čtvrtek 9. dubna 2015

Lush peeling na rty

Po Vánocích měli v Lush mega výprodej vánočních věcí, takže se mi podařilo ukořistit tenhle Santův scrub na rty za polovic. Vzhledem k nedávnému sněhu mi ani nepřijde divné něco vánočního recenzovat :D Obecně jsou podle mě tyhle peelingy taková věc, kterou nutně nepotřebujete, ale když už ji máte, tak ji máte moc rádi :) něco podobného si určitě vyrobíte i doma, ale nebude to v takovém krásném obale a s takovou úžasnou vůní!


Už několikrát jsem měla žvýkačkový (cokoliv žvýkačkového MILUJU!), takže jsem věděla, do čeho jdu. Obal je malá skleněná dóza se šroubovacím víčkem, v klasickém lushím designu. Vevnitř je červená peelingová hmota, jejímž základem je cukr, který rty obrousí. Kromě něj obsahuje scrub i různé oleje a další přírodní extrakty.

co jsou ale "červená jedlá srdíčka, to teda netuším...

Brousí parádně, rty vyhladí a zbaví šupinek, kterých je zrovna po zimě docela dost. Jen je takový sušší a drobivější a je třeba ho nanášet opatrně, abyste ho neměli všude rozsypaný. Větší problém ale bude spíš v tom, že stejně jako jiné Lush scruby ho půlku prostě sežerete. Jo, scruby jsou jedlé a svojí úžasnou chutí k tomu olíznutí a nanesení další vrstvy vyloženě svádí! Tenhle třeba voní a chutná jako cherry cola... <3


Plná cena scrubů je 245 Kč za 25 ml, aktuální nabídku najdete tady. Kelímek vám ale vydrží dlouho, pokud ho budete používat s rozumem a nezbaštíte ho půlku za jeden večer jako já. Cena je teda sice vyšší, ale je to taková ta drobnost, kterou můžete rozmazlovat sami sebe nebo dát někomu jako zajímavý dárek.
Máte zkušenost s Lush scruby na rty? Nebo vám to přijde jako zbytečnost?

9 komentářů:

  1. Scrub na rty bych ráda vyzkoušela, ale u Lush mě odrazuje složení. Vidím na obrázku něco s hliníkem a PEG, takže bych to raději nejedla.

    OdpovědětVymazat
  2. Mam a moc nepouzivam. Ovsem ten muj voni jak hwk, coz je sice parada, jenze zaklad je ze soli....takze dost humus :D jinak ale funguje dobre.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. solné mám zas ráda na tělo, na pusu to asi není nic moc, no :D

      Vymazat
  3. s Lush scurby zkušenost nemám, ale plánuji..

    Zkusila jsem tenhle, a totálně jsem si ho zamilovala.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/lip-smoothie-foto-internet-krasne.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nějaký scrub na rty od Lush chci vyzkoušet. Hrozně mě lákají, i když zároveň mě lehce odpuzuje ta cena. Jednou za čas je však potřeba si udělat radost i něčím dražším, takže bude brzy jeden z nich můj! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla ve vzorečku Mint julips a hrozně mi vadilo, že když jsem jo nanášela, tak byl všude...Takže jsem ho vždy dávala nad umyvadlem a za chvíli mi stejně opadal:( Sice mě láká příchuť Bubblegum, ale asi tuhle věcičku zas tolik nepotřebuju, spíš investuju do balzámu na rty:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych potřebovala peeling na rty. Ráno vypadám jako po botoxu a rty mám jemné až si sama závidím, ale odpoledne se to všechno změní a vypadají úplně jinak, jakoby to ani nebyly moje rty :D
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Není nic jednoduššího než si takovýhle peeling vyrobit sami doma a za pár korun - stačí jen smíchat trochu cukru s medem, popř. s kokosovým olejem (nebo s obojím). U Lush mi vadí ty ceny, na spostu věcí, které Lush vyrábí jsou na internetu k sehnání DIY a člověk zjistí že mini scrubík vyrobíte doma za 10 Kč a v Lush koupíte za 200, což já osobně nechápu. Pěkný den všem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no však to tam na začátku píšu, ale doma si to holt nevyrobím třeba s tou žvýkačkovou příchutí, kterou naprosto miluju :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!