úterý 19. května 2015

Na kafíčku s Kivvi: představení značky a nové řady Pyrus Cydonia

Pokud blogujete, tak asi znáte takový ten příjemný pocit, kdy vám v mailu přistane nabídka spolupráce nebo pozvánka na nějakou akci. A když je to navíc od vaší "srdcové" značky, tak je ten pocit ještě lepší. Takže když jsem dostala pozvánku na akci s Kivvi, neváhala jsem s účastí ani chvilku.


Vše se konalo v krásných prostorách La Bohéme Café na Vinohradech a příjemným dopolednem nás provázela paní Eva Vobrová, která u nás Kivvi zastupuje, a také zakladatelka značky Kivvi, paní Agate, spolu s kolegyní Solveigou, která má na starosti export.


výborný dortík a ještě lepší káva - moje oblíbené flat white

Kivvi je certifikovaná přírodní kosmetika z Lotyšska, její složení je inspirováno tamní krásnou a čistou přírodou a využívá jak řadu místních bylinek a přírodních složek, tak i různé exotičtější přísady (třeba právě to kiwi nebo granátové jablko). Hodně mě zaujalo, že krásný design obalů a taštiček pro Kivvi přímo někdo kreslí, není to nic počítačového, ale akvarely!


oblíbené tělové marmelády :)

Nejdřív nám Agate představila filosofii značky, jednotlivé řady, o některých výrobcích jsme si povídali podrobněji. Nevěděla jsem, že Kivvi má také řadu pro profesionály, do kosmetických salónů, která není jako ta klasická pro malé spotřebitele, ale jsou to takové suché směsi nebo krémové základy, ze kterých si kosmetička namíchá třeba masku přímo podle potřeby zákaznice. Hlavním tématem byla ale nová řada Pyrus Cydonia Linea, s extraktem z kdoule.


Kdoule je hodně bohatá na vitamíny (hlavně vitamín C) a minerály a její extrakt má zklidňující a vysoce hydratační účinek. Je vhodná na všechny druhy pleti, řada je koncipována tak, že si každý vybere podle svých konkrétních potřeb. Další obrovskou výhodou je i příznivější cena oproti ostatním výrobkům Kivvi.


Celkem je v kdoulové řadě sedm výrobků - hydratační krém, výživný krém, vyrovnávací krém a hydratační gel a dále harmonizující nebo hydratační tonikum a čistící emulze. Více o jednotlivých výrobcích a složení najdete tady (klik!). Já jsem si na zkoušení vzala harmonizující tonikum, na které bude ještě samostatná recenze, zatím jsem moc spokojená. Když ho nemám, protože ho na víkendy nebo výlety nepřevážím, tak se cítím úplně nesvá :D ty výsledky jsou prostě vidět a proto mám Kivvi ráda. Obchody, kde Kivvi seženete, jsou vypsané tady, já nakupuju na e-shopu Naturals.cz, který můžu vřele doporučit!


A kdyby vás vlastně zajímalo, proč se Kivvi jmenuje Kivvi... Název je samozřejmě inspirován oblíbeným chlupatým ovocem, jehož složení je bohaté na pleti prospěšné látky, ale taky je to taková slovní hříčka: kvalita - inovace - vědecké poznatky - vitalita - inspirace - prostě KIVVI :)
Znáte kosmetiku Kivvi? Zkoušely jste už něco?

na krajích Solveiga a Agate z Lotyšska, uprostřed paní Eva, díky které máme Kivvi v ČR


Ještě jednou děkuji paní Evě Vobrové za pozvání na akci!

12 komentářů:

  1. Tak to musela byt paradni akce, od Kivvi jsem mela nejake vzorky a byly super :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, konečně něco od Kivvi bez konopí :-) Ona ta cena je u Kivvi sice vyšší, ale řekla bych, že cílová skupina ví, do čeho jde a je ochotná si za tohle složení připlatit. A obaly mají krásné, souhlasím! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly jsou úžasné, dobrá kosmetika + hezký obal je zabijácká kombinace. Super reportáž! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to jsem teda zvědavá na recenzi. Od kivvi miluju ten jejich vitamínový koktejl - je můj miláček, bez kterýho šílim zas já :D. Tak by mě pak zajímalo srovnání :).

    OdpovědětVymazat
  5. Už se těším na recenzi, biokosmetiku mám poslední dobou dost v oblibě.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem už o této kosmetice myslím slyšela, ale nijak vyzkoušenou ji nemám a ani jsem na ni ještě nenarazila v obchodech nebo na internetu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, paráda! Od Kivvi jsem vyhrála v jedné giveaway marmeládku na rty, ale bohužel mi ještě nedorazila. Děsně se na ni těším. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Teeda, zavist :-D vypada to pekne. Mas neco na testovani doufam O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, ja to prehlidla, mas, takze supr, tesim se na clanek ;)

      Vymazat
  9. Tedy, v dobrém závidím účast na takové akci. Kivvi kosmetiku miluji a už téměř rok pravidelně používám. Pleťové i tělové produkty - obojí super. Navíc mají překrásné obaly, skvělé složení... Na blogu o nich i ráda píšu, minulý týden třeba zrovna o marmeládě Mummy Tummy. Řadu s výtažky z kdoule právě zkouším. Hezký den, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kivvi vyzerá ako super značka, už som na ňu minule pozerala, tak si snáď niekedy urobím aj ňou radosť :) v dobrom závidím, že si mala možnosť byť na takomto evente :) enjoy little cosmetics

    OdpovědětVymazat
  11. musel to byť super event, a všetky produkty vyzerajú dobre :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!