neděle 9. března 2014

Vzorečkování s Kivvi I.

Minulý týden jsem od e-shopu Naturals dostala balíček se vzorky lotyšské přírodní kosmetiky Kivvi, na kterou mě nalákala Bebe z Růžového chrousta. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak jste si balíček mohly prohlédnout hned po rozbalení, byla jsem překvapená, protože jsem jich opravdu nečekala tolik. Rozhodla jsem se proto článek rozdělit na dvě části, aby nebyl tak dlouhý :)


Každopádně to pořád byly jen vzorky na pár vyzkoušení, takže to rozhodně neberte jako recenzi nebo komplexní zhodnocení produktů, je to jenom souhrn prvních dojmů a pro někoho třeba seznámení se zajímavou značkou, kterou dřív neznal. Některé věci si ale chci pořídit i v plném balení, takže Kivvi se tu na blogu ještě určitě objeví i s podrobnějšíma fotkama. Všechny oficiální fotky jsem převzala ze stránek Naturals, po kliknutí na název se vám v novém okně otevře příslušná stránka na e-shopu, kde najdete složení a popis výrobků.


Největší zálusk jsem si dělala na tělové marmelády. Dostala jsem varianty žlutá růže a sladký pomeranč a nemůžu se rozhodnout, kterou koupit dřív. Složení je nabité různými oleji, které mají pokožce zajistit hydrataci a obnovu buněk. Anti-aging efekt posoudit nemůžu, ale hydratace je teda pořádná. Pokožka je i druhý den zjemněná a na dotek moc příjemná, taková sametová. Konzistence je hodně hutná, máslová, při dotyku sice lehce taje, ale ne úplně, roztírá se trošku obtížněji. Vsákne se ale rychle a nenechává na kůži mastný pocit.


Nejúžasnější jsou ale ty vůně - žlutá růže voní úplně jako turkish delight, báječná sladká vůně, škoda, že nedrží ještě delší dobu (vydrží cca dvě hodinky), protože je jedním slovem luxusní. Pomeranč voní sladce, opravdu jako krásně zralý pomeranč. Koupím si plné balení? Určitě!


Oproti tomu hydratační sprchový gel pomeranč a vanilka mě tolik nezaujal. Voněl tak, jak podle názvu vonět měl, ale byl hodně tekutý a téměř nepěnil. Já osobně zbožňuju takové ty hutné sprcháče, navíc je většinou používám i na holení, kde trochu napěnit potřebuju. Vím, že přírodní sprcháč nikdy nebude pěnit jako ten z drogérky, ale třeba ten od Natury Sibericy pěnil ve srovnání s tímhle hodně. Koupím si plné balení? Ne.


Za naprostou pecku ale považuju čisticí pleťový vitamínový koktejl. Zvládne pleť odlíčit, tonizovat, hydratovat a zjemnit a zároveň má protizánětlivý účinek. Tak to nejen píše výrobce, tak to opravdu je. Nikdy jsem neměla po ničem tak čistou, hebkou a hlavně rozzářenou pleť. Dokonce i ráno jsem se vzbudila s méně zomboidním vzhledem, a to už je co říct, protože ráno jsem vždycky celá flekatá a našedlá. Vzorek mi vystačil na třídenní použití ráno i večer a jsem z něho opravdu nadšená. I po těch několika použitích se mi dokonce viditelně zmenšily a zesvětlaly flíčky po imperiální pohromě. Používá se jako pleťová voda, na tampónek, může a nemusí se opláchnout. Koupím si plné balení? Ano, ano, ano!
Znáte kosmetiku Kivvi? Zaujalo vás z jejich sortimentu něco?

10 komentářů:

  1. Achjo, mně se ten balíček asi někde ztratil:D Slečna psala už minulý týden, že ho odeslali, ale pořád nikde, budu muset zapátrat:/

    OdpovědětVymazat
  2. O marmošce už jsem slyšela, zajímá mě hlavně "zdravost/přírodnost" kosmetiky, jinak ale značku neznám. Balení vypadá moc pěkně, vzorečků je dost, to už ti mohli posat celé balení :-) Vitamínový koktejl nemohl nezaujmout, ještě bych potřebovala vědět, jak se to používá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doplnila jsem to tam, používá se to normálně jako pleťová voda, na tampónek. píšou, že jde na suchou i mokrou pleť, já jsem používala na suchou a opláchla jsem. určitě si pořídím plné balení, takže se ještě objeví opravdová a pořádná recenze :)
      jinak je to zcela přírodní a bio kosmetika, neobsahuje žádnou chemii, je veganská a netestovaná na zvířatech ;)

      Vymazat
  3. Jéééé, mám radost, že tě něco z Kivvi zaujalo, Natálko! :-) vždycky říkám, že kromě těch účinků na kůži mi Kivvi dělá dobře i na oči - když čtu složení :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se strašně líbí ten název tělová marmeláda, to jsem u žádné jiné značky neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  5. kde prosím vzorecky seženu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem psala Domi níže, stačí jim napsat mail a oni ti něco pošlou :)

      Vymazat
  6. Podle tvých mini recenzí jsem rozhodnutá, že Kivvi prostě musím vyzkoušet! :-) Bebe jejich kosmetiku taky stále chválí, tak ta za to musí stát. :-) A dostávají mě i krásná balení. :-)
    Mohla bych se prosím zeptat, jak ses dostala ke vzorečkům? Navázala jsi s Kivvi spolupráci a oni ti vše poslali? Nebo sis tyto věci vybrala jen jednorázově na testování? :-) Děkuju moc za odpověď. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, nene, stačí poslat mail na info@naturals.cz a oni ti nějaké vzorečky pošlou, dokonce ani nemusíš mít blog :) tak snad ti bude vyhovovat, určitě o tom pak napiš! já miluju ten koktejl, dělá mi fakt nádhernou pleť. no a ta balení jsou fakt nádherná, to máš pravdu :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!