středa 13. srpna 2014

Vyrovnávací tonikum Mádara

Když už jsem se konečně naučila používat tonika, tak jich chci zkusit co nejvíc! A i když mi koktejl od Kivvi opravdu moc vyhovoval, tak jsem měla zálusk i na tohle vyrovnávací tonikum pro normální a smíšenou pleť od lotyšské značky Mádara. Značka je mi moc sympatická, mají úžasné obaly (slovo "mádara" znamená svízel přítula a právě jeho obrázek na obalech najdete), ale hlavně mají výrobky čistě přírodní, bylinkové složení, zaručené certifikátem Ecocert, neobsahují syntetické látky, ropné deriváty ani chemické konzervanty a nebyly testovány na zvířatech.


Obal je jednoduchá zelená lahvička s klikacím víčkem, kterým na tampónek nadávkujete přesné množství výrobku. Vůně je příjemná, taková bylinková, travní, není nijak silná, ale moc se mi líbí. Je to bezbarvá tekutina. Používala jsem ho dvakrát denně, ráno po probuzení, večer po odlíčení, vždycky před krémem.


Vyrovnávací tonikum je určeno pro pleť se suššími a mastnějšími místy, která má udržovat v rovnováze. Já vyloženě suchá místa nemám, ale dělají se mi občas šupinky kolem nosu a stroupky po pupínkách. Těch jsem se dřív zbavovala lokálním mazáním konopnou mastí, ale tohle tonikum to zvládá perfektně. Co se týče stažení pórů, tak jsem ho až tak nepozorovala. Po použití tonikum pleť nijak nedráždilo, nepnulo a nelepilo.


Pleť je pokaždé jemná na dotek a taková hezčí a rozzářená. Tonikum určitě stojí za vyzkoušení, ještě se vyrábí ve verzi pro mastnou pleť (čisticí tonikum), ale s Kivvíkem byla moje pleť taková spokojenější, víc mi pomáhal s jizvama a s celkovým zlepšením stavu pleti. Mádaru jsem kupovala v Biooo, 200 ml stojí 364 Kč, lahvička mi vydržela při pravidelném používání tři měsíce.
Znáte značku Mádara? Používáte tonika? Já si teď dělám zálusk na Hadka, ale nemůžu si žádné vybrat, tak si jich nechám poslat víc v mini lahvičkách :)

8 komentářů:

  1. Značku znám pouze z recenzí, ale docela mě zaujala. Já teď používám tonikum od Natura Siberia a zatím jsem maximálně spokojená :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Za me tedy kivvi zadnej zazrak,je fajn,ale odvarena z nej nejsem

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mě překvapilo, jak ti dlouho vydrželo.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od nich doma snad i nějaké vzorky....mmm, vypadá to zajímavě a třeba bude zas na Biooo nějaké promo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá dobře! Mám od nich taky nějaké vzorky, ale myslím že to jsou šampony. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. No musím říct, že se mi hodně líbí :). Hned to jdu omrkávat k výrobci.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta druhá verze mě zajímá, políčím si na ní, až budu zpět. Koktejl od Kivvi byl fajn, děkuji za vzoreček :) Problém jsem měla jen s tou vůní, růže v kosmetice fakt nemusím. Každopádně tonika jsou super věc, nechápu že jsem dřív existovala bez nich. Btw, od Hadka jsem nějaká taky měla a nenadchlo mě ani jedno. Tákže su zvědavá, co vybereš a co na ně povíš :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!