středa 23. září 2015

Essence: podzimní soutěž - UKONČENO

Nedávno mi dorazil krásný balíček s podzimním updatem od Essence (hlavně tekuté rtěnky jsou teda úžasné) a o některé věci se chci podělit i s Vámi... namíchala jsem to tak, aby bylo v balíčku od všeho něco, plus jsem přidala i dvě starší věci.



Tentokrát to bude premiéra s Rafflecopterem, tak snad to půjde všem bez problémů. Podmínkou pro účast je sledování blogu pomocí alespoň jednoho kanálu (GFC, FB, IG) a komentář. Do slosování se tedy můžete zapojit až 4x, pokud přes některou sociální síť nesledujete, tak kolonku jednoduše nevyplníte. Soutěž potrvá do konce září, výherkyni se pak ozvu na e-mail, kterým se přihlašuje do soutěžního formuláře. Tak držím palce!

a Rafflecopter giveaway

23 komentářů:

  1. Podla mna laky su celkom fajn :) naopak, raz som skusila mono tien a to bol teda prepadak :D

    OdpovědětVymazat
  2. Essence laky jsou super. Mám i dvě kvatra a kvalita stínů je překvapivě dobrá. Naopak jsem teď zkoušela paletku Roses a teda ty třpytivý stíny opadávají fakt nehorázně..

    OdpovědětVymazat
  3. Od Essence si toho moc nekupujem, laky su podla mna fajn. Topcoat je uplne super. Veci na pery ako kedy, mam tint, ten sa da, aj lesky su ok. Dlhotrvajuci ruz v odtieni natural beauty uplne milujem. Zato tie stare ruze su des. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Essence mám ráda matující papírky, rtěnky a z novinek tekutou rtěnku. Je super.

    OdpovědětVymazat
  5. Rafflecopter formulář je ohromná věc! Budu ho muset někdy vyzkoušet, hrozně mě zajímá, jak vypadá "zevnitř" :D Jinak Essence, vlastně ani moc produktů od této značky nemám, sem tam lak, BB krém nebo stíny. Vždycky mě překvapí, jak dobrá kosmetika to je :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejraději mám nude lak, který vypadá jako francouzská manikůra a nový top coat ve stříbrném obalu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak propadáků by bylo dost, nebo spíš zcela zbytečných produktů. Ale mám ráda jejich nude rtěnky, tvářenky, rozjasňovače.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. rada by som vyskusala tieto nove laky dako sa knim neviem odhodlat , inac mam od nich velmi rada ceruzky na pery

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mě vyhovují od Essence laky a také některé řasenky, ta Princess nebyla špatná. Momentálně mám nově koupenou palrtku All about roses a zatím spokojenost:)
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  10. essence je super pro mladsi holky co nemaji moc penez mzajíaji jejich rtky a nektere laky jsou super ale jich ocni stiny jsou propadak

    OdpovědětVymazat
  11. Od Essence mám docela ráda laky na nehty, velká škála odstínů za slušnou cenu. Co naopak nemusím jsou korektory, ty jsou katastrofální :D

    OdpovědětVymazat
  12. Podle mě je od Essence super kit na obočí, no sice to balení je trága, ale nijak výrazně mi to nevadí, aspon je tím pádem produkt levnější. A víš, že vyložený propadák si ani nevybavuji? Je teda ale pravda, že třeba make-upy jsem od Essence nezkoušela a ani to neplánuji, v ty bych důvěru neměla. Ale slyšela jsem kupodivu chválu na jejich tvářenky a dosud jsem žádnou nevyzkoušela, tak mě láká to napravit. Potrpím si sice na opravdu kvalitní tvářenky, ale proč Essence nedat šanci...!

    OdpovědětVymazat
  13. já jsem ještě od essence ještě nic nezkoušela, toto by byla skvělá příležitost k seznámení ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Od Essence mám nejraději určitě tvářenky, hlavně tedy z limitek. A rtěnky mi přijdou též super :)

    OdpovědětVymazat
  15. Od Essence mám pár kousků kosmetiky, ale nejvíce mě překvapila řasenka Lash Princess Volume, ta je opravdu super, řasy krásně zvýrazní a prodlouží a navíc nestojí moc penízek :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Nejraději mám laky na nehty. :)
    FB: Kocko Milka
    kockomilka3@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Vždycky mi vyhovovaly laky, poslední dobou jsem přišla na chuť linkám ve fixu a ty nový rtěnky jsou taky fajn :) Naopak mě nikdy moc nezaujaly stíny, ale nevím jestli to nezmění ty nové paletky :))

    OdpovědětVymazat
  18. Essence mám rada, lebo má výrobky obstojnej kvality za dobrú cenu a vždy prináša niečo nové. Takže stále sa teším na to, čo nové zase vymysleli. Naposledy som si kúpila tvárenky v troch rôznych odtieňoch.
    k.hornakova@post.sk
    GFC - Katka Horňáková
    FB - Katka Horňáková Suchá

    OdpovědětVymazat
  19. Já si kupuji pravidelně tužky na oči od Essence a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to moc dobře.:)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Od Ess mám ráda jejich quattro paletky, rtěnky (s určitou rezervou - ale zase za ty peníze) a taky sypký transparentní pudr, ten už se myslím neprodává. Moc dobré zkušenosti nemám naopak s mono stíny a vyzkoušet bych chtěla některou z řasenek:) Raffle je super na soutěže, palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  22. Miluju jejich gel laky :-) A nyní si zamilovávám gel na obočí :-) Jenom ty mono stíny jsou naprd :-/
    Zajímavý systém ten Rafflecopterem - snad jsem vše vyplnila OK :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!