pondělí 5. května 2014

Avon Blogstars

Jsem hrozná brzda. Tahle akce ve spolupráci s Avonem a soutěží Blogerka roku se konala už před třemi týdny v krásných prostorách hotelu Fusion v Praze. Původně jsem si myslela, že to bude nějaká mini akce, nakonec to bylo opravdu velké, zúčastnily se kromě mě holky ze samých známých a velkých beauty a fashion blogů a jsem moc ráda, že jsem některé z nich mohla poznat.


Nejdřív nám něco o Avonu pověděla jejich generální ředitelka (věděly jste, že je to za L'Oréalem a P&G třetí největší kosmetická firma na našem trhu?), pak nám představili náčrt toho, jak by vypadala případná spolupráce do budoucna a co bychom z toho jako blogerky měly za výhody. Samozřejmě nějaké produkty na testování, ale i možnost účasti na akcích Avonu. Už tam jsem ale získala dojem, že je tak nějak žádoucí, aby naše články vyznívaly pozitivně ve prospěch Avonu. Podmínky jejich programu, které jsem si pak doma přečetla, mi daly za pravdu. Vyplývá z nich to, že nejvíc výhod (účast na tiskovkách a školeních) získají ty blogerky, které kromě kreativně napsaných článků nejlépe splní zadání programu, tonalitu článku a míru propagace produktů Avon...



Povídalo se i o Blogerce roku a zpestřením bylo vystoupení Ivy Pazderkové. Její styl humoru není úplně můj šálek kávy, ale musím uznat, že jsem se docela bavila. Potom nám vizážista Pavel Bauer na krásné modelce (ta ani líčit nepotřebovala!) představil aktuální trendy v líčení. Celou dobu bylo k dispozici občerstvení a nehtové studio.



Všude po místnosti byly hezky fotogenicky rozmístěné novinky, musím uznat, že některé věci vypadají lákavě, hlavně laky na nehty a rtěnky. Na odchodu jsme dostaly balíček s výběrem z novinek, pokud mě sledujete na Instagramu, tak jste jeho obsah už viděly.

No nevypadají krásně? Nové krémové rtěnky Ultra Colour Absolute, k dostání ve 20 odstínech za 199 Kč

Laky na nehty s gelovým efektem, 159 Kč

Lak a rtěnka už dělají radost Alče, já jsem si nechala lesk, bronzer a fixační sprej - podrobné recenze budou časem, hlavně na ten sprej, ze kterého jsem zatím poněkud rozpačitá.

Fixační sprej na make-up, 199 Kč

Novinky z řady Anew Reversalist - vyhlazující pudr, denní, noční a oční krém, ceny okolo 500 Kč

Celkově to byla zajímavá akce, jsem ráda, že jsem se mohla seznámit se spoustou blogerek, které bych jinak neměla možnost potkat. Ráda jsem se zase viděla s Rendy, Kristý a Petrou, naživo poznala Klárku, Lenku, Stáňu, Áju a Nikol. Bohužel jsem musela jít dřív, takže jsem utekla Lucce (kterou jsem ale nečekaně přepadla hned druhý den v Biooo) a Verunce (která zase bydlí kousek ode mě, takže máme domluvené kafe). Mrzí mě, že jsem se nemohla zdržet déle, protože i když se vlastně s holkama neznáme, tak si máme pořád o čem povídat. Děkuji Avonu za pozvání a jsem zvědavá, jakým směrem se následná spolupráce bude ubírat.

fotka od Klárky, všimněte si těch našich sladěných nehtů :)

Máte už něco z Avon novinek? Jaký je vůbec váš vztah k Avonu, případně Oriflame?

15 komentářů:

  1. Také jsem na ten způsob spolupráce zvědavá.. mám z toho trošičku obavy, tak uvidíme :D ale nějaká akce by zase mohla brzy být, abychom se zase potkaly a pořádně si popovídaly!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě to bohužel časově nevyšlo, práce. I když si řikám, že bych se asi bála jít, nikoho neznám a většina holek mi přijde, že už se znají dobře. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Avon som kedysi pravidelne odoberala teda respektíve dosť veľa som stamad objednávala,ale teraz už viac preferujem osobnú návštevu drogérie kde si vyberiem to čo potrebujem a Avon mi už nejak nechýba aj ked sem-tam si ešte neco objednávam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta vaše akce mi přijde fakt super (ani mi tak nejde o ten Avon, jako o tu společnost blogerek :D). Jinak fixační sprej mám doma (vyhrála jsem jej), a tak nějak se s ním zatím nemůžu skamarádit. Takže jsem zvědavá, co z toho bude ;) Strašně Vám to holky slušelo - a ty nehty, jde vidět, že jste blogo-deformované :D

    OdpovědětVymazat
  5. na tento článek jsem se moc těšila :) a přesně se poznají blogerky, vše perfektně sladěno - mimochodem, moc vám to slušelo :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já mám od Avonu 2 (slovy dva) oblíbené produkty a víc mě neláká, vždycky totiž objednám jednu věc, těším se na ni... a pak je to totální kravina. :-D Reportáž z akce máš ale napsanou a nafocenou vážně dobře, dovedu si představit, jak pitomé umělé světlo tam muselo být (jako na všech akcích). ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda vypadá to luxusně a moc vám to na fotkách sluší!:) Já jsem od Avonu už strašně moc dlouho nic nepořizovala, budu muset omrknout nějaký jejich nový katalog :)

    OdpovědětVymazat
  8. Náádhera, škoda že taky nejezdím na akce v Praze, ony jsou všechny tak super!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ježiš, ještě teď je mi trapně, že jsem tě nepoznala a koukala na tebe jak na výjev z bible :D Škoda, že nebylo víc času na pokec... A ten sprej... no rozpačitá jsem taky, hodně.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to víš, firma prodělává peníze, tak si určuje podmínky vnucení se lidem...
    Ne, Avon a Oriflame nerada... katalogy frčely za -náct a dneska už jsem velká a ráda chodím do drogérek a parfumérek, kde si věci vyzkouším a koupím...
    Neříkám, že mají špatné věci, ale já bych si je prostě už nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem s tím sprejem spokojená. Při prvním použití jsem se teda trochu bála něco na sebe nastříkat, ale teď už jsem v klidu. Jinak doufám, že Avon udělá nějakou další akci, kde se třeba opět potkáme.

    OdpovědětVymazat
  12. A na celý akci jsi byla ta nejkrásnější blogerka:-)!

    OdpovědětVymazat
  13. docela se těším na vyzkoušení těch gelových laků na nehty!

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadáš sympaticky!:) Těší mě:))

    OdpovědětVymazat
  15. To musela být skvělá akce, vypadá to úžasně! Hrozně mě lákají ty nové laky od avonu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!