pondělí 17. listopadu 2014

Černočerné řasy s Maybelline

Když jsme byli asi před měsícem na nákupech v Německu, všimla jsem si v Maybelline stojanu téhle novinky. Řasenka The Colossal Go Extreme! Volum' Express Leather Black (uff!) je vlastně stejná jako její žlutá sestra, jen má být o něco černější díky dvojité dávce černého pigmentu. Líbil se mi obal, aspoň jednu colosalku vždycky mít musím a moje zrovna docházela, tak jsem ji tam nemohla nechat. O dva týdny později jsem ve dvou drogériích v Drážďanech viděla jen vybrakované police, takže jsem docela ráda, že jsem ji vzala.


Obal je moc hezký, líbí se mi mnohem víc než ty křiklavé žluté, které mi sice nevadí, ale tohle prostě vypadá elegantněji. Kartáček je stejný, velký, huňatý se dvěma hrbolkama, které mají údajně zachytávat lépe barvu. I po delším používání mi přijde o něco mokřejší, je třeba s ní pracovat opatrněji, má trochu tendence slepovat.


Bohužel mám fotku na tom "horším" oku, kde mám řasy kratší, ne tak husté a trochu zkřížené (taky to tak máte?), navíc focení moc nepřeje ta neustálá tma venku, ale efekt je snad vidět dobře. Přijde mi, že řasy dokáže víc obalit barvou, což má asi za následek dojem větší černosti, ale že by to byl nějaký extrémní rozdíl, to spíš ne. Objem i prodloužení se mi líbí, drží celý den, neopadává. Odlíčit micelárkou jde dobře.

na fotce tři vrstvy

Jediný problém je, že u nás není a nebude. Chtěla jsem o ní ale napsat, protože hlavně před svátkama se do Německa jezdí hodně, takže jestli doplní zásoby a někde ji uvidíte a máte colosalky rády, klidně ji berte, je opravdu dobrá. Cena je necelých 10 euro. Takže zvěsti od Maybelline nebyly pravdivé, řasenku jsem viděla v Praze v Rossmanovi ve Florentinu, plná cena je jako u klasických 249 Kč, momentálně v akci za 149 Kč.
Líbí se vám efekt na řasách? Děkáte taky rády nájezdy na německé drogerie?

25 komentářů:

  1. Líbí! Vypadá hezky, já měla tu žlutou colosalku, a byla s ní spokojená, a mám v plánu pořídit znovu :-) U nás v moravskoslezsku nemáme ve zvyku plenit německé drogerie, přece jen to je trochu dál :-) Ale pokud mě zaměstnavatel vyšle do německa, určitě se pro ni stavím ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jéééé, že bych si jí koupila? :)) pokukovala jsem po ní, ale zrovna mám řasenek hodně, ale dělá fakt krásné řasy :))

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že se k nám nedostane, protože mě zaujala, hlavně jak je pořádně černá na řasách
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. A sakra, tak to je velká škoda, že u nás nebude :(. Já se bohužel do zahraničí nedostanu, jinak bych jich brala klidně deset :D. Tak si ji aspoň pěkně užij ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že v našich končinách nebude :( Collosalky mám rada a určite by som ju vyskúšala. Inak s tými riasami to mám podobne. Na jednom oku vejárik a na druhom to už tak pekne nejde. Riasy rastú ako sa im zachce a väčšinou neposlúchajú :D

    OdpovědětVymazat
  6. Natálko, na řasách vypadá fakt hezky. Viděla jsem ji v letáku Rossmann, který bude platit od 24.11.... teď se dívám znovu, pokud to není chyba tisku, tak je to přesně ona :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělá zpráva! Díky za info!

      Vymazat
    2. jdu se mrknout! já jsem se právě ptala přímo na FB Maybelline a napsali mi, že nebude!

      Vymazat
    3. :'( koukala jsem do letáku a je tam ta žlutá. Bůůů

      Vymazat
  7. Chci chci :D a pokud tady nebude, tak si ji koupím někdy v Německu, no :)

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenky Maybelline moc ráda nemám, ale nákupy kosmetiky v zahraničí miluju. Nejvíc jezdím do Rakouska. Je tam větší výběr a nižší ceny. Navíc jsou tam i novinky, které k nám občas vůbec nedorazí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jo a mi zrovna přišlo rakouské DM skoro stejné. zdálo se mi zajímavější i v Chorvatsku a ve Slovinsku :D ale byla jsem jen v nějakém malém, tak je možné, že měli osekaný sortiment...

      Vymazat
  9. ja do Nemecka nechodim (mame ho daleko) a v Rakusku mi pridu drogerky predrazene, ale ak by bola u nas urcite ju beriem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fakt u nás není a nebude? někde jsem ji zahlídla. Buď na letáku nebo na stojánu v drogerce a hrozně jsem se divila, že o ni nevím..
    Colossalky jsou moje nejoblíbenější řasenky. Jiné už nepoužívám, takže bych ráda vyzkoušela i tuto:) Tak si ji asi objednám z netu:)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak teď se dívám do letáku Rossmann (od 24.11.) a je tam vyobrazená... tak já nevím, jak říkám, psali mi to přímo z Maybelline na FB... ale tím líp, kdyby fakt byla :)

      Vymazat
  11. Ha, je nejlepší! A koupila jsem ji v akci za pět eur, takže je vlastně ještě lepší než nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  12. Veľa skvelých produktov sa k nám bohužiaľ nedostane :) na Slovensku je to ešte horšie ako v čechách podľa mňa
    Rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha GIVEAWAY so značkami Makeup revolution a Catrice
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. No vypadá nádherně, asi se po ní v Regensburgu mrknu :) Možá tam vyjde i levněji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná ani ne, docela mě ty jejich ceny překvapily... kupovala jsem ji v Chemnitzu za 10 éček a u nás teď byla v akci za 150 a i normálně mi přijdou levnější

      Vymazat
  14. Toto je veľmi dobrá riasenka, doposiaľ som mala od Maybelline len túto a One by One a obe boli skvelé, ale táto dodala riasam fakt maxi objem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!