neděle 25. ledna 2015

Konečně můžu nosit šedá trička!

Potila jsem se vždycky hodně, nezávisle na používání antiperspirantů nebo hygieně. Paradoxně v létě v parnech ani tolik ne, nejhorší pro mě byly vždycky zimní přechody do tepla, to jsem se okamžitě opotila po celém těle. Takže moje občasné pokusy koupit si třeba světle modrou nebo šedou košili končily tím, že jsem trávila celý den ve svetru, abych zakryla koláče. Běžné antiperspiranty mi nikdy nepomáhaly, po Dricloru mi zašedla kůže, jediné, co mi poslední dobou jakž takž pomáhalo, byla Rexona (nebo Dove) MP...


Než se mi ozvala slečna Lucie z e-shopu proti-poceni.cz s nabídkou vyzkoušení "jiného" antiperspirantu. Perspi-Guard se používá na noc (kdy jsou potní žlázy nejméně aktivní a nejlépe se tak vstřebá) a slibuje až pětidenní ochranu před pocením a zápachem. Nedráždí pokožku, nezanechává skvrny na oblečení, je bez parfemace a jde použít i na jiná problematická místa na těle.

ve složení je samozřejmě hliník, já v souvislosti s ním hysterická nejsem, nikdo mě zatím věděcky o opaku nepřesvědčil

A nejlepší na tom je, že opravdu funguje! Základem je správné použití - nikdy jsem ho samozřejmě nedávala na oholené podpaží, ale i tak mám tu oblast citlivou a třeba Driclor mě dost svědil, Perspi-Guard vůbec, žádné svědění nebo podráždění se neobjevilo. Aplikuje se na noc, těsně před spaním, na suchou a čistou pokožku. Vždycky si ho stříknu, když už ležím (dva stříky na každou stranu), chvíli trošku "lepí", ale po chvíli zaschne. Na oblečení nenechává žádné skvrny ani "nevyžere" barvu, nemusíte se bát. Při prvním použití je lepší aplikovat alespoň tři noci po sobě, jakmile začne fungovat, tak stačí jednou až dvakrát týdně, prostě podle vaší potřeby. Přes den pak používám běžný antiperspirant.


Po zhruba třech měsících testování jsem spotřebovala třetinu lahvičky. Samozřejmě abych byla upřímná, tak 100% jsem se pocení nezbavila, to by podle mě ani nebylo normální. Ale už si můžu dát i nějaké světlé halenky bez obav, že se mi stane nějaká nepříjemnost. Teď i ty zimní přechody z přetopené tramvaje na ulici a do přetopeného obchoďáku zvládám bez problémů, když se trochu opotím, tak je to téměř neznatelné. Perspi-Guard seženete na e-shopu za 353 Kč za 50 ml lahvičku. Kromě něj mají v nabídce i jiné výrobky proti pocení, např. verzi Sensitive bez hliníku nebo podpažní vložky (s těma mám taky zkušenost, hodně mě zachraňovaly, teď už je nepotřebuju! :)
Co vy a pocení? Stačí vám běžné antiperspiranty nebo musíte taky používat něco silnějšího?

Děkuji e-shopu proti-poceni.cz za poskytnutí výrobku k recenzi.

6 komentářů:

  1. Vypadá to zajímavě, navíc pokud to funguje :). Já ted používám Rexonu ten sprej a docela dobrý, ikdyž ty podpažní vložky by taky občas nebyly na škodu. Asi si je objednám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dost mě odrazuje ten hliník. Podpažní vložky občas používám. Bohužel jsem zatím nenašla přípravek bez hliníku, který by pocení zamezil a tak nenosím šedá trička :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám občas problémy. Hlavne teraz v zime. V lete si to veľmi nevšímam, a vtedy je spotený skoro každý. Teraz, keď som začala pravidelne cvičiť a piť proteíny je to ešte horšie. Tento produkt by som veľmi rada vyskúšala. Neverila by som, že také niečo funguje.

    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  4. Někdy mám období, že mi běžný antiperspirant z drogerie nestačí, tento produkt vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám Rexonu Maximum Protection a většinou mi stačí. Ale možná byla chyba nereagovat na tuhle nabídku (taky se dost potím). Jenže zrovna když přišla, tak jsem na blog neměla vůbec čas. :(

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem ráda, že mě exrémní pocení netrápí a stačí mi klasické antiperspiranty :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!