čtvrtek 6. listopadu 2014

Sušenkou expresně

Odličovacím ubrouskům jsem nikdy nepřišla na chuť, přijdou mi jako docela drahá sranda s ne vždy zaručeným efektem. Proto jsem se na tyhle expresní odličovací ubrousky na obličej, oči a rty od Bourjois dívala dost nedůvěřivě. A bohužel se moje obavy naplnily...


V balení je 25 kusů, otvírání je řešeno takovým tím lepíkem, který je podle mě dost rizikový, pokud ho nezalepíte zpátky dobře, tak vám ubrousky vyschnou. Vůně je silná, připomíná mi nějaký úklidový prostředek a mě osobně vadí, při odlíčení opravdu vonět nepotřebuju a taky je to zbytečné dráždidlo pro citlivou pleť. Velikost ubrousku je cca 20x20, jsou to bílé (skoro)čtverce, nefotila jsem je, asi si je dovedete představit :)


Ubrousky mají být 25x napuštěnější odličovačem než podobné výrobky, na dotek byly napuštěné dobře, ani moc, ani málo. Odličovaly dobře a rychle. Na oči je stačilo chvíli přiložit a potom několikrát setřít, zvládly i silnější nánosy řasenky, neštípaly a nedráždily ani moje jinak dost citlivé oči. Obličej šel taky odlíčit bez problémů, ale bohužel tady už se podráždění dostavilo. Byla jsem celá červená, osypaná, pleť mě štípala. A hlavně mě strašně vysušily, měla jsem dokonce šupinky a takový ten pocit o číslo menší kůže, nikdy se mi nic takového nestalo, ale po použití ubrousků jsem se musela namazat pořádně mastným krémem!


Navíc jsem na každé oko použila jeden ubrousek, pak jeden na obličej, to jsou 3 za večer, takže balení by bylo cca po týdnu používání pryč, což je strašně neekonomické, cena se na internetu pohybuje kolem 100 Kč. A pokud máte citlivější pleť, tak tyhle ubrousky rozhodně nezkoušejte. Já jsem je zkoušela tři večery, víc už svůj obličej pro účely blogu trápit nebudu, a dodělám je na štětce, na takové to rychlé čištění mezi velkým praním.
Co vy a odličovací ubrousky? Berete si je třeba na cesty nebo vám tenhle způsob nevyhovuje?

14 komentářů:

  1. S ubrouskama mám obecně jen špatné zkušenosti.. takže za mě ne, ani ve stavu nejvyšší nouze.. to snad radši voda :D

    OdpovědětVymazat
  2. No podle mě to je fakt jen jako nouzovka, já třeba nesnáším i ty z Douglasu o kterých zástupy tvrdí, jak DOKONALE odlíčí pleť... No za mě teda dokonale ani náhodou a tohle je teda taky děs, když jsou tak agresivní... Já měla jeden čas ráda Nivea, ale ty rychle vyschnou a Pampers teď používám pro miminko, takže to už mám spojené s úplně jinými věcmi a obličej bych si s nimi nečistila :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skusala SYX z Mariannaud, na ktore ma nahuckala predavacka pri pokladni..a bola to chyba! Nestipali ma sice, ale ich odlicovacia schopnost je hrozna. Aj tak som musela tvar doodlicovat mickou..Zbytocne vyhodene prachy za tie obrusky!
    Inak mna trosku stipala aj micka od Bourjois..obrusky od nich som neskusala a ani nebudem :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si tvár odličujem obrúskami iba v núdzi, takže to je tak raz za 3 mesiace :D ale najviac mi vyhovuje samozrejme Nivea, tá nevysušuje, nedráždi pleť a neštípe...

    OdpovědětVymazat
  5. Na cesty ty z Douglase, krásně voní a dobře odličují, navíc nejsou moc suché. A s trochou času a pomoci zvládnou i voděodolnou řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja je poslala dal, odolala jsem te touze je zkusit. Tuseni bylo spravne.... Urcite by mi taky vadily, znam se :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Nesnáším používání ubrousků, max na ruce nebo na štětce... Na obličeji mi to prostě vadí, rejdit si nějakou hadrou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Odličovací ubrousky nepoužívám, nějak jim nevěřím, že by mi oči odlíčily :) To je škoda, že tu pleť tak podráždil
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. tieto obrusky su zlo, ja som si ich raz kupila pred cestou niekam a este pred odchodom som jeden (nastastie) vyskusala - podobna reakcia ako ty, na ociach este fajn, ale na tvari cervene flaky, taku prudku reakciu som nemala na ziadny odlicovac. hned som ich hodila do kosa, toto by som sa bala aj niekomu posunut... :(

    OdpovědětVymazat
  10. Já ubrousky používám, ale pleť mám citlivou, takže by mi asi neseděly. Taky nemám ráda ty hodně "suché", které hodně dráždí pleť. Já mám nejradši ubrousky Simple, ale ty je špatně shánějí, tak používám i bílé z Douglas.. Oči s nimi ale neodličuji :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já ubrousky nepoužívám, ale měla jsem jedny od Misshy z Misshaboxu a ty byly skvělé - odličovaly líp než micelárka a balení měly taky vychytané.

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle jsem neměla, protože mi celkově zn. Bourjois nevyhovuje. Teď používám jedny od Nivey a jsou dost suché, jinak fajn.

    OdpovědětVymazat
  13. Ubrousky trvale nemám, ale občas si je koupím. Používám na setření makeupu a pak plet ještě dočištuju. Celkem dobré jsou ubrousky Balea. Myslím ale, že se bez nich dá snadno žít.

    OdpovědětVymazat
  14. Já odličovací ubrousky nerada. Jinak s Bourjois nemám zrovna dobré zkušenosti, měla jsem micelárku a byla jsem po ní vysušená jako treska. A navíc divně smrděla.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!