čtvrtek 5. února 2015

Yves Rocher: nové balzámy na rty

Ke konci ledna přišel Yves Rocher se spoustou novinek, část z nich mám možnost zkoušet a dneska mám pro vás recenzi na tu nejmenší, ale pro většinu z nás asi nejčastěji používanou věc - jahodový balzám na rty.


Balzámy obsahují více než 82 % složek rostlinného původu a pečují o rty díky obsahu másel, vosků a olejů. Jsou dostupné v sedmi variantách - tři jsou tónované (malina, jahoda, třešeň) a čtyři bezbarvé (makadámie, karité, kokos a vanilka). Co se týče složení, tak i když na stránkách je odkaz na dokument, ve kterém je INCI seznam všech YR výrobků, tyhle nové balzámy jsem tam ještě nenašla.

(zdroj - TZ Yves Rocher)

Obal je klasický tyčinkový, jednoduchý, s obrázkem "příchutě". Jahodová varianta je červená a jemně rty obarví do takového červeno-oranžového odstínu. Konzistence je krémová, po rtech příjemně klouže. Vůně je moc příjemná, autenticky jahodová, ale žádná umělá, přeslazená chemie.


Co se týče účinků, tak balzám funguje dobře, rty promastí, hydratuje, nedělají se mi šupinky. Zároveň to ale není žádná výživná bomba, je potřeba docela často přemazávat. Tak po hodině už je ze rtů pryč. Já ale obecně mažu celkem často, hlavně v zimě, takže mi to až tolik nevadí, ale objektivně vlastnosti nijak výjimečné nejsou.

(zdroj - TZ Yves Rocher)

Balzámy seženete buď v kamenných prodejnách Yves Rocher nebo na e-shopu, cena je 49 Kč za 4,8 g balení.
Máte s balzámy z Rochera zkušenost? A zkoušely jste už tyhle nové?

Děkuji značce Yves Rocher za poskytnutí balzámu k recenzi.

14 komentářů:

  1. Přesně ten jahodový jsem koupila ségře :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem je nezkoušela ještě, zrovna včera jsem byla v YR a úplně jsem na ně zapomněla :). Možná si jeden koupím příště, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já dostala jeden malinový, ale teda ne z téhle řady.

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámky jsem chtěla vyzkoušet, ale nějak mě dle recenzí nenadchly.
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá skvěle :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s jahůdkou moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem byla v kamenném obchodě, tak hned přitáhly moji pozornost, zvláště ten kokosový...Ale mám doma balzámů dost + jednou jsem od nich balzám měla a žádný zázrak, takže jsem se ovládla!:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  8. myslím, že jsou to prostě jen ty předešlé balzámy v nových obalech a s novým šroubováním.

    OdpovědětVymazat
  9. Kamarádka mi ten třešňový a s karité podaruje k narozeninám, už se na ně moc těším :) Jsem zvědavá, jestli naplní má očekávání!

    OdpovědětVymazat
  10. Mám doma přesně tenhle jahodový a makadamii a ještě jsem je nezkoušela. Taky by mě celkem zajímalo, jestli je nějaký rozdíl od těch předešlých balzámů kromě obalu, protože ty jsem vyzkoušela snad všechny a byla jsem z nich absolutně nadšená, pro moje rty to byly nejlepší balzámy, co jsem kdy vyzkoušela, hlavně teda ty bezbarvé, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám malinu, karité a kokos. I když jsem si k testerům mohla čichnout už v prodejně, ten můj kokos je takový vodový a nemám ho moc ráda, malinka krásně voní, ale ráda si dávám pořádnou vrstvu balzámu a potom vypadám jako upír, po použití maliny. :D Nejraději mám karité, voní jako karamel, kokos (ale voňavý kokos) a vanilka.

    OdpovědětVymazat
  12. jéj tak tie vypadajú skvelo a určite aj také sú :) Milujem Yves Rocher :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  13. Chci je vyzkoušet, ale balzámů mám tooolik.. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já ty jejich výrobky miluju. K narozkám jsem dostala od ségry balzám od Yves Rocher s příchutí kokos, musím si k němu pořád čichat, protože ta vůně je .. hmmmm, prostě neodolatelná :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!