pátek 28. února 2014

Tělové suflé Nivea

Jsem hrozný lempl, co se týče mazání těla. Naštěstí nemám suchou pokožku, nikdy jsem nezažila pocit pnutí nebo vysušení, takže to prostě tolik nepotřebuju. Jenže mám doma spoustu mazadel, která moc neubývají. Tak se od nového roku snažím mazat alespoň jednou týdně, abych to všechno spotřebovala (a mohla začít hromadit nové :). Tohohle bobíka - tělové suflé Smooth Sensation od Nivea jsem dostala k testování loni v březnu (tehdy jsem ještě neblogovala, byla jsem vybrána přes facebook) a teprve teď se blížím ke konci.


Obal je roztomilá šroubovací pikslička (tu si na něco schovám!) a má 300 ml, takže na moje poměry docela obr. Suflé je určeno na suchou pokožku, které má dodat hebkost, hydrataci a ochránit ji před dalším vysušováním. Obsahuje bambucké máslo a nějakou speciální látku Hydra IQ (komplet povídání kdyžtak na stránkách Nivea zde). Konzistence je lehčí, taková jemně našlehaná, ale ne až tak nadýchaná jako třeba u Steamcreamu. Voní příjemně, taková klasická niveácká vůně, která podle mě nikoho neurazí.


Krásně se roztírá i vstřebává, nenechává ulepený nebo mastný pocit. Hydratace je velmi dobrá, mažu se večer a pak mám celý následující den pokožku jemnou a prostě takovou namazanou a na dotek příjemnou. Sice si nejsem jistá, jestli bude stačit i opravdu suché pokožce, ale mně teda vyhovuje perfektně. Dobře pomáhá i na takové ty šupinky na nohou, co se mi někdy udělají po holení.


Složení je klasická drogérka, nic pro milovníky přírody. Někomu by možná mohl vadit i tenhle typ balení, ale já se mažu po vykoupání, s čistýma rukama, takže pro mě je to bez problémů. Seženete ho běžně v drogérii, cena je kolem 160 Kč. Jinak je v řadě Smooth Sensation ještě klasické tělové mléko, tělový olej, krém na ruce (nemáte někdo zkušenost?) a nově i tělové mléko do sprchy, které možná vezmu na milost a v téhle variantě zkusím.
Co vy a Nivea mazadla?

10 komentářů:

  1. Ja milujem niveácku parfumáciu.:) S krémovaním som na to podobne, ale na suflé som už pozerala, možno raz..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám z drogérky spíš Dove.

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě jsou tyhle kalíšky naprosto v pohodě :) mažu se též dost "lajdácky" ale když už tak vždy po vykoupání, takže špinavé ruce jsou opravdu tabu :) ! Vypadá moc hezky,ale mě strašně dlouho trvá než něco spotřebuji z téhle kategorie. Doma mám takových krémů že už bych si opravdu měla dát přes ruce a začít! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Z radu Smooth sensation som mala telové mlieko a bolo skvelé, krásne voňalo, tak jemne, ale pritom nádherne a malo aj krásny obal. Staroslivosť o pokožku je od Nivei už proste stálica, pre mňa je to záruka kvality.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Taky to mazání občas flákám, po holení namažu nohy a zbytek mažu až když je to suchý, ale krému a másel mám taky doma hodně. ;-) Mám strašně ráda krémy v kelímkách, tohle balení se mi vážně líbí. :-) Ale mám radši hutná másla, tohle vypadá řidší. Ale možná se po něm podívám, Nivea mi hrozně voní, i když mě to složení trošku odrazuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, není zas tak hutné, ale ani to není žádná "vodička" ;)

      Vymazat
  6. já teda suchou pleť mám a na ni nezabírá :( namazala jsem a téměř okamžitě jako by se nic nestalo ... do rána pocit pnutí na celém těle a rozškrábané nohy do krve :( takže pro sušenky nedoporučuju!

    OdpovědětVymazat
  7. já používám tu klasickou modrou kalíškovou Niveu, když mám sušší místa :) krém je docela dost mastný, tak si krásně poradí se suchými místy a když si rejpu nos od teček, tak vždycky pak máznu Niveou a paráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta už je na mě až moc mastná, ale jinak si myslím, že ji má doma skoro každý, to je fakt úplná klasika :) tenhle voní podobně, ale trochu jemněji

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!