pondělí 15. září 2014

Rozjasňovač od Clinique

To, že nám všem v kosmetice nesedí stejné věci, je jasná věc. Sto lidí, sto chutí. Dneska recenzovaný Airbrush Concealer od Clinique používá i moje mamka a je s ním spokojená, u mě už bohužel takový úspěch nemá.


Je to tekutý korektor/rozjasňovač, podle oficiálních stránek zjemňuje linky a vrásky a rozjasňuje tmavá místa díky světlo odrážejícím složkám. Balení je v peru, které je ještě v typické Clinique krabičce. Produkt se do štětinek dostává otáčením spodní části, před prvním použitím točíte dlouho, ale pak už leze bez problémů. Nevýhody tohohle typu balení obecně vidím v tom, že nemáte absolutně žádný přehled o zbývajícím obsahu.


Konzistence je krémová, hezky se roztírá. Důležité ale je mít hodně hydratovanou pleť, protože jinak trochu zpudrovatí a zalézá do vrásek a pórů. No a teď přijde hlavní kámen úrazu. On mi totiž úplně "sežere" make-up pod ním, čímž začnou prosvítat ty moje fialové kruhy, a vzhledem k jeho téměř nulovému krytí už je pak nezakryje. Normálně používám korektory dva - jeden s vyšším krytím (Skinfood nebo Affinitone) a na něj ještě nějaký rozjasňující. Ideální je Match Perfection, krásně se spojí a rozjasní, neudělá žádnou vrstvu, žmolky, nic. S tímhle to nejde, protože se prostě nedá dobře nanést na jiné líčení! Zkoušela jsem různé druhy štětců, prsty, různé techniky nanášení, nic nepomáhá... Mamce podle mě vyhovuje proto, že nepoužívá make-up, ale jen tohle pero. Rozhodně bych ho taky nenazývala korektorem, je to opravdu spíš jen rozjasňovač, podobně jako třeba Lumi Magique. Oceňuju ale opravdu světlý odstín, já mám 04 Neutral Fair, který je lehce do žluta.


Teď ho dopoužívám na lehké rozjasnění pod obočí, na nos a bradu, ale rozhodně si ho znovu nepořídím. Na internetu jsem na něj ale četla samá dobrá hodnocení, takže jsme si prostě jen nějak nesedli. K dostání je ve třech odstínech (ještě hodně světlounký do růžova a medium), cena je myslím 590 Kč za 1,5 ml.
Máte s ním zkušenost? Nebo s něčím jiným od Clinique?

15 komentářů:

  1. Tá cena ma zarazila, trošku vysoká :)

    OdpovědětVymazat
  2. od Clinique zatím nic nemám, ale láká mě makeup, tak si asi udělám radost ..ale až někdy před Vánoci ..teď nesmím :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hm tak toto by bol pre mna uplne zbytocny produkt. Najnovsie mam od Clinique chubby stick a ten ma naopak milo prekvapil. Je pekne sametovy, neleskne sa nijak neprimerane, je fajn na perach..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na jejich originál čubinu nedám dopustit. jednak všechny ty ostatní se moc lesknou a nikde jsem nesehnala tak úžasný odstín jako ten Clinique - mám Mega Melon, ale už asi jen tak půl milimetru :D

      Vymazat
  4. Vůbec jsem nevěděla, že Clinique něco podobného má. Já měla ten korektor od Lorealu a byl docela fajn, znovu bych si ho ale asi nekoupila. Jinak od Clinique jsem měla tři kroky, lesk, oční krém a chubby stick. Všechno spíše takový průměr. Už jsem to dopotřebovala a znovu neplánuju kupovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem od nich zkoušela docela dost věcí, něco mi sedlo víc, něco míň. třeba tři kroky jsem používala dlouho, ale přestaly mi vyhovovat. a mám hodně ráda jejich řasenky

      Vymazat
  5. Já jsem od Clinique nezkoušela ještě vůbec nic :)
    VERU-LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. od Clinique mám Chubby stick a ten je fakt super, mají i moc hezký odstíny. Pak jsem od nich zkoušela ještě hydratační krém, ten byl moc fajn (ale ta cena!!!), ještě řasenku - ta mi ale moc nevyhovovala, spíš průměr. Jo a vlastně mám ještě pudr (zelené balení se zrcátkem) a ten vůbec neubývá, takže taky doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo na ten pudr si dělám taky zálusk, ale teď jich mám doma nějak moc :D řasenky mám naopak ráda, i chubby stick, ten jejich mi prostě vyhovuje nejvíc, drogérkové mě neoslovily

      Vymazat
  7. Ja mám rada clinique, ale skôr produkty na pleť ako dekoratívku.

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím, nějak mě neláká. Od Clinique jsem vyzkoušela pár věcí a žádná mě nenadchla...

    OdpovědětVymazat
  9. Ta cena je dost hrozna. Vystacim si s Lumikem, ten mi ty kruhy i docels zakryje, ale moc na ne netrpim.

    OdpovědětVymazat
  10. Clinique som ešte neskúšala lebo ma vždy odradí cena. Keď kozmetika nesadne, nie je to bohviečo, ale keď nesadne takáto drahá... Škoda, že nie sú k dispozícii vzorky aj takýchto produktov.

    OdpovědětVymazat
  11. Hezká recenze :), bohužel tento výrobek by nebyl nic pro mě a zkušenosti s touto značkou nemám :).

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, jak koukám na tu cenu tak za ni asi opravdu stát nebude.. :P Navíc mám problém že pod oči si skoro nic dát nemůžu, bolívá mě z toho hlava :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!