené. nechci být ten typ, co vinu za všechny zdravotní a kosmetické problémy svaluje na HAK, ale před ní jsem je nepozorovala... tak uvidím, třeba to s ní fakt souvisí a po vysazení se to zlepší. a když ne, tak holt ne, budu hledat ty nejlepší korektory (a i dál poctivě mazat :)

      Vymazat
  11. já jsem zatím nikdy neměla potřebu si pořídit oční krém.. Vrásky mě netrápí, akorát mám kvůli své světlé barvě pleti kruhy a žilky pod očima :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!