pondělí 20. dubna 2015

Interbeauty: nové laky UpTo X od EBD + co mě ještě zaujalo

Nával článků z Interbeauty už opadl, já jsem byla doteď hrozně líná třídit fotky, každopádně poučení pro příště - už foťák netahám, fotky stojí za prd, protože je všude tlačenice, a je jich stejně všude plno. Takže bych se v dnešním článku chtěla zaměřit hlavně na to, kvůli čemu jsem na letošní jarní veletrh šla především: na představení nových desetidenních laků UpTo X od European Beauty Distribuiton.


Značka EBD je na trhu již 10 let a provozuje také síť prodejen, školicích středisek a několik e-shopů, z nichž nejznámější je modelaznehtu.cz. K jejich modelovacím a gel-lakovým systémům nyní nově přibyla i řada UpTo X, což je takový "hybrid", který slibuje dlouhou výdrž a vysoký lesk i bez nutnosti zapékání. Jsem ráda, že jsem se na veletrhu mohla zúčastnit prezentace těchto laků, kterou vedla krásná Nikol.

loď plná sushi, mňam!

Celý systém je založen na použití dvou laků. Nejprve se nanesou dvě vrstvy barevného laku a potom speciální top coat. Stačí nechat zaschnout na sluníčku a obě vrstvy se spojí v pevný film. Base coat není třeba, barevný lak udělá na nehtu pěknou vrstvu, která vyrovná případné drobné rýhy. Co se týče zabarvení nehtu, tak se nemusíte bát, laky jsou vyráběné tak, že to nehrozí. Já jsem měla červený odstín Cadmium a nic se nestalo.


Klasické laky mi vydrží i při pečlivém lakování zhruba den, hodně se mi třepí kraje, takže se mi pak slupujou. Tenhle lak jsem dávala v sobotu ráno a sundávala v pátek ráno, tedy po 6 dnech. Měla jsem lehce ošoupané špičky a protože mi nehty rostou hrozně rychle, tak byly vidět odrosty. Jinak ale držel krásně, lesk i barva byly pořád jako v den lakování. Podotýkám, že datluju celé dny na počítači, nádobí myju ručně a uklízím bez rukavic, takže za mě výdrž na jedničku! Odlakování probíhá snadno jako u každého jiného laku, není třeba žádný alobal.


V nabídce je celkem 24 odstínů, zatím jsou tam takové ty klasické barvy, ale v následujících dnech se objeví 7 nových barev. Cena za barevné laky i topcoat je 125 Kč, objem je 9 ml. Top jde sehnat i ve větším balení, v nabídce jsou také čtyři sady se dvěma sladěnými laky a topem na nailart. Laky koupíte na modeláži, do konce dubna navíc probíhá akce top coat zdarma.


Ještě bych zmínila, že laky jsou 5-free, netestované na zvířatech a bez lepku. Lakují se pohodlně, štěteček má dobrý tvar a schnou rychle. Zatím jsme doma zkoušely dva odstíny, další si plánuju pořídit. Takže pokud máte problém s výdrží, neměníte často odstíny nebo prostě jen sháníte opravdu držící lak, tyhle můžu doporučit. Do budoucna ale ještě plánuju podrobnější recenzi více odstínů i se swatchi :)
Zkoušíte tenhle typ laků? Nebo měníte barvy jako ponožky?



Děkuji modelaznehtu.cz za pozvání na prezentaci a laky k vyzkoušení!

moje skromné úlovky

A teď ještě stručně k tomu, co mě na veletrhu zaujalo. Upřímně, zas tolik toho nebylo, kromě takových těch "osvědčených" značek a stánků jsem si ničeho moc nevšímala. Co vyloženě nesnáším jsou takové ty prezentace přímo na návštěvnicích, kdy tam před všema lidma leží často polonahé dámy a nechávají se matlat bůhví čím. Jedna hala byla taková prázdná, asi na přehlídky, druhá byla kosmetická, třetí nehtová (plus zbytek). Hlavně v nehtové bych řádila hodně, ale měla jsem zákaz nakupovat, takže jsem nakonec koupila jen Sleek paletku do soutěže a nový make-up Jordana, který mi teda bohužel vůbec nesedl barevně ani konzistencí. Hodně se mi ale líbil stánek Havlíkovy přírodní apoteky, mám pár vzorečků a určitě plánuju nákup z e-shopu!

pokud mě sledujete na Instagramu, brzy bude soutěž o Sleek paletku!

minerální dekorativka Lily Lolo

a krásný stánek HPA, brala bych hned všechno!


10 komentářů:

  1. A my, co jsme si k EBD nekoupili kouzelný topcoat, jsme nahraný :-) btw - na těch tvých fotkách ten veletrh vypadá líp, než ve skutečnosti :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mně taky lak vydrží tak max. den dva, a tohle vypadá dobře, za tu cenu. Vím, že něco podobného má Sally Hansen, ale tam ta cena byla docela mimo.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatial som skusala len jeden produkt od Havlika a to intimny gel... Som zamilovana!

    OdpovědětVymazat
  4. Jen tiše závidím. Já žiju 30 km od Brna, a Praha je pro mě vzdálená.. :(

    http://wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si dala určitě to sushi :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé od Havlíka bych brala taky všechno :) Stojanu s Lili Lolo jsem si nevšimla fňuk :/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá skvěle.. hlavně ta cena s top coatem zdarma, to mě dostalo. :)
    Děkuji za tip a jdu hned omrknout odstíny

    OdpovědětVymazat
  8. To sushiii ahh ... to je lepsi jak vsechny laky na svete !

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  9. AAAch!! Na příší interbeauty prostě musím jít! Jak jsem se bez toho mohla obejít? Ty laky vypadají naprosto úžasně! A ten topcoat zdarma? :o
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem byla nadšená z laku, který má vydržet deset dní. Bohužel i s top coatem mi lak vydrží max. dva dny. Takže jsem se opět přesvědčila, že je to blbost!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!