pondělí 3. srpna 2015

CND: Solar Oil

V péči o nehty jsem ještě docela lempl, vyfotitelné jsou tak maximálně na Instagram, malá obrazovka je ještě snese :D bohužel jsem takový ten nervózní typ, co si furt okusuje kůžičky, takže jim pak musím věnovat větší pozornost, protože někdy jsou na tom opravdu hodně bídně. A hlavně přes léto, kdy ruce nejsou tolik vysušené, zanedbávám mazání. Proto nehtům a hlavně kůžičkám občas dopřeju něco lepšího - olejíček Solar Oil od profesionální značky CND.



Obal je klasický, jako u laku; já mám střední velikost, takže se dá i v pohodě strčit do kabelky. Aplikátor je štětečkový, nijak se netřepí, používá se mi dobře. Co je ale naprosto úžasné, je vůně. Solar Oil totiž voní jako marcipán, který naprosto miluju, takže každé mazání je strašný požitek. Složení je až na parfemaci úplně přírodní, obsahuje vitamín E a oleje - mandlový, jojobový a z rýžových otrub (který je také sám o sobě bohatý na vitamín E).


Použití je jednoduché, olejíček se prostě namaže kolem nehtu a vmasíruje. Samozřejmě se stejně jako i pleťové a tělové oleje aplikuje na namazané=hydratované ruce, protože jedině tak uzamkne tu hydrataci z krému. Jinak to tolik nefunguje a míjí se účinkem. Někdy to teda flákám, hlavně na focení si dám jen olej, ale cítím, že to prostě není ono.


Takže večer namažu ruce krémem a pak ještě taková péče navíc v podobě tohoto olejíčku. Protože je mastnější (kdo by to byl řekl :), tak je před spaním nejlepší, když už člověk nemusí nic dělat, ale beru si ho s sebou třeba i do práce, když mám přesušené a zaprášené ruce z listování ve spisech. Výsledky jsou rozhodně vidět, okolí nehtů je hezčí, nedělají se mi záděry a pokud si je svojí blbostí sama nerozžužlám, tak mám kůžičky krásné.


Ubývá hodně pomalu, takže i tohle menší balení vám vydrží fakt dlouho. Dá se ještě běžně sehnat ve větším (15 ml), ostatní jsou jen pro profesionálky. Tohle moje má 7,3 ml a stojí na Modeláži 195 Kč.
Používáte olejíčky na nehty? Láká vás vyzkoušet tenhle?

5 komentářů:

  1. Když vidím to složení, tak nějak postrádám smysl proč si tohle kupovat, když si můžu nehtovou kůžičku promasírovávat jakýmkoliv přírodním olejem a výsledek bude stejný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak rozhodně je plus to, že těch olejů je tam víc, navíc pohodlnost aplikace... já jsem moc líná na to, abych si nějaký olej přelévala do lahvičky od laku a tahat s sebou kamkoliv celou pikslu mi nepřijde moc pohodlné ;)
      plus ty čisté oleje mi většinou dost smrdí...

      Vymazat
  2. Už jsem na něj koukala u Nikol a asi si ho fakt koupím :-D

    OdpovědětVymazat
  3. To zní vážně dobře... :) Popřemýšlím o něm. U mě je problém, že si vždycky nakoupím pečující olejíčky a já nevím co, ale potom jsem strašně líná to na nehty používat, takže mi to leží doma.
    Musím se polepšit... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle produkt neznám. Já zatím používám olejíček od Yves Rocher. Musím ale říct, že tuhle extra péči o okolí nehtů považuji už tak trochu za nezbytnost.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!