neděle 1. června 2014

Lepidýlko od Avonu

Dnešní recenze bude na výrobek, který jsem dostala v balíčku na Avon Blogstars party. Jedná se o jejich letošní novinku, fixační sprej na make-up, nikdy dřív jsem nic podobného nezkoušela, tak jsem k testování přistupovala trochu s obavami. Jestli byly oprávněné se brzo dozvíte...


Obal je jednoduchá černá lahvička s rozstřikovačem, mně osobně se tenhle design moc nelíbí, kdyby byla někde v obchodě, tak si jí ani nevšimnu. Není nijak cítit. Aplikace je jednoduchá - zhruba ve vzdálenosti 20 cm od obličeje párkrát stříknout, aby sprej pokryl celý obličej. A že to pokrytí ucítíte!


Sprej totiž strašně lepí. Ne pořád, ale zhruba 10 minut po nastříkání mám pocit, jako bych na sebe stříkla lak na vlasy, není to nic příjemného. Při detailním ohledání jsem si na obličeji všimla takových jemných třpytek, ale ty spolu s ulepeností naštěstí mizí. A co se týče slibovaného prodloužení výdrže líčení a zmatnění, tak jsem vůbec rozdíl nepoznala. Problém se slézajícím MU normálně nemám, i bez bází mi líčení drží dobře, naopak s tímhle sprejem jsem měla pořád takový pocit lehkého pnutí, vyloženě jsem se těšila, až se budu moct večer odlíčit. Zmatnění se taky nedostavilo a co mě teda dostalo nejvíc bylo to, že při teplejším počasí a lehkém zpocení obličeje se mi na tvářích, na čele a kolem nosu vytvořily mapy! To se mi v životě nestalo, ani v těch největších vedrech.

PVP je látka, která se používá do laků a tužidel, tak se už tomu efektu ani nedivím...

Sprej je k dostání u Avonu, objem je 125 ml a plná cena je 199 Kč. Pokud má někdo z Prahy zájem o zhruba ze tří čtvrtin plnou lahvičku a dojde si za mnou k Palladiu, s radostí přenechám, tahle věc mi už na obličej nepůjde.
Znáte někdo tenhle sprej a máte stejnou zkušenost?

24 komentářů:

  1. No teda, tak tohle je docela zklamání :-(

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsem jej v giveaway, a pořád se ještě nemůžu skamarádit. Ale pořád to zkouším. Každopádně takové zkušenosti (mapy a tak) naštěstí nemám, takže mu ještě dávám šanci.

    OdpovědětVymazat
  3. tak už mě to neláká :D docela mě navnadila Markéta z Flower Paris, té to vyhovovalo ..ale asi si nechám zajít chuť :))

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám, nechci, neláká mě. A přitom ten článek měl takový hezký nadpis... lepidýlko zní tak... miloučce? :-D Můžu se zeptat, jak fotíš produkty na blog? Ve fotostanu? (Já vím, jsem děsně zvědavá. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fotím většinou v mini studiu (přezdívaném mikrovlnka :) - http://thelittlegem.blogspot.cz/2013/12/krasne-vanoce.html

      Vymazat
    2. Tak to je super! Ani jsem nevěděla,že něco takového existuje! :-)

      Vymazat
    3. Ty jo, to vypadá jako super věc, můj přítel by to určitě využil :) Můžu se zeptat, co je to za model a značku?

      Vymazat
    4. je to od značky Sanoto, model MK40 a kupované je to přes e-bay :) a mají i menší a dvě větší

      Vymazat
  5. Popravdě, Avon mě lákal naposled na základce a ani tenhle výrobek to nezmění. Nepěkné složení, žádné výsledky.. tak k čemu to? Bohužel takhle vypadá valná část Avonu, nechápu, kdo si to dobrovolně za takový prachy může kupovat. Mamka například dostala krém na oči, takových chemikálií pohromadě jsem dlouho neviděla.. a dávat si to na citlivé oční okolí?!
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějak nechápu, proč si všichni pořád stěžují jen na Avon. Já si objednávám už několik let, mám své favority (Nikdy nekupuju nic za plnou cenu, mají neustále akce). A nikdy mi z jejich výrobků nic nebylo. Jak kdyby byl nějaký rozdíl mezi chemií krémů od nich a od Vichy a spol.

      Vymazat
  6. Já ho mám doma taky z akce Avonu, ale ještě jsem ho nevyzkoušela.. A jak tady čtu tvoji recenzi, tak mě přešla chuť, bojím se, co mi udělá :D Ale asi ho zkusím jentak doma, když budu mít volné odpoledne, a pak se v případě toho lepkavého pocitu odlíčím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. S týmto sprejom skúsenosti nemám, ale mala som fixačný sprej od Alverde, nič nedokázal..:) Asi som stratila vieru v podobné produkty, ale možno nejaký "profi" sprej by stál za to...No, ťažko povedať...
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  8. Mně teda výdrž prodlouží, i toho zmatnění jsem si všimla, ale nejsem si jistá, jestli se mi po něm nedělá krupička... no a ta aplikace (nevím, nemám ráda věci, co se stříkají na obličej) a lepení mě moc neuchvátily :/

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám teda opačnou zkušenost. Stejnou jako Flower Paris (Z videa na YouTube, článek nevím, jestli má). Je to perfektní, mapy nikdy, ta výdrž make-upu je hooodně, ale hooodně prodloužená, tj. od rána do večera v pohodě. Teda souhlasím s Tebou v tom lepení, to trochu ano, to je fakt, ale za to, že mi make-up nezmizí, neflekatí a je stejný celou dobu, kdy jsem mimo domov, tak mu to odpustím. I kdyby lepil jak Herkules. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám velmi pozitivní zkušenost. Je to super fixační sprej.

    OdpovědětVymazat
  11. No nevim jak vy...ale ja ho pouzivam od te doby, co vysel. Nelepi (na obliceji ho citim max 1 minutu po nastrikani, coz je asi normalni) a make up spolecne s ocnimi stiny mi drzi od osmi od rana do osmi do vecera. Nemluvim o patecnich vecerech. Make up drzi az do rana. Nemam zadne zkusenosti s jakymikoliv mapami atd. Myslim, ze je to tade dano tim, jaky make up a s jakym slozenim pouzivate. pouzivam pod to Luxe a SUPER =o)

    OdpovědětVymazat
  12. Používám ho od hned od zavedení a připadá mi skvělý. Nikdy žádné mapy, make-up fakt drží a navíc krásně zmatní. Pocit ulepenosti asi první dvě minuty, po zaschnutí ho necítím. Jednoznačně doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  13. Byla jsem na něj hrozně zvědavá, ale zklamal mě, přesně jak píšeš - je to lepidlo a na obličeji ho prostě cítím a to mi není příjemný. Navíc se mi po něm začaly loupat spánky a nos, takže letěl. Mnohem lepší službu mi dělá obyč termálka od Avene.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jo, tak tohle jsem nečekala. Mě naopak sprej výdrž make-upu prodlouží. Drží mi celý den a to i ve vedrech. Ani mi nelepí tak jak píšeš. Hmm, to je stejně nepsravedlivé, že něco co je pro někoho super druhému vůbec nevyhovuje. Jak pak máme najít ten skvělý výrobek bez toho aniž bychom si všechno vyzkoušely sami co? To abychom měly nějaké sponzory co budou za nás platit :-)

    OdpovědětVymazat
  15. ja ho chcem. teraz si ho musím dať objednať lebo som mala taký sprej z anglicka a keď som chodila líčiť tak zákazničky mi hovorili že vydržalo im líčenie aj na druhý deň. som zvedavá ako dlho vydrží potom s týmto

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Teda.. nad podobnými vychytávkami často přemýšlím, ale jsem ráda že jsem zatím zůstala jen u fixačních pudrů, které naštěstí mají opačný než lepivý efekt. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Tak teda troškou ma to zaskočilo. Ja mám tento sprej tiež a mne to určite výdrž make-upu predlžilo, a cítim ho len chvílku, kým to uschne. Takže ja som s ním velmi spokojná. :) Každému vyhovuje niečo iné :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Ja som nad nim uvazovala a teraz neviem..lebo niekomu sadol a tebe nie aj inym dievcatam..hm..mne vyhovuje od Elfu vypouzivala som 4 flasticky.. zatial u mna boduje a to som skusala uz aj ine znacky..:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!