úterý 25. března 2014

Jarní novinky Yves Rocher

I když to tak venku zase moc nevypadá, tak je tu jaro a s ním spousta kosmetických novinek. Ty svoje nám minulý týden na příjemné snídani pro blogerky a novinářky představili v Yves Rocher. Na akci dorazila i tvář značky, herečka Jitka Schneiderová, kterou vizážistka během povídání líčila. Celé setkání bylo moc fajn, novinky vypadají zajímavě - některé už jsou v prodeji, jiné dorazí během jara. Tak na co se můžete těšit?


Nejvíc se samozřejmě mluvilo o nové rozjasňující řadě dekorativní kosmetiky, o které jsem už tady psala. Make-up je k dostání i v docela světlém odstínu, takže bledulkám doporučuju omrknout. Krytí je spíš lehčí. Rozjasňující pero vypadá taky dobře, má příjemnou konzistenci, myslím si, že by nemuselo zalézat do vrásek. Bohužel na moje pandí kruhy je to málo a jinak rozjasňovač nepoužívám, takže o něm do budoucna neuvažuju.



K dostání už jsou krásné nové barvy mini laků na nehty a dva odstíny jumbo tužek na oči. Tyrkysová se mi zdála lepší pigmentací, to je ostatně vidět i ze swatche, stříbrná už byla na můj vkus hodně třpytivá.




Od konce března bude k dostání i nová vůně Třešňový květ v řadě Un Matin au Jardin. Pokud máte jako já rády třešňovou vůni, doporučuju vyzkoušet, voní krásně. V prodeji bude jako toaletní voda, sprchový gel a tělové mléko.


Dále se během jara objeví i sérum v řadě Anti-age Global a lehčí verze vůně Moment de Bonheur.



Nová energizující řada pro muže obsahuje čisticí gel, hydratační gel, péči proti stárnutí a krém proti vráskám.


Část novinek pro mastnou a smíšenou pleť - řada Sebo Végétal.


Líčení Jitky už finišuje. Přišla mi krásná i bez nalíčení, ale make-up to jenom podtrhl, hlavně jí parádně sedla rtěnka a tvářenka.


V létě se můžete těšit ještě na jednu novinku z dekorativní kosmetiky, která je zatím tajná a nemůžu vám ji ukázat, ale vypadá fakt dobře a rozhodně si ji pořídím. Fotku mám v záloze, takže o ní budete vědět jako první :)
Zaujalo vás z novinek něco?

15 komentářů:

  1. Hrozne me mrzi, ze jsem se tam nedostala:( Laky vypadaji rozkosne:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi modrá jumbo tužka. Laky mají taky moc povedené barvičky.
    Od YR jsem zatím vyzkoušela balzám na rty, mýdlo a kondicionér.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Již jsem stihla prubnout krém Sebo Vegetal na smíšenou pleť, a zatím jsem spokojená :) Dekorativky a laky na nehty mě nechávají klidnou. Spíše ta třešňová vůně může být fajn jako obměna za malinovku, kterou v létě používám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zvědavá na tu tajnou novinku. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Muselo to být fajn! Úplně jsem přemýšlela, že pojedu taky, jenže jet vlakem v 5 do Prahy se mi nějak nechtělo :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě to byla skvělá akce! :) Sama jsem moc chtěla jít, ale bohužel mi do toho něco přišlo.. Na novinky jsem opravdu zvědavá, už jen z těch pěkných fotek mám na některé zálusk. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se líbí obaly, hlavně té rozjasňující řady :) Užily jste si to parádně holky a podle mě Jitka krásná i nenamalovaná. Paní vizážistka asi neměla moc práce :D

    OdpovědětVymazat
  8. mě se zalíbily ty laky :) a je fajn, že mají tak světloučké makeupy, na něj se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Do Yves Rocher chodím čím dál více nakupovat. :)
    A konkrétně z řady Sebo Végétal používám zmatňující gel už několik týdnů a jsem spokojená.
    Takže YR, jen tak dál! :D
    Ela

    OdpovědětVymazat
  10. I já se těším na zatím tajnou novinku :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, muselo to tam být božské, docela mě štve, že jsem se nezúčastnila nakonec :-(!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Škoda že jsem to měla tak daleko a hlavně momentálně nedostatek času kvůli stěhování :( Mooc se mi líbí ty tužky na oči, a hlavně ta stříbrná :3 A pak ty vůně třešňových květů, to budu muset zajít očichat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ten třešňový květ musím vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ta jumbo tužká modrá je krásná!!:) Já nevím, mám to tak 50 na 50 s touto značkou a kosmetikou.. Něco je super, něco naprostá hrůza..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!