sobota 3. května 2014

Recept na krásnou pleť? Kivvi koktejl!

Mám pocit, že kosmetika Kivvi se poslední dobou blogosférou docela šíří, na jednu stranu je dobře, že se o téhle zajímavé značce víc ví, na druhou stranu už může být pro někoho překivvováno. Pokud to ale není váš případ, čtěte dál o jednom naprosto úžasném produktu, který všude chválím a který mi pomohl ke krásné pleti. Představuju vám čisticí pleťový vitamínový koktejl! Byla jsem z něj nadšená už při vzorečku, takže jsem si ho hned musela koupit i v plném balení. A proč je tak skvělý?


Koktejl obsahuje velké množství extraktů z bobulovin (jeřabiny, borůvky, rybízu a brusinky), které jsou bohaté na antioxidanty. Slibuje plnit 5 funkcí - vyčištění a odlíčení pleti, tonizaci, zjemnění, hydrataci a hojení. Já jsem ho používala na dočištění a jako tonikum, přece jen mi přišla škoda se s ním kompletně odličovat, na to mám micelárky. Obal je jednoduchá lahvička s pěkným obrázkem a takovým tím klikacím víčkem. Úžasně ovocně voní, stejně jako všechny Kivvi výrobky, připomíná mi to křížaly. Konzistenci jsem nefotila, je to průhledná tekutina.


Používám ho dvakrát denně už skoro dva měsíce a musím říct, že se mi znatelně zlepšila pleť. Dřív jsem se jenom odlíčila a krémovala, nepoužívala jsem žádné tonikum, což byla chyba! Koktejl pleť krásně dočistí a zjemní, stáhne póry a rozzáří. Obvykle jsem byla taková našedlá, hlavně po probuzení, ale co ho používám, tak mám pleť růžovější, zářivou a hebkou. Navíc jsem opravdu vypozorovala zlepšení, co se týče pupínků. Neudělalo se mi za tu dobu nic strašného (ťuk ťuk), jen tak tři malé, které se navíc hodně rychle zahojily, zlepšily se mi staré jizvičky a pleť je prostě v úplně jiné kondici než dřív. Používám ho na suchou pleť, nanesu na tampónek a přejedu celý obličej. Oplachování je dle libosti, já ráno oplachuju, večer ne (neptejte se mě na logiku :).


Takže tenhle vitamínový koktejl můžu vřele doporučit, za mě je to rozhodně jeden z objevů roku. Seženete ho na e-shopu Naturals, kde jsem ho kupovala i já (klik!), a sortiment Kivvi mají myslím i v Country Life v Melantrichově. 150 ml je za 406 Kč, což se někomu může zdát hodně, ale v tomhle případě se ta investice opravdu vyplatí. Výdrž lahvičky tipuju tak na tři měsíce, já používám cca dva a tak třetina mi zbývá.
Nechaly jste se zlákat spoustou vzorečkovacích článků a taky už něco od Kivvi vlastníte?

21 komentářů:

  1. Chjo, další tonikum, co nutně potřebuju. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na jednu stranu mě teď Kivvi hrozně štve. Je všude. Na druhou stranu, dobrý obchodní tah nabízet vzorečky. A na stranu třetí, fakt mě rozčiluje, že budu muset zase utrácet, protože tohle musím mít!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty vzorečky jsou fajn, ale bohužel zrovna tonikum dost často nepřežije cestu, což je škoda! kdyby bylo v pytlíčku, jako třeba to od Inlight, bylo by to lepší...

      Vymazat
  3. Taky budu snad brzo vzorkovat. Jestli mi balík vzorků přišel do práce tenhle pátek, kdy jsem měla dovolenou a nebyla tam, tak budu mít asi smůlu...
    Koktejl mám právě v merku, jsem na něj hodně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jaký typ pleti máš? Já mám suchou a dehydratovanou pleť a mě celkem vysušuje, přijde mi, že nic nedělá a ještě mi hrozně páchne. Ach jo. :D ale ještě mu dám měsíc šanci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. smíšenou, mastnější T-zónu, ale taky jsem měla občas u některých věcí problém s vysušováním, hlavně kolem nosu. tenhle mi to nedělá, hydratuje fakt krásně...

      Vymazat
  5. vzoreček už mám na cestě, tak jsem moc zvědavá :) a pokud mi bude vyhovovat, určitě koupím plné balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, teď jsi mě nalákala :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle asi nutně potřebuju:) Až dojde Silk Naturals tonikum, jdu do něj:)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrá. Dobrovolně říkám,že tohle musim mit alespon ve vzorecku. Cena teda nic moc, ale pokud bude mit takove ucinky, ktere popisujes, pak je mi to jedno :D

    OdpovědětVymazat
  9. Kivvi mě docela láká, nechám si poslat vzoreček a uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  10. Po jedné recenzi jsem se nechala zlákat, objednala vzoreček a byla jsem nadšená :) Utratit na můj vkus tokik peněz za kosmetické výrobky zvyklá nejsem, ale tady jsem musela udělat výjimku. Už po týdnu, co jsem zkoušela vzoreček, jsem vypozorovala zlepšení pleti. Nedělají se mi pupínky (možná pár pidi), rychleji se hojí, celá pleť mi přijde hezčí :) Takže teď už nedočkavě čekám na plné balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že ti vyhovuje :) já teď budu zkoušet nějaká jiná, tak uvidím, jestli ho něco dokáže trumfnout!

      Vymazat
  11. Achjo, tak teď jsi mě úplně navnadila :-( Dalších 400 v háji:D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  12. Úúúúplný souhlas, tenhle koktejl je voňavý zázrak. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten zoznam kozmetických nutností a pokušení snáď nikdy neskončí??;-) No už len ten obal... (ale hlavne obsah, vzorka pobývala aj na mojom stole), chutné celé! A pekná recenzia:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neskončí, je to každým dnem horší :D kde jsou ty doby, kdy jsem neznala blogy a každý měsíc ušetřila :D

      Vymazat
  14. Určitě musím vyzkoušet vzoreček, vypadá vážně skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  15. To je strašný! Kivvi odolávám už tááák dlouho... a toto mě tak moc láká... odměna za zkoušky je jistá, když teda nějakou dám. :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Ja som skusala kivvi len cez vzorku z LB, ale mne to strasne smrdelo, a nezdal sa mi to byt ani taky zazrak)o;

    gomistories

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!