pátek 7. srpna 2015

Essence: oblíbené produkty na obočí

Obočí jsem si začala pořádně upravovat a malovat asi před dvěma lety, protože jsem do té doby nosila ofinu a nebylo prostě vidět. Teď už se o něj ale starám (snažím se!) a hodně si potrpím na jeho hezké nalíčení. Mám ráda obočí výraznější, ale zároveň přirozené, takové to jako podle pravítka se mi nelíbí a podle mě málokomu sluší.



Moje každodenní líčení je takové, že si nejdřív celou plochu vybarvím stínem (buď mám Inglot přímo na obočí nebo sáhnu po nějakém stínu z paletek UD nebo Zoeva, podle nálady) a potom doupravím tužkou a barevným gelem Essence.


Tužku Eyebrow Designer už mám, jak vidíte, dlouho, ale pořád vypadá dobře, i když ji nosím pořád v taštičce. Mám ji v odstínu 04 Blonde, ještě jsou k dostání tři další (ještě světlejší blond, tmavě hnědá a černá). Na konci je kartáček, který někdy používám na finální učesání. Tužka je hezky měkká a dobře pigmentovaná, nerozmazává se.


Používám ji na konce obočí - na vykreslení u kořene nosu a na ocásek. Přece jen se mi tahle místa malují lépe tužkou než stínem, vykreslí je precizněji a ostřeji. Drží dobře celý den a hlavně za pár korun máte produkt, který vám vydrží dlouho a je opravdu kvalitní.

gel má pohodlný malý štěteček, žádný kyj :D

Stínem a tužkou vykreslené obočí pak ještě pročísnu gelem Make Me Brow. Většinou používám gely bezbarvé, protože si myslím, že to po vybarvení jinými produkty stačí, ale tenhle barevný tomu přece jen dodá ještě větší šmrnc. Odstín 01 Blondy Brows je na mě možná trochu světlejší, ale po rozetření není nic poznat (tmavší 02 Browny Brows už je zase moc tmavý). Obsahuje vlákna, která obočí opticky ještě více zahustí, ale hlavně ho perfektně a na celý den zafixuje. Obal je teda trošku podobný stejnému produktu od Benefitu, ale vzhledem k tomu, že Essence si image nepostavila na kopírování high-end značek (jako jiná, blogerkami hojně tlačená firma), tak mi to žíly netrhá.


Obě věci seženete v drogériích nebo na e-shopu Kupkosmetiku.cz - tužku za 39 Kč (klik) a gel za 69 Kč (klik) a rozhodně je doporučuji. Možná by to časem chtělo přidat ještě víc odstínů gelu, ale vzhledem k tomu, že to je jarní novinka, tak se třeba dočkáme :)
Co vy a úprava obočí? Používáte něco od Essence nebo Catrice?


Tužku jsem si kupovala kdysi dávno sama, gel mám z Essence eventu.

17 komentářů:

  1. Hezký článek. Já tužky poslední dobou moc nepoužívám, mám radši barevný vosk a stín. Momentálně mi nejvíce vyhovuje set od Rimmelu. Drží mi skvěle celý den, tak už obočí ničím dalším nefixuji. Ale ten gel mě zaujal, asi ho časem vyzkouším :)

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) já jsem dřív měla taky takové ty sety i s voskem, ale on pak vypadá strašně nehezky. tohle je i praktičtější, doporučuju!

      Vymazat
  2. Moc hezké, gel vypadá zajímavě. Já obočí nebarvím, jen udržuji tvar a občas přejedu bezbarvým gelem, když hodně zlobí. Obdivuju všechny, kdo si dávají takovou práci s tím celým procesem líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No někdo moc nemá na výběr a tu práci si musí dát. :-) Když je obočí neviditelné, tak musíš barvit, ať chceš nebo nechceš :-)

      Vymazat
    2. tak, tak, já mám sice obočí husté, ale jak jsem světlá blondýna, tak to prostě bez nalíčení vypadá tak nějak nedodělaně. ale zas taková práce to není, už to mám v ruce :D

      Vymazat
  3. Vyzkoušela jsem oba výrobky. Tužku jsem měla už dvakrát a pokaždé mi po pár měsících jakoby vyschla. Gel mám moc ráda a používám ho skoro denně. Tužku mám ráda od Catrice. Taková klasika

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je zvláštní, mně naštěstí pořád kreslí dobře, a to ji mám teda dost dlouho, už je to jen takový prcek ostrouhaný...
      Catrice mě taky láká, až mi tahle dojde, tak ji asi zkusím. nebo teď mají ten fix, ten je super!

      Vymazat
  4. Ahoj, já tuhle tužku ve stejném odstínu používám denně, protože velkou část obočí mám neviditelné a druhou část hodně světlou. Je super, zatím nejlepší věc na obočí, co jsem měla. Stíny na obočí mi nevyhovují, s tužkou se lépe pracuje, přesněji obočí vykreslí. Gel neznám, podívám se po něm, fixace by se hodila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda :) na gel určitě mrkni, dělá pěkný efekt a je dobré, že má menší ten kartáček, takže se dobře používá

      Vymazat
  5. Já radši gel a stíny, pořád používám ty od Rimmelu, o kterých jsem psala, a asi mi ještě chvilku vydrží, ale mám teď na testování i paletku stínů na obočí essence, tak jsem na zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, tu od Niki, že? tu jsem poslala taky ve výherním balíčku, byl o ni mezi všema účastnicema soutěže velký zájem :) tak jsem zvědavá, jaká bude!

      Vymazat
  6. Super článek. Já mám tužku na obočí od Rvl de Loop a je moc fajn, celkem mi tady tu od Essence připomíná :). Naštěstí mám obočí celkem v pohodě, takže mi stačí jenom trošku upravit tužkou :).
    www.laleitr.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jmáš fajn, já jsem taky měla původně jen stín, ale pak mě to nějak chytlo, používám tohle všechno a vyhraju si s tím :D

      Vymazat
  7. Já na něj koukala, a pořád se nemůžřu rozhodnout, jestli chci tenhle, nebo ten alverďácký. Něco na fixování potřebuju, používám, buď oční stín na dobarvení nebo nějakou tužku, která mi barevně sedne. A teď v létě to kolikrát ani neřeším, jelikož mám obočí jakž takž výrazné, ale fixátor by to chtělo ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. najradšej používam tieň, ale dala by som šancu aj tomu gélu, asi ho vyskúšam skôr ako si kúpim vysnený gimmebrow od Benefitu :D
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Tužku od Essence mám taky brown a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ceruzku na obočie Essence mám tiež veľmi rada, minule som si kúpila Alverde, lebo z Essence nemali môj odtieň a veru bola to chyba, Alverde je dosť tmavá a musím s ňou pracovať veľmi opatrne. Gély veľmi nepoužívam, ale ceruzku vždy, to musí byť, tá Essence je asi najlepšia na svete.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!