středa 24. září 2014

Blogerský TAG

Na tenhle TAG jsem průběžně narážela během léta, často se objevovala podobná jména, ale taky jsem narazila na pár zajímavých blogů, které jsem dřív neznala. Tak třeba díky tomu mému i vy objevíte nějaká nová jména :)

1. Který fashion blog ti přijde nejvíce inspirativní?
Tak, hned u první otázky jsme narazili :D čistě fashion blogy absolutně nesleduju, ale některé moje oblíbené beauty bloggerky "fušují" i do módy a jde jim to hodně dobře. Rozhodně nejzajímavější a krásně nafocené outfity má Siu z Peackapples a taky se mi líbí styl a fotky Kristinky z My Secret.

2. Který z novějších blogů tě za poslední dobu nejvíce zaujal?
Pokud máte Instagram, tak nejspíš znáte s0bi. A ta konečně vyslyšela naše prosby a založila si úžasný blog! To je takový můj nejaktuálnější přírustek a rozhodně vám ho doporučuju.

3. Jaký blog sleduješ nejdéle (+ od kdy)?
Mám pocit, že první blog, na který jsem narazila, byla Škodulka, pak asi Rendy a Péťa a pak už to jelo! A od kdy... no budou to tak dva roky, nechápu, jak jsem mohla předtím chodit nakupovat naslepo, teď mám v drogérce vždycky mobil v ruce a (když nefotím) googlím recenze :D

4. Blog, na kterém se ti nejvíce líbí fotografie?
Nejkrásnější fotky jsou rozhodně u Ilky z Deníku fotografky (jak už název napovídá, jsou to fakt profi fotky, často i lepší než origoš produktové!) a taky určitě u dandelijon, která si s nima vždycky úžasně vyhraje a vždycky mi její články i fotky zvednou náladu :)

5. Kvůli kterému blogu nejvíce utrácíš?
Kvůli všem dohromady, ale největší viníci jsou asi Bebe z Růžového chrousta a její dokonale lákavé popisy přírodní kosmetiky a Aja z BEAUTYpedie, díky ní je ze mě Yankee Candle závislák, což teda taky leze do peněz :D


6. Jaký blog tě uklidňuje?
Všechny, dalo by se říct, proto je taky čtu, abych se odreagovala od běžných starostí, početla si o kosmetice, popovídala si s lidma se stejnou "úchylkou", pokochala se u hezkých fotek, objevila kosmetické novinky...

7. Který blog ti přijde nejvtipnější?
Lucka a Moora, to jsou takové dvě stálice, u kterých pravidelně poprskávám monitor.

8. Jaký blog s nail artem nebo laky máš nejraději?
Já vždycky obdivuju, jak mají ty holky krásně nalakované a nafocené nehty... rozhodně Alča z Alice in Wonderland a Nikolka alias Mademoiselle M.

9. Nejoriginálnější blog?
Tady zase zmíním dandelijon. Prostě se podívejte na ty fotky, úžasné koláže, milý styl psaní a bude vám to jasné :)

10. Na jakém blogu čteš nejraději recenze?
To by bylo na dlouho, tak to vezmu spíš obecně - ráda si čtu takové recenze, kde se kromě oficiálního povídání od výrobce (které se dost často míjí s realitou) dozvím i upřímný názor autorky po rozumné době používání, kde je daná věc vyfocená třeba v akci, kde je dostatek fotek obalu atd. (složení, prosím, foťte složení!) a kde se to nehemží chybama. Je pár blogů, které jsem přestala po čase sledovat, protože mi prostě nepřišlo, že autorka danou věc opravdu poctivě testovala a zrecenzovala.

11. U jaké blogerky nejvíce obdivuješ líčení?
Hodně se mi líbí často netradiční a extrémní líčení u ILoveMakeUp, jemné dívčí u My Secret a perfektně propracované tutorialy a fotky u Kačky z Once Upon a Time.

12. Co bys vzkázala všem blogerům a blogerkám, kdyby to šlo?
Blogujte, protože vás to baví. Ne proto, abyste nahnali čtenáře a časem dostali něco zadarmo. Nemusíte chrlit násilím jeden článek za druhým, pište, když to na vás "přijde", pište upřímně a od srdce. Na těch článcích je to poznat a pak se čtou mnohem líp ;)

Některé otázky jsem vynechala, ale to doufám nevadí. Znáte zmíněné blogy? Nebo máte nějaké další tipy? Budu ráda, když se podělíte v komentářích, potřebuju nějakou "čerstvou krev" do seznamu četby :D je spousta blogů, které mám ráda a nejsou tady zmíněné, takže klidně ještě mrkněte vpravo do blogrollu, koho sleduju!

12 komentářů:

  1. Dakujem za tipy na blogy s krasnymi fotkami, hlavne dandelijon ma uplne dostala ^^ A zdielam nazor, ze s0bi je najziarivejsou novinkou v blogosfere :)) Plus ma velmi potesila zmienka mojho fashion usilia :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super clanok. Hned idem pozriet odporucane blogy. Poznala som tusim iba dandelijon.
    Moj blog je novy, cca dvojmesacny, takze mozes nakuknut. Mozno sa Ti bude pacit.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  3. jééé s0bi už má blog? tak to je super, na instagramu ji sleduji dlouho a jenom se vždycky rozplývám :))
    a moc děkuji za zmínění :))

    OdpovědětVymazat
  4. Dva blogy jsem neznala, ale už je také sleduji :).

    OdpovědětVymazat
  5. Taky nechápu, jak jsem dva roky zpět mohla nakupovat bez blogů. Bez recenzí už ani ránu! A když nejsou, tak do toho jdu aspoň s vědomím, že dávám "oběť" :-D

    OdpovědětVymazat
  6. 2 blogy neznám, jinak ty ostatní taky sleduju :) A vzkaz pro blogerky jsi napsala hezky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Natálko, moc děkuji za tipy na zajímavé blogy. Jsem nadšená, že jsem díky Tobě objevila dandelijon. Miluji blogy s krásnými fotkami a tenhle je rozhodně jeden z těch top. Pokud to ještě neznáš u Tygrů, dovolím si Tě pozvat na návštěvu ke mně.;) Krásné dny, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Máme dost podobný vkus na blogy :)
    A moc pěkný článek ;)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Super tag. Niektoré blogerky poznám, ale zopár ani moc nie. Ďakujem za inšpiráciu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Natálko, moc děkuju za zmínění, mám radost, že se Ti moje fotky tak líbí! :-) Do puntíku souhlasím s Tvým vzkazem pro blogerky a teď už jdu prozkoumat blog s0bi. ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelý tag :) .. Ďakujem za inšpirácie na blogy :)

    OdpovědětVymazat
  12. No páni! Vidia moje oči dandelijónske dobre??;-) Milá Natálka, ďakujem veľmi pekne za zaradenie do tvojho výberu a za lichotivé slová, ktoré ma nesmierne potešili! (a ktoré, priznávam, rozhodne zahrejú blogerskú dušu;-) Vážim si to a budem dúfať, že sa ti u mňa bude páčiť aj naďalej:-). Ďakujem ešte raz!♥ (a pripájam sa k tvojmu záverečnému odkazu:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!