úterý 7. října 2014

Nová Múza od Astoru

Nedávno jsem měla díky FB stránkám Astor CZ/SK možnost otestovat novou tvarující řasenku Big & Beautiful Style Muse. Co se obecně řasenek týče, tak mám pocit, že výrobci dělají pořád divočejší obaly, názvy a hlavně kartáčky, což mi upřímně přijde dost na škodu... Ostatně jako i v tomhle případě, částečně.


Obal je zlatý, lesklý, při delším nošení v taštičce se strašně ošoupe, viz fotka. Líbí se mi ale takový detail, při úplném dovření víčko lehce klapne, takže máte jistotu, že je řasenka opravdu dobře zavřená. Kartáček je divočina, zakroucený, zúžený, nic, co bych sama běžně vyhledávala, takže jsem k efektu přistupovala spíš skepticky.


Co musím řasence vytknout je to, že kartáček nabírá hodně barvy, nerovnoměrně. Myslela jsem, že to po víc použitích bude lepší, až opadne ta počáteční mokrost, ale bohužel to dělá pořád. Takže je třeba opatrně, navíc je na kartáčku takový spoj, kde se sbíhají štětinky, tím se k řasám ani nepřibližujte, tam je barvy úplně nejvíc.

au, ten korektor mi tam trochu dělá neplechu...

Efekt na horních řasách je celkem pěkný, řasy prodlouží, zahustí, lehce natočí, ale nesouhlasím s tím, že by se dala dobře vrstvit. Problém nejsou ani tak žmolky, ale slepování. Dvě vrstvy ještě jdou, na fotce mám ale tři (naneseno vždy po lehkém zaschnutí jedné vrstvy) a tam už vidíte trochu pavoučí nožičky. S kartáčkem se taky kvůli zvláštnímu tvaru nemalují zrovna nejlíp spodní řasy a celkově se mi s ním manipulovalo spíš hůř.

tady vidíte tu "lysinku", kde se hromadí barva

Výdrž je velmi dobrá, ani po celém dni se řasenka nedrolí a nešmouhuje. S micelárkou se mi trošku hůř odličovala, dvoufázovým odličovačem šla dolů snadno. Takže suma sumárum - řasenka není špatná, pokud vám nevadí divnokartáčky a nejste zvyklé hodně vrstvit. Jinak se vám může stát, že se vám řasy slepí, je třeba s ní pracovat opatrně. Seženete ji v drogériích za 229 Kč, teď je myslím v Rossmanovi v akci za 179 Kč.
Už jste se na ni dívaly? Máte s Astor řasenkami zkušenost?

11 komentářů:

  1. Ahojda,

    no podle fotek pěkný =o)
    já Astor teda nikdy nezkoušela, jsem celkově na umělý a zahnutý kartáčky...
    Ale klapnutí mám fakt ráda, protože jedině tak vím, že za to nemusím rvát... já totiž Max Factorku takhle zavírala, až mi prostě praskla...

    OdpovědětVymazat
  2. Robí pekné riasy, neskúšala som ju ešte ale mám ju vyhliadnutú :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jiné než Astor nepoužívám, jsem s nimi hodně spokojená, ale kupuju si ty ve štíhlých obalech. Tyhle v těch širších obalech na mě mají moc tlustý kartáček.

    OdpovědětVymazat
  4. škoda, že nabírá hodně barvy, to mi nedělá dobře :((

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla od Astoru řasenku Big boom beautiful a za mě totální katastrofa...slepovala, řasy udělala příšerné, byla hrozně mokrá
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní fotky, Natálko! Máš krásné řasy, takové prostě ani sebehorší řasenka nepokazí. Já jsem už několik let věrná SuperSHOCK od Avonu, od Astoru jsem v životě žádnou řasenku neměla.

    OdpovědětVymazat
  7. Čo som zatiaľ vyskúšala riasenky od ASTOR, tak ma žiadna nepresvedčila, aby som si ju kúpila opakovane. Od tejto značky mi riasenky asi jednoducho nesedia.

    OdpovědětVymazat
  8. od astoru mala riasenku iba mama ale v obchode sa občas pozeram na ich produkty:)) riasenka vyzera zaujimavo asi by som mala už niečo tejto značky vyskušať :)

    OdpovědětVymazat
  9. zdá se mi nic moc :-/ tak aspoň něco, co oželím. Já teď zkouším tu Bourjois kuličkovu a zdá se mi hodně dobrá a to jsem byla fakt skeptik - nejraději mám obyč kartáčky.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tenhle typ kartáčku nemusím, hlavně ten zůžený konec. :(

    OdpovědětVymazat
  11. já miluji od Astoru Seduction Code No. 1 :) tuto jsem nezkoušela a jak koukám, tak se na to ani nechystám...
    http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/2014/03/testovani-rasenky-astor-seduction-codes.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!