pondělí 24. února 2014

TAG: Práskni na sebe nějakou špínu

Když jsem na blogu Simple Life dostala babu v tomhle TAGu, tak jsem nejdřív moc nevěděla, co na sebe prásknout, protože nemám asi nic, co bych považovala vyloženě za špínu. Takže to berte spíš jako takové moje podivnosti :)

Jednou jsem v obchodě omylem ukradla čelenku. Prostě jsem ji zkoušela, měla jsem ji chvíli na hlavě, pak jsem na ni nějak zapomněla a v klidu s ní odešla. Naštěstí mě nikdo nechytil a že mám na hlavě čelenku s přidělaným háčkem a cenovkou jsem si všimla až později a už se nevracela.

Mám trošku OCD. Pořád něco rovnám, neusnu, když nemám na stole pořádek (dělala jsem to i o zkouškovém, všechno jsem na stole večer perfektně srovnala, žádné haldy papírů všude po pokoji), když v restauraci dojíme, tak srovnávám skleničky a talíře, lahvičky v koupelně musí být zásadně etiketama dopředu a vyrovnané do latě. Nejhorší ale je, že mám tendenci srovávat věci i ostatním, v práci, u přítelových rodičů doma, v MHD, všude :D


Všude po sobě nechávám vlasy. Ne že by mi nějak moc padaly, ale mám je hodně dlouhé, stačí jeden a vypadá to jak deset normálních. Doma už mám stálá místa, kam je hážu (za gauč, za postel), protože mě nebaví je pořád chodit házet do záchodu nebo do koše. A občas je při česání splachuju do umyvadla. Ale zase je pravidelně z toho umyvadla vytahuju, což je nechutná činnost, ale dobře mi tak!

Hodně se v tomhle TAGu objevovaly hry, tak se teda taky přiznám k tomu, co hraju (ale nepovažuju to za špínu, baví mě to, je to fajn odreagování). Hrála jsem dřív hodně hry na Facebooku (Happy Aquarium, Happy Pets, Sims), ale momentálně  nejvíc pařím na iPadu Hay Day, Poua a pak všechny restaurační hry od Flipline Studios, na PC i na tablet. Jestli vás tenhle typ her baví, tak tohle je pro vás a klikejte jen na vlastní nebezpečí!


Koukám na Ulici a Ordinaci. Když prostě večer přijdu z práce nebo jsem po celém dni utahaná, tak nemám náladu ani kapacitu na rozebírání situace na Ukrajině na ČT24, chci něco, u čeho můžu vypnout a tupě koukat. A dokonce jsem k Vánocům dostala i osušku a notýsek Ulice!

Miluju Hello Kitty! A kupodivu znám spoustu dalších starších holek, co mají stejnou "úchylku". Mám s ní kalhotky, ponožky a trička (bohužel jich je málo, většinou je oblečení s ní jen v dětských velikostech), osušku, tekuté mýdlo a pěnu (na fotce), krabičku na jídlo, spoustu plyšáků, propisek, magnetů, kapesníčky, nálepky na monitoru v práci, kosmetickou taštičku, zámeček na kufr, obal na mobil a můj sen je ještě povlečení :)

z mého Instagramu

No a pak mám spoustu takových drobných zlozvyků, koušu si kůžičky na nehtech, mluvím sprostě, když nejdu do práce, tak se večer nesprchuju a koupu se až ráno, postele převlékám až po dost dlouhé době, v práci nakukuju, kdo má co k obědu (a párkrát už jsem si i něco užrala, hanba mi!) a pletu si levou a pravou, což je super, když třeba přítelovi v autě držím navigaci a říkám, kam jet :D
Hodně z vás už tenhle TAG dělalo nebo jste nominované, tak mi kdyžtak v komentářích hoďte link. No a já posílám dál na Siu z Peackapples a na Janču z The huge lover's blog.

11 komentářů:

  1. Mám za to, že levou a pravou si plete většina žen, četla jsem, že je to tím, jak nám pracují hemisféry, ale víc si už nepamatuju. :))
    Jinak jsou to poměrně normální věci. Podobnou OCD má patrně i přítel, bohužel... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, no tak to ti pěkně děkuju, určitě nad tím popřemýšlím :D
    K té Hello Kitty- já jí milovala tak moc, že jsem dokonce do loňského roku měla Hello Kitty telefon z edice Samsungu :D A s tím OCD by ses mi občas doma hodila, miluji pořádek, ale jaksi ho nezvládám udržovat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hello kitty taky stále zbožnuju a Ordinaci sleduju taky. A s těma vlasama, přítel si furt stěžuje, že stačí jeden den u něj a vlasy má naprosto všude, že to snad neni ani možný. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky :) taky jsem byla nominovaná u eS., tak jsem zvědavá, co vymyslím :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. aaaaaaaa som tagnuta :S No neviem, vsetko uz bolo 'vymyslene', a ja nechcem opakovat :P Inak leby si mala chut zrovnavat veci, pridi kludne na navstevu..ja mam za tendenciu vsetky veci rozhadzat, takze sa budeme doplnat:D

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně tě chápu s restauračníma hrama, ty mě taky nejvíc baví - od dělání pizz/dortů/jídel/hranolek/hamburgrů/etc až po samotný chod restaurace (teda vlastně nejvíc miluji adventury na unikání z místnosti, ale ty už dneska nejsou takový, jaký bývaly :-/).
    A moje "přeroztomilá" OCD mi ničí život už tolik let, že už ani nevěřím, že se někdy vytratí, yay for me! :D
    A tvou (naši) sprostou mluvu mám nejradši...jak jen ráda vzpomínám na ta naše odpoledne, kdy jsme byly na sebe hnusný jak dlaždiči ♥ To jsem se pak vždy vracela do Brna velice odreagovaně ;)

    OdpovědětVymazat
  7. jééé tak nejsem jediná, kdo si plete pravou a levou :DDD a díky tomu jsou situace v autě s navigací občas velmi vtipné :D

    OdpovědětVymazat
  8. V tom druhým bodě se naprosto vidím :D A já se bála, že tuhle podivnou vlastnost, kterou nikdo nechápe mám jen já :) Docela jsi mě uklidnila.

    OdpovědětVymazat
  9. haha, pravou a levou si pletu taky a občas nevím přesně kolikátého je, i přesto, že už jsem to třeba několikrát za ten den napsala :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Shodujeme se asi jenom v tom padání vlasů a nepříliš častém převlékání postelí. :D Jo a v práci si "půjčuju" bez dovolení smetanu do kafe. :D Protože počítám, že když si donesu svoji, tak si odě mě půjčí zase někdo jiný. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje Kitty jsou teda hodně dobrý, kam se hrabu s tričkem :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!