čtvrtek 13. března 2014

Projasňující pudr Yves Rocher

Dnes bych vám ráda představila novinku, kterou jsem dostala k otestování od Yves Rocher. Od pondělí je v prodeji jejich nová rozjasňující řada, která obsahuje make-up, rozjasňovač v peru a právě tenhle projasňující pudr. Bohužel odstín pro mě nebyl na každodenní nošení, ale i tak jsem se ho snažila nosit co nejvíc, abych ho otestovala důkladně. No a jaké jsou dojmy?


Nejdřív něco z oficiálního povídání. Pudr slibuje hedvábnou texturu, která vyhladí vrásky, zakryje známky únavy a projasní pleť. Má zaručit sjednocení pleti, nezanechávat stopy a nevysoušet. Obsahuje šípkový olej.


Obal je poměrně velký, obsahuje štětec (nepoužívala jsem ho, na omak je jemný, ale řídký) a praktické velké zrcátko. Otvírá se bez problémů, nehrozí žádné zlámané nehty, ale ani samovolné otevření. Jenže já prostě nemám ráda zlaté a lesklé obaly, takže subjektivně za mě ne, navíc i po letmém dotyku jsou na něm šíleně vidět otisky, takže ho neustále leštím. Vůně je taková klasická pudrová, ale musíte do něj vyloženě strčit nos, abyste ji ucítili.


Celkem se prodává ve čtyřech odstínech, dostala jsem 200 Teint clair. Na mě byl teď v zimě dost tmavý a do žluta, v létě mi sedne líp. Zkoušela jsem na něj houbičku i štětec a i když většinou mám radši houbičku, tak u tohohle se mi líp pracovalo se štětcem. Pleť s ním opravdu vypadá sametově, projasněně a tak nějak zdravěji, do vrásek nezalézá ani nezvýrazňuje suchá místa. Výdrž je takový průměr, po nějakých 6 hodinách začne z pleti pomalu mizet a je potřeba přepudrovat.


Seženete ho buď v kamenných prodejnách nebo na e-shopu Yves Rocher, má 8 g a běžná cena je 540 Kč, momentálně je v akci za 369 Kč. Příští týden jsem pozvaná na oficiální představení jarních novinek, tak vám pak přinesu dojmy i z make-upu a rozjasňovače :)

(zdroj - TZ Yves Rocher)

Děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktu k recenzi.

16 komentářů:

  1. Vypadá dobře, až na odstín, mě přijde hrozně světlounkej tenhle. Líbí se mi i balení. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna dneska jsem se na webu na ty novinky dívala. Ale trochu se bojím, že já od pudru potřebuji spíše zmatnění než rozjasnění. ale docela by mě zajímalo to korekční pero.

    OdpovědětVymazat
  3. Řada se mi moc líbí, ale tento odstín je opravdu docela zvláštní. Určitě by neuškodilo, kdyby se bloggerek zeptali na osobní preferenci barvy. Já jsem od YR na otestování dostala právě to pero a jsem nadmíru spokojena, lepší věc jsem v ruce dlouho neměla. :) Jinak příští týden se možná i potkáme, když mi aspoň trochu vyjde čas. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně ale cena mi přijde teda docela natažená, ještě že existují akce a slevy! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda ten je krásnýýý, ja ho chci taky k testování! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Působí krásným luxusním dojmem, bohužel na mou extrémně mastnou pleť by nejspíš nebyl :/ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skusala som len make up od YR a prekvapil ma svojou kvalitou. Na druhej strane mi pridu YR produkty pridrahe (bez zlavy) a personal casto neprijemny..nuz neviem..mozno ked dopotrebujem vsetky pudre (na svete), tak mu dam sancu :D viem si predstavit, ze svetlejsi odtien by mohol byt dost fajn :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  8. Táto kolekcia mi učarovala svojimi obalmi, sú naozaj krásne.. Ja púdre takmer nepoužívam, ale na make-up, či korektor by som sa teda nechala nahovoriť..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  9. Ten vypadá moc dobře. Má pěkné balení, škoda že teď mám pudrů na 3 prd*** :D

    OdpovědětVymazat
  10. To rozjasňující pero mi připomíná Touche Éclat od YSL nebo Lumi magique od L´oréalu, dost by mě zajímalo, těším se na Tvé dojmy :).

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se strašně líbí ten obal :D Pudr jako takový mne moc neohromil. Ale možná....kvůli tomu obalu :) Přijde mi ale celkem drahý, pokud není akce. Takže si počkám na nějakou tu akcičku :)

    OdpovědětVymazat
  12. ten vyzerá dobre, páčil by sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já testuji tu opravnou tužku. Jinak na akci se uvidíme ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se to balení hrozně moc líbí, nejradši bych si ho koupila jen kvůli tomu :D Jenže klasické pudry moc nepoužívám, spíš jen fixační.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ten je super.. hlavně ten světlý odstín a krááásné balení :3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!