čtvrtek 12. června 2014

Krém na ruce Skin Blossom + vylosování soutěže

Dneska mám pro vás recenzi krému, který jsem dostala na vyzkoušení díky slovenskému e-shopu BioBeauty. Musím přiznat, že značku Skin Blossom jsem dřív neznala a byla to teda chyba! Je to anglická organická kosmetika, má certifikát od Soil Association a je vhodná i pro vegany. Většina složek je organického původu a samozřejmostí je absence SLS, SLES, parabenů, silikonů a jiných chemických koktejlů. Určitě omrkněte jejich web nebo facebook. Já jsem testovala pečující krém na ruce a dojmy jsou velice pozitivní :)


Začnu jako vždy obalem. Je to klasická tuba s odklapávacím víčkem, drží tak akorát, zlámané nehty ani samovolné otvírání nehrozí. Obaly má Skin Blossom jednotné, mně se moc líbí, jsou hezké, jednoduché a nepřeplácané.


Vůně je rose geranium, což je muškát vonný. To "rose" v názvu ale přece jen není jen tak, opravdu lehce po růžích voní, ale když si přičichnete blíž, ucítíte i ten muškát. Na růže mě utáhnete, takže s vůní jsem moc spokojená, je nevtíravá, na rukou vydrží, ale zároveň neobtěžuje.


Konzistence je hutnější, řekla bych máslovitá, ale roztírá se pohodlně, nezanechává žádný mastný film a po chvíli se vstřebá. Tím vstřebáním ale nemyslím to, že se krém ztratí a vy ani nevíte, že jste se mazali. Hydratace je asi nejlepší, co jsem kdy u krému na ruce měla, ruce mám úplně sametové a vydrží tak klidně i dva dny (já jsem na to mazání trošku lempl...). Žádné popraskání, žádná suchá místa, ruce vypadají pěstěně.


Momentálně je to pro mě krém na ruce č. 1, všude ho s sebou vozím a rozhodně vám ho můžu doporučit. Seženete ho v e-shopu BioBeauty, který posílá i do ČR (nebo pro slovenské čtenářky - mají i kamennou prodejnu v Pezinku), objem je 75 ml a cena 7,59 euro, což je zhruba 200 Kč. Já do budoucna uvažuju jednak o koupi dalšího balení a hlavně o vyzkoušení dalších věcí od téhle zajímavé značky.
Znáte značku Skin Blossom?


Děkuji BioBeauty a Skin Blossom za poskytnutí produktu k recenzi.

P. S. Na facebooku už je vyhlášení narozeninové soutěže, nechtěla jsem ty print screeny plácat do článku, tak snad bude odkaz fungovat. Slečny poprosím o kontaktování přes mail, mám ho uvedený v profilu. A moc gratuluji! :)

14 komentářů:

  1. Krémík vypadá fakt dobře, pro mne je zatím skvělý pomocník krém od Beley z limitované edice s vůní lesních plodů, nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten vypadá vážně dobře. :) Značku jsem neznala, dokud jsem se taky neucházela o testování, ale nevyšlo to.

    OdpovědětVymazat
  3. Do toho bych sla, moc mi zaujal ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. néééé ... neměla jsem klikat :D nemůžu objevovat novou kosmetiku, už ji nemám kam dávat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od nicj nějaký pleťový krém, který kdysi dával Naturissimo zdarma k nákupu, ale nic jiného jsem od nich zatím nezkoušela. Sama nedám dopustit na krém na ruce od Rituals, to je naprostá pecka!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, moc se mi líbí jejich obaly. A vůbec jsem je neznala, moc pěkné, to jsem neměla vidět :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tuto značku jsem neznala, díky za recenzi :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  8. Neznám, ale vidíš, že něco překonalo ty krémy C&E! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se rozhodně líbí vzhled,obal vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pridavam se, mne se take moc libi vzhled tuby:)!, zrovna ted mam dost kremu, ale treba casem..

    OdpovědětVymazat
  11. Já se taky přidávám :D Taky se mi líbí vzhled :)
    A tuto značku neznám..:)

    OdpovědětVymazat
  12. ja síce krémy na ruky nepoužívam, ale tento vyzerá fakt super! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  13. Jů, tak to vypadá nádherně, roztomile a prostě mě to strašně láká.. jdu mrknout co dalšího mají v nabídce (na krémy na ruce moc nejsem). :P

    OdpovědětVymazat
  14. Nepoznám túto značku, ale každopádne krém vyzerá veľmi zaujímavo :)
    Pozývam ta na môj blog na GA o balíček plný peknej kozmetiky :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!