sobota 4. dubna 2015

Vyhlášení soutěže o lístky na Interbeauty

Krásný podvečer, právě jsem s panem Randomem vylosovala tři slečny, kterým pošlu po dvou lístcích na jarní Interbeauty, které se koná příští týden. Tak to nebudu protahovat a jdeme se podívat na šťastná čísla a jména!





Moc gratuluji a prosím, abyste se mi do zítřka večer ozvaly s adresou na mail, jinak vyberu náhradnice, abych mohla lístky hned v úterý ráno poslat. Budu posílat obyčejně, aby k vám opravdu stihly do čtvrtka dorazit, tak snad se nikde neztratí... Pro ostatní ještě připomínám soutěž s Yves Rocher. Taky se tu snad brzy kromě soutěží objeví i nějaké regulérní recenze! Mějte krásné Velikonoce a snad nedostanete moc velký výprask :)
UPDATE: dvě slečny se neozvaly, losuju nové!

2 komentáře:

  1. Ahoj, omlouvám se, že jsem se neozvala - až do dnes jsem byla na velikonoce s rodinou pryč v "divočině" bez internetu. Až teď projíždím všechny blogy, co že jsem to zameškala a ono tohle.. No co se dá dělat, snad si to slečny náhradnice užijí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě mrzí, ale bohužel jsem to potřebovala poslat co nejdřív, abych měla jistotu, že opravdu dorazí :(

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!