neděle 11. května 2014

M.A.C Sea Me, Hear Me

Normálně nepíšu články bez řádného zkoušení, ale vzhledem k tomu, že se jedá o limitovanou edici, tak udělám výjimku. M.A.C přišel od 1. května s naprosto úžasnou limitkou Alluring Aquatic, která je inspirovaná mořem.


Obaly vás uchvátí na první pohled, jsou na nich vyražené kapky vody a reliéfy na produktech vypadají taky efektně. Až je člověku líto do nich hrábnout... Já jsem šla víceméně na jistotu pro tvářenku, kterou jsem už předtím viděla u Rendy (kdyžtak klik na její krásný shrnující článek), v odstínu Sea Me, Hear Me, což je podle oficiálního popisu "beige pink". Možná v balení, ale na tváři mi moc pink nepřijde.


K balení toho asi moc říkat nemusím, jak mě M.A.C doteď nechával chladnou, tak tohle jsem prostě musela mít, krásnější obal jsem dlouho neviděla. Na pohled působila těžší, docela mě překvapilo, že je lehká, protože je z plastu. Asi bych čekala trošku víc bytelnosti, ale vypadá, že snad vydrží.


Tvářenka nijak nevoní a je taková krémovo-pudrová, ta textura je opravdu zvláštní. Na dotek působí krémově, hrozně hebce, ale na tvářích zpudruje. Pigmentace je slabší, na fotce je po nanesení prstem a je tím pádem silnější než ve skutečnosti. Nanáším ji multi task štětcem RT, který používám na tvářenky běžně, a fakt je třeba dost šmrdlat, abych něco nabrala. Na tvářích vytvoří takový jemný ruměnec, mám je pak jako ošlehané větrem nebo po sportu, což se mi strašně líbí a vypadá to neskutečně přirozeně a zdravě. Bledule se jí rozhodně bát nemusí, vypadá na mně fakt přirozeně, ale na tmavší typy bude podle mě asi málo výrazná.

oproti tomu moje ruka moc zdravě nevypadá :D
nahoře tři vrstvy, dole dvě

Výdrž jsem testovala tři dny. Ne běžné pracovní, protože při sezení za počítačem se nic moc nepozná, ale takové trošku aktivnější. Přežila zpocení, silný vítr, úklid, horkou koupel... Drží dobře, k večeru se vytrácí jen lehounce.


Cena za 6,5 g je 700 Kč, což samozřejmě není málo, ale je jí teda dost, takovou gramáž mám na dlouho (průměrně mají moje tvářenky okolo 5 g a dno vykukuje po několika letech) a hlavně je prostě neodolatelná.


Koupili jste si někdy něco jenom kvůli obalu? Láká vás tahle limitka?

26 komentářů:

  1. Láká mě moc, podobný odstín ještě nemám, ale do pražského M.A.C.u je to (naštěstí?) daleko. :-D
    A ano, i když nerada, musím přiznat, že občas se nechám na krásný obal utáhnout. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle kapičkový obal je bombastický. Pokud se vypravím do Prahy, je moje minimálně jeden kousek z téhle limitky. A častokrát se nechám unést a koupím si věc jen podle obalu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Bože, ta je nádherná :) Ještěže v okolí více než sta kilometrů na tu limitku nenarazím, jinak bych ji celou vykoupila už kvůli těm obalům :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se hrozně líbí obaly (dlouho jsem neviděla něco tak vydařeného:), ale samotný odstíny a ceny mě jaksi odrazují :D

    OdpovědětVymazat
  5. Je to trapný ale přiznávám se že obal u mě hraje víc než důležitou roli :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám MAC veľmi ďaleko, čo ma na jednu stranu teším (lebo veľa ušetrím) ale na druhú stranu ma mrzí, že k tejto limitke sa asi nedostanem :-/

    OdpovědětVymazat
  7. uau ta je krasna <3 zaujali ma najma ocne stiny, ale kupila som si podobne metalicke v Kiku a setrim na ine veci, tak asi si nadherne orosenu limitku odopriem. Najradsej by som skusila od MACu nejaku vyraznu a matnu rtenku, tie ma lakaju asi najviac :)

    OdpovědětVymazat
  8. ach ten obal, to je prostě skvost :) škoda, že nejsem tvářenkový typ, protož už kvůli tomu obalu bych si jí musela pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  9. No jo, ten obal je krásný, navíc jej máš nádherně nafocený :) Samotná barva se mi ale moc nelíbí, takové barvy nevyhledávám... Nebo si ji na sobě jenom neumím představit ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, tak to je opravdu nádhera. :3 MAC mě láká celkově, ale tohle balení s těmi kapkami je prostě neodolatelné. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jooo, to je nádhera =o) jen ten čas není tam jet... (naštěstí)

    OdpovědětVymazat
  12. To tááák dobře vypadá. Obal i odstín. Ten odstín je vlastně naprosto dokonalej. Někdy se mi přijď ukázat, ať to omrknu LIVE:-D

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem se věcma z téhle kolekce nechala nalíčit o víkendu v Londýně. Bohužel jsem pak finančně vykrvácela v oddělení s oblečením, takže jsem si z ní nic nakonec nekoupila. Ale musím říct, že je naprosto boží a asi si z ní něco pořídím hned po výplatě. :)

    OdpovědětVymazat
  14. obal je úplně nejvíc parádní, ale odstíny bohužel nic pro mě :(

    OdpovědětVymazat
  15. Jak to dopadlo s výměnou toho odstínu? :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naštěstí to bylo bez problémů, byl to i ten stejný kluk, ani si ji nějak detailně neprohlížel. akorát mě nejdřív vyděsil, protože jsem ji neviděla na tester stojanu a říkal "ta už myslím ani není..." :D

      Vymazat
  16. Mně to zaujalo moc, dokonce jsem málem poprvé vlezla do MACu :-D ale prostě ty ceny mě odradily (jo, vím, že u nich to levnější nikdy nebude). Jelikož jsem nekoupila tohle, tak pochybuji, že někdy něco koupím, to nevím, s čím by ještě museli přijít :-D
    Kde jsi kupovala? Já když jsem šla kolem toho v Palladiu myslím někdy 2.5. tak tam měli vystaveno už jen laky, bronzer a lesky, tvářenky jsem vůbec neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Palladiu, taky hned ten pátek, co s tím začali, měli vystavené všechno (a to jsem tam šla k večeru). v úterý jsem pak byla měnit, dal mi totiž prvně jiný odstín, a to tam teda už jedna tvářenka vystavená nebyla, ale měli je. spíš ji měli třeba někde u sebe, pořád je tam mají :)

      Vymazat
  17. Obal je nádherný, božský! A z odstínů tvářenek bych si určitě vybrala. Teď jsem ale docela dost investovala do luxusní dekorativky (rtěnka Dior, paletka Naked 3, korektor NARS), tak se musím krotit. Je ale nádherná a nedivím se, že jsi neodolala. Z dražších tvářenek mám doma Artdeco z loňské limitované edice, obsah je bez chyby, ale obal se mi brzy rozpadl ve spojích :-/. No, ale stejně ji nikam netahám, ale radost z ní mi to trochu kazí.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak od obalu až po barvu pecka!

    OdpovědětVymazat
  19. Moc krásná tvářenka, ale já nejsem nějak fanynka MACu, při mé poslední návštěvě Prahy, mne slečna v jejich obchodě tak otrávila, že jsem se zařekla, že si od nich nikdy nic nekoupím. A přitom se mi ty jejich výrobky na ostatních blozích tak líbí. No musím říct, že se na mě slečna dívala jako na póvl, který snad nemá na to, aby si u nich něco koupil.

    Jak ty jsi spokojená s prodejnou Mac?

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm, tak to se ti nedivím, mně takhle odradil ze začátku Inglot. musím teda říct, že jsem v MACu byla vlastně prvně, v Palladiu, pán byl strašně milý a ochotný, všechno mi ukazoval, swatchoval, na všechno jsem si mohla sáhnout sama, ochotně všechno vysvětlil. pak mi teda omylem dal ten druhý odstín, ale i po několika dnech od nákupu mi to bez problému vyměnili, toho jsem se trochu bála. do budoucna si chci koupit ještě ten Blot pudr, tak snad to bude taky OK...

      Vymazat
  20. Mě by teda lákala už jen tím jak vypadá :D Je krásná, jen škoda té pigmentace :-) Ale zase za výdrž palec nahoru!

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  21. Ten obal je luxusní, tohle se MAC moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!