čtvrtek 20. února 2014

BOMBastické koupání

Dnešní příspěvek nebude klasická recenze, spíš tak na pokoukání a možná pro někoho i tip na krásný voňavý dárek. Dárkovou sadu od Bomb Cosmetics jsem dostala k Vánocům od přítelovy maminky. Chtěla jsem ji původně vyfotit celou, balíček byl nádherně zabalený, ale moje touha po koupeli byla silnější :)

velký košíček dostal trošku zabrat při převozu, kytička na něm to bohužel nepřežila :(

Sada "Daisy Dares You" (česky přeloženo jako "Odvážná sedmikráska") obsahuje pět voňavých kousků, zatím jsem vyzkoušela dva. Portofino Blossom Bath Blaster (fotky už se nedožil, vidíte ho jen dole na oficiálním obrázku) je šumivý balistik, vystačil mi na jednu koupel. Hodíte ho do vany a vypadá to podobně jako takové ty šumivé vitamíny, ve vaně je takový malý gejzírek. Nevytváří ale téměř žádnou pěnu, zato opravdu nádherně voní, obsahuje totiž hodně esenciálních olejů. Po jeho "vyšumění" mi ve vodě zbyla pomalu se rozpouštějící máslová kytička, takže díky tomu je pokožka po koupeli i nádherně hydratovaná.


Dneska večer jsem se koupala s růžovým košíčkem Love Buds Baths Mallow. Obsahuje kakaové a bambucké máslo, takže taky nádherně promastí pokožku, a byly v něm i kousíčky levandule a růže. Bohužel skoro nevoněl, ale oproti šumivému kolegovi se rozpouštěl do takového krému. V sadě je ještě mýdlo na ruce i tělo, voní nádherně, obsahuje taky esenciální oleje (ylang-ylang a heřmánek), zelený šípkový košíček a velká kakaová spirála, která má vystačit až na tři koupele a vytvářet bohatou pěnu; na tu se těším nejvíc.

oficiální foto, zdroj zde

Tahle sada mi udělala velkou radost, protože se koupu ráda a všechny tyhle roztomilosti do koupele zbožňuju. Výrobky Bomb Cosmetics jsou ručně vyráběné a nejsou testované na zvířatech. Kromě koupelových věcí mají v sortimentu ještě tělovou péči, různé krémy, scruby, masážítka, balzámy na rty, pleťové krémy, šampuky, ale taky vůně, třeba vosky do aromalamp nebo svíčky. No co vám budu povídat, vybrala bych si toho hodně. Tahle sada byla kupovaná přes e-shop anabela.cz, z oficiálních stránek bohužel doručují jen po Anglii.
Znáte Bomb Cosmetics? Používáte tyhle krásné věci do koupele nebo si vystačíte s pěnou nebo solí?

13 komentářů:

  1. Před nedávnem jsem si chtěla od Bomb Cosmetics něco koupit a dost mě teda odradily ty chemické, vlezlé vůně. Tak jsem bohužel odešla s prázdnou:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně nepřijdou tak hrozné, dokonce mi některé teda nevoní skoro vůbec. hlavně nevoní tak strašně intenzivně jako třeba balistiky z Lushe, po těch je vždycky týden cítit všechno, což mi někdy už docela vadí, tyhle jsou takové slabší

      Vymazat
  2. Taky jsem si chtěla od nich něco koupit ale neslyšela jsem zrovna moc pozitivní recenze :/
    Někdo dokonce psal že kvůli balistikám osypal nějakou hnusnou vyrážkou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se divím, já jsem docela citlivka a po některých pěnách mívám hodně zčervenalou a podrážděnou kůži, ale u tohohle zatím nic. tak snad i ty zbylé věci budou bez problémů...

      Vymazat
  3. Vypadají nádherně roztomile! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já je mám asi už rok mezi spodním prádlem. Nejsem moc louhovací typ, spíš se na ně chodím koukat (a dřív i očuchávat). Připadá mi to jako hezký dáreček.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to hezky, ale zkoušela jsem sadu a byly to vyhozený peníze. Málo aktivních složek (málo pění, když má pěnit, málo voní, když má, málo hydratace...). A ty vůně...nenene. Takže to už opravdu raděj Lush, kde vím, co kupuju a vždy si nakoupím ve výprodejích zásoby, abych měla na svou nedělní koupel něco do vany.

    OdpovědětVymazat
  6. bomb cosmetics maju skvele vecičky :)

    OdpovědětVymazat
  7. od Bomb Cosmetics zatím nic nemám, ale v březnu budou na veletrhu, tak si asi něco pěkného vyberu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju bomb cosmetics! Ale teda spis jejich peelingy nebo telova suffle ^^

    OdpovědětVymazat
  9. zajímavý tag, mimochodem, s tou čelenkou jsi měla jó štěstí :-D lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mě to přijde tak hezké, že mi by mi to bylo líto do vany hodit :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!