pondělí 13. dubna 2015

Plážové odpoledne s L'Oréal: představení novinky Sunkiss Jelly

O víkendu jsem měla možnost podívat se na blogger event pořádaný L'Oréalem (taky si všímáte, že spousta s nimi spolupracujících blogerek neumí správně napsat jejich název? Hrozně mě to vytáčí!) u příležitosti uvedení vlasové novinky Casting Sunkiss Jelly, zesvětlujicího gelu na vlasy. Celá akce se konala v areálu VK Slavia Praha a byla laděná do beach stylu, i když počasí bohužel úplně plážové nebylo. Já jsem se tam podívala díky holkám z Ultimate Chic (alias Radu a Maru), které si mohly na akci vzít nějakou čtenářku. Ještě jednou jim za tu možnost a za setkání děkuji, bylo to moc fajn!


Vtipné bylo, když se odkrylo jídlo, to se samozřejmě musí vyfotit a všechny jsme na to nalétly jak mouchy :D a stálo to za to, jen se samy podívejte.

limonády z přírodních sirupů





Na akci byl vtipný pan moderátor, DJ, vystoupení tanečníků, vlasový stylista, u kterého jsme si mohly novinku vyzkoušet, pěkní beach boys s polaroidama a spousta plážových dekorací, díky kterým jsem se (i když v kabátě) cítila trochu jako na pláži.

v pozadí má soukromá loď :D


A teď už k tomu, o co jde. Casting Sunkiss Jelly je gel, se kterým dosáhnete postupného zesvětlení vlasů, jako by byly vyšisované od sluníčka. Obsahuje sice peroxid, ale jen ve slabé koncentraci. Celý proces zvládnete bez problémů samy doma. Stačí jen nanést na suché vlasy (na celé, na pár pramenů nebo á la ombré), zapracovat a lehce vyfénovat. Efekt není vidět hned, je třeba to občas opakovat a výsledky se dostaví až cca za 14 dní. Ale samozřejmě frekvence a hloubka zesvětlení je jen na vás.

poctivě studuju, o co jde!

Gel je dostupný je ve třech odstínech, dle tmavosti vašich vlasů a ideální je na vlasy světlejší a hlavně nebarvené! Už by měl být k sehnání v drogériích a na internetu za cenu kolem 150 Kč (v Rossmannovi je teď v akci za 109 Kč), tuba má 100 ml a naprosto úžasně voní. Já mám jeden na testování, takže podrobnější recenze teprve bude, tohle berte jen jako takové představení.
Zaujala vás tahle novinka? Zkusily byste ji na svoje vlasy?

10 komentářů:

  1. Bylo to super! Jen ty makaronky jsem nepotkala :-( takže si mi zlomila srdce :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem po nich zrovna koukala, ale mám vlasy barvené alá sluníčkové ombré, tak nevím, co by mi to udělalo, asi si budu muset počkat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná a originální akce. Jídlo nemá chybu! :) akorát samotný gel mě moc nezaujal :D tedy vypadá fajn, ale jelikož si barvím vlasy, tak nic pro mě :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  4. Byla to super akce. Jsme moc rády, že jsi nám dělala společnost a měly možnost tě poznat :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda vidím, že rodiče ocenili tvé dokončení studia! Očekávám pozvánku na lodní kolaudačku! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný fotky!;) Haha s tím "L'Oréalem", to trochu zpytuju svědomí. Já teda (většinou :-P) vím, jak se to píše, ale jsem líná, a tak to píšu normálně česky - Loreal, jen mě nenapadlo, že to někoho vytáčí, tak v tom se polepším.:D ;) Jinak tu akci měli skvěle vymyšlenou, hlavně ty detaily jako beachboys s polaroidama a tak, to mě hrozně bavilo.;)

    OdpovědětVymazat
  7. panejo super akce :) nejvic me lakaji ty dortiky, cupcaky, makronky a tak :-D

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  8. Už vidíš nějaký efekt ? ;) Já se ještě nepustila ani do testování, tak zjišťuji jestli to má zatím význam ;).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!