čtvrtek 30. října 2014

Milý Ježíšku...

Vánoce tu budou za necelé dva měsíce a už pomalu přemýšlím, o co napsat Ježíškovi, a děsím se u fotek a komentářů lidí, co už mají dárky nakoupené. Já nakupuju to, co mě praští do očí, většinou nedokážu jít do obchodu (nebo projíždět e-shopy) cíleně s nějakým plánem, ráda jen tak brouzdám a nasávám inspiraci. No a objevila jsem Polyvore, tak jsem si hned musela zkusit sestavit nějakou koláž mých vlastních přání :)

koláž jsem si sestavila na Polyvore

Parfém. Výběr nějakého nového parfému je pro mě vždycky běh na dlouhou trať, většina se na mě hnusně rozkládá, takže přemýšlím, že se vrátím k ověřené Coco Mademoiselle od Chanelu.

OPI You're Such a Budapest. Úžasná šeříková barva z dokonalé kolekce Euro Centrale. A o tom už Ježíšek ví a nechci to zakřiknout, ale je na cestě a není sám...

Nový mobil. Nejspíš padne volba na tenhle barevný iPhone, líbí se mi prostě nejvíc. Moje stará krásná Xperie už mele z posledního. SMSky mi chodí pětkrát, sama se vypíná (ideálně, když mám na ráno nastavený budík) a je prostě totálně zaseklá. Bohužel je to už někdy o nervy :(

How 'bout Them Apples? paletka theBalm. Tahle sada barev na rty a tváře je prostě celá tak nádherná, že ji musím mít. Krásný obal, skvělé barvy, fešáci vevnitř. A za všechno může Siu, protože na ni napsala tak lákavou recenzi!

Sluchátka Happy Plugs. Taky máte velkou spotřebu sluchátek? Já je demoluju šílenou rychlostí... Tyhle se mi líbí tvarově (tohle je jediný tvar, který mi pořádně drží v uchu) a barvou, mají i víc designů, tak přemýšlím nad světle růžovýma nebo růžovo-zlatýma. Seženete na Zootu.

Obyčejné černé balerínky. Sehnat nějaké, které mi padnou a budou i dobře vypadat, je nadlidský úkol. Jednak ve velikosti 40/41 vypadá většina bot jako sněžnice, navíc chci hladké (teď jsem měla semišové a stačí jeden déšť a boty jsou v tahu) a taky za ně nechci dát půlku výplaty. Jo a hlavně to není úplně zimní sortiment, že :D

MAC Blot Pressed Powder (light). Co víc dodat, tenhle pudr má skvělou pověst a i když mám pudrů celkem dost, tak takovýhle kousek se určitě ve sbírce neztratí.

Co vy a Vánoce? Víte, co chcete? Jak jste na tom s nákupem dárků? A píšete ještě Ježíškovi?

12 komentářů:

  1. ten fialový opičák je super! co sa týka bot, ja teraz hlavne potrebujem obyčajné čierne lodičky. Nemôžem nijaké nájsť - buď sa mi nepáči ich design, alebo sú nepohodlné. Je to hrozné, neznášam nákup bot..
    Jablĺčko chválim, ja mám asi od února to svoje a je naj naj najlepšie <3

    OdpovědětVymazat
  2. zrovna dneska jsme měli doma rodinnou poradu, kdo chce co k Vánocům :D zatím jsem nad tím ještě moc nepřemýšlela, proto jako první ze mě vypadla nová aromalampa :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíškovi už nepíšu :) A dárky mám zatím 2 pro kamarádku, jinak spíš třeba tak trošku promyšlené, co bych komu chtěla koupit, ale často mě něco zaujme, tak to koupím :). No já žádné extra přání zatím nemám
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem nad tím teda taky ještě moc nepřemýšlela, ikdyž udělaly by mi radost boty.. spoustu bot :D :) A samozřejmě nějaká ta kosmetika.

    OdpovědětVymazat
  5. Ááá, tu paletku chci taky! A místo černých balerínek černé lodičky, potřebuju nějaké vhodné boty na vánoční výlet na balet a na vánoční večírek...

    OdpovědětVymazat
  6. Ja neviem, ja plánujem na Vianoce pre seba taktiež nový mobil mám Xperiu, tiež mi seká a podobne tak potrebujem nový:) Tento parfém mám a veľmi dobrá voľba, je úžasný:)

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Ježíšku,

    na Vánoce chci to samé, co Natálka. Díky.

    Ba ne :D I když by se mi všechno líbilo, vlastně z toho nic moc nepotřebuju. I když kvalitní baleríny by bodly.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych chtěla parfém, ale mám vyhlídlí od Marca Jacobse So Fresh, sluchátka by se možná taky šikly, mě sice drží docela dlouho, ale teď mi po krátkém čase dali sbohem moje nejkrásnější, člověk si je furt šetří a nic z toho.Mobil mám od března a miluju ho.Mám v něm vánoční seznámek. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám že nejsem jediná, u koho by musel mít Ježíšek hodně penízek, ale to asi u všech kosmetických nadšenkyň;D

    OdpovědětVymazat
  10. Tu paletku od the Balm bych taky chtěla, už jsem ji na eshopu okukovala <3

    OdpovědětVymazat
  11. Tuším, že minimálně polovina ze seznamu se ti vyplní :). TheBalm paletku bych taky brala, ale jen kdyby tvářenky byly pudrové.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!