čtvrtek 11. září 2014

Malé růžové od Avonu

Recenze vůní jsou asi nejnáročnější, pokud nemáte nos a popisovací talent jako třeba Verunky, ale pokusím se vám tuhle novinku od Avonu aspoň trochu přiblížit. Parfémy nakupuju v parfumériích, doma mám jediný "levnější" kousek a přes katalog jsem nikdy žádný neměla. Jednak je to takové kupování zajíce v pytli a hlavně mi všechny, co jsem kdy u známých a tak očichávala, přišly na jedno brdo a nevoněly mi. Každopádně jsem na Little Pink Dress ze začátku koukala trochu nedůvěřivě... a sekla jsem se.


Na první pohled mě zaujal obal. Flakón je krásný, jednoduchý, moc se mi líbí. Podle oficiálního popisu jsou hlavní tóny okvětní lístky jasmínu, růžová pivoňka a mošus. Tak to už se mi začalo docela líbit, protože pivoňky já mám hodně ráda. Ze začátku je vůně taková kyselejší, ale postupně se rozkládá do jemné květinové, mírně nasládlé (ale tak akorát, žádná přeslazenost), jsou hodně cítit hlavně ty pivoňky. Ke konci lehce ztěžkne, ale opravdu jen trochu. Jediné, co mě trochu zklamalo, je výdrž, odpoledne už bohužel cítit není, musím přestříkávat.


Takže pokud máte rády lehčí, ne příliš sladké květinové vůně a nevadí vám menší výdrž, rozhodně můžu "malé růžové" doporučit. Vůně je to opravdu příjemná a dokonce jsem za ni dostala i několik pochval! K dostání je v objemu 50 ml, plná cena je 649 Kč a je ve variantě EDP.
Nakupujete někdy vůně z katalogů? Jaký je váš aktuální favorit?


Děkuji Avonu za poskytnutí parfému k recenzi.

9 komentářů:

  1. Nenakupuju z katalogu, trochu bych se bala. Flakon ma krasny ale asi by na me byla tezka.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Kdysi jsem měla u Avonu oblíbené dvě vůně. Obě zrušili. Takže už se nehodlám fixovat na žádnou jejich vůni :D Ale moje máma má ráda "malé černé" - pro mě moc těžká vůně. Takže více už nee ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky nakupuju jen v parfumeriich, voni mi tak jedna vune ze sta, takze z katalogu bych se asi bala objednat..

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně dávno jsem dostala myslím k narozeninám Little Black Dress, občas je na večer ještě někam vytáhnu. :-) A sama jsem si koupila Incandessence, toho už mi zbývá jen trošička, ta vůně se mi vážně líbí. Teď už ale taky nakupuju jen v parfumériích (nebo očuchám v parfumérce a koupím na Parfums). ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Z Avonu už jsem měla spousta toaletek a parfémů a já jsem s vůněni odtamtud moc spokojená :). Vždycky to koupím ve výhodnější akci. Narazila jsem na svůj zlatý grál a to parfém Sensuelle, ten mi voní ze všech voňavek nejvíc, co jsem kdy zkoušela :). O téhle vůni jsem taky přemýšlela
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. vůně jsem z katalogů nakupovala dřív, ale většinou ty, co už jsem měla ozkoušené a věděla jsem, že se trefím :)) teď už raději pečlivě vybírám v parfumerkách :))

    OdpovědětVymazat
  7. Z Avonu už jsem pár vůní měla, ale vždy mi voněly úplně jinak než v katalogu :D, každopádně jsem vždy byla ve výsledku spokojená, tahle vůně by se mohla líbit mamince :).

    OdpovědětVymazat
  8. celkově na mě působí hezky a hned mě zaujala, ale ta výdrž mě docela odrazuje
    a navíc mám radši výrazné vůně ... :/
    btw. máš moc pěkný blog! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle vůně by se mi mohla líbit, pivoňky miluju :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!