neděle 22. června 2014

Tisíc řas od Dermacolu

Tahle řasenka mi přišla už před nějakou dobou v balíčku od Dermacolu, který jsem dostala za spolupráci při zkoumání, jestli s mým Imperialem není něco špatně, protože se s podobnou reakcí ještě nesetkali - tenhle přístup velice oceňuju! Používám ji přes dva měsíce a už cítím lehké vysychání, takže je čas ji zhodnotit.


Řasenka 1000 Lashes slibuje nastavení a zahuštění řas (celý text kdyžtak zde, je tam toho na přepis hodně) bez slepení a opadávání. Obal mi přijde úplně úžasný, je to něco jiného, než běžně u řasenek vidíme a rozhodně zaujme na první pohled. Kartáček je klasický, velikostně myslím tak akorát pro většinu z vás, dokáže krásně zachytit a obalit všechny řasy, štětinky nepíchají. Nijak nevoní.


Jako velké plus vidím absenci takové té počáteční "mokrosti", se kterou se někdy u řasenek setkávám. Řasy krásně rozčeše, natočí a nadzvedne, zahuštění bych ale určitě snesla ještě větší. Líbí se mi, že řasy vůbec nezatěžuje, jsou úplně lehounké a vzdušné. Jde krásně vrstvit, bez žmolků a pavoučích nožiček, na fotce mám asi čtyři vrstvy. Na každodenní nošení jsem ji používala jenom na spodní řasy, na které mi víc vyhovují tyhle menší kartáčky.



Bohužel ale nesouhlasím s tím, že neopadává - čím je starší, tím víc se mi z těch spodních řas drolí. Není to nic extrémního, ale když jsem nalíčená od rána do pozdního večera, tak pár drobků pod očima mám. Odličuje se naprosto bez problémů, používala jsem micelárky Bourjois, L'Oréal a Garnier.


Jak vidíte z fotek, efekt je moc hezký (dokonce mi přijde o dost lepší než u slavné Benefitky), jediná vada na kráse je drolení a pro mě menší objemový efekt. Seženete ji v drogériích nebo na internetu, plná cena je 249 Kč za 12 ml.
Zkoušely jste tuhle řasenku? Nebo nějakou jinou od Dermacolu?

13 komentářů:

  1. Máš nádherně dlouhý řasy, závidim. Řasenka mě hodně láká, tak časem snad po ní mrknu.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi to balení moc líbí. A musím říct, že řasy ti dělá vážně hezký. Škoda toho opadávání, ale taky se s tím u starších řasenek potýkám. I když ne po dvou měsících ale tak po 3/4 roce :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Dělá vážně pěkné řasy, i když si myslím, že to je hodně tím, že máš hezké řasy přirozeně. Jako obal asi zaujme, ale moc se mi nelíbí. Od Dermacolu jsem ještě žádnou řasenku neměla, čekám, až vypustí do světa nějakou šílenou osvětu, a pak to teprve prubnu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, ta vypadá super... ale je pravda, že ten obal je hrozný... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  5. Řasy máš krásné:) Já mám Dermacolky dost ráda, ta se zeleným obalem (NutriLash, možná?) je jednou z mých all-time favoritů. Tuhle už jsem měla kvůli obalu x-krát v košíku, ale k pokladně jsem s ní nikdy nedošla, jsem spokojená s MS za 70 kaček, tak si říkám, že zbytečně nebudu utrácet o 130 víc:)

    OdpovědětVymazat
  6. mám ju tiež a je celkom dobrá, akurát sa mi zdala až príliš mokrá a jedna vrstva preto riasy podla mna dostatočne nezvýraznila...

    OdpovědětVymazat
  7. Nevyzera veru zle, ani ten obal..je vazne taky iny :) Ja mam oblubene od Bourjois, s Dermacolom som tu cest este nemala..ale mozno ju raz skusim (az bude v dobrej zlave) :) Len neviem, ako by ucinkovala na moje kratke a riedke riasy ..s nimi si hocico neporadi :))

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ji a je božská! :3 Dokonce si nelíčím spodní řasy a tak mi ani jednou nepřišlo že by se drolila.. Prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta vypadá moc dobře Zrovna mi řasenka dochází, tak vím po jaké se podívat. Od DC jsem neměla řasenku snad dva roky.

    OdpovědětVymazat
  10. Já už ji mám pěkně dlouho a dostala mě:-).

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ju aj ja a som s ňou veľmi spokojná, určite kúpim znova :)
    Pozývam ťa ku mne na blog na GA o balíček plný kozmetiky:)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Mě strašně moc odpuzuje ten obal :-(
    Ale efekt pěkný, nicméně hádám, že s řasami nebudeš mít problém s jakoukoli řasenkou...? Ber jako kompliment ;-)
    Já jsem si už nějak zvykla dát za řasenku max.150 Kč (nákupy jen v akcích a do zásob, což se ale u řasenek dá diskutovat) a mé řasy unesou ledacos, vždycky to nějak vyšperkovávám k dokonalosti :-D i když s některými kousky je to docela problém, to je fakt.

    OdpovědětVymazat
  13. od Dermacolu som riasenku ešte nemala, ale ty máš veľmi pekné riasy!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!