pondělí 30. listopadu 2015

Yves Rocher: zelený čaj

Blogy plní vánočně laděné články a vůně a já jdu s křížkem po funuse se svěží jarní novinkou Yves Rocher! Se slzou v oku vzpomínám na studentské časy, kdy jsem měla volno a seděla u počítače v jednom kuse. To teď sice dělám taky, ale pracovně, a večer mám pak doma jiné priority :( každopádně ne každý sladké vánoční vůně miluje a tuhle sadu tak můžete brát jako tip na vánoční dárek. Řada Un Matin au Jardin se na jaře rozrostla o výrobky s vůní zeleného čaje a já jsem na vyzkoušení dostala sprchový gel a toaletní vodu.



Bohužel mezi fanoušky zeleného čaje a jeho vůně nepatřím (s výjimkou v podobě ledového čaje), takže sprchový gel jsem postavila na vanu příteli, s tím, že si ho občas kvůli vyzkoušení půjčím, a vůni jsem věnovala na zkoušení Nikol, která ji naopak má moc ráda.


Něco jste si o ní mohli přečíst v jejím květnovém článku (odkaz zde) a plánuje i samostatnou recenzi, takže jen ve stručnosti zmíním, že je s vůní pořád moc spokojená, jen má trochu slabší výdrž, což se ale dá čekat, je to jen EdT. Podle oficiálního popisu obsahuje tato vůně osvěžující tóny zeleného čaje v kombinaci s esenciálními oleji citrónu, bergamotu, pomeranče a cedru. Plná cena je 590 Kč za 100ml flakón (více info zde).


Sprchový gel má také celkem autentickou vůni zeleného čaje a citrusů. Musím uznat, že je hodně osvěžující, třeba po cvičení dobře nabudí a probere. Vůně se ale na pokožce moc nedrží, pro mě je ale spíš důležitější, že kůži nevysušuje a nedráždí.


Složení je takové běžné, nepodařilo se mi ho vyfotit, najdete ho kdyžtak tady. Jsou tam věci, které by tam podle mě, kor za tu cenu být nemusely (BHT a Tetrasoidum EDTA). Plná cena je totiž vyšší, 175 Kč za 200 ml.

Řadu tradičně doplňuje ještě tělové mléko. Pokud by Vás ale tahle vůně nezaujala, tak v nabídce je ještě spousta dalších (omrkněte tady). Seženete je na e-shopu nebo v kamenných prodejnách Yves Rocher.
Máte rády vůni zeleného čaje? Znáte tuhle řadu od Yves Rocher?



Děkuji Yves Rocher za poskytnutí výrobků k recenzi!

10 komentářů:

  1. Tuhle řadu znám a i jsem ji očichávala a voněla mi hezky :) Ale zase mě nenadchla natolik, že bych si ji musela koupit

    OdpovědětVymazat
  2. Moje mamka speciálně tuhle toaletku miluje, a já jí nesnáším. Veškerý vůně se zeleným čajem mi smrdí a dráždí mě v nose, takže nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně nesmrdí, ale ani mě nijak nenadchla, protože tyhle až moc svěží vůně (třeba citrusové) prostě nemám ráda... dost často jsou takové "záchodové" :D ale tahle naštěstí ne!

      Vymazat
  3. Já ji miluju ! Takže patřím do tábora číslo 1 a nechápu jak může někomu nevonět :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, já jsem prostě ujetá na takové ty těžší kořeněné vůně :D takže teď před Vánoci se vyžívám, jak je všude koření, skořice a tak <3

      Vymazat
  4. Já ji teda miluju hodně!!! Škoda, že dlouho nevydrží. Ale zarazilo mě, že je to jarní novinka. Měla jsem ji totiž už pár let zpátky..ale mají nový obal.to ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si ji pamatuju (taková masivní širší a vysoká lahvička, že?), ale asi, jak se měnil design té řady, zmizela a pak se zase objevila...

      Vymazat
    2. Asi to tak bude. Já začala pátrat po něčem, co déle vydrží..ale nakonec jsem se vrátila. Miluju vůni zeleného čaje, ale u některých vůní se z toho vyvine taková divná mýdlová...
      Máš pěkné stránky. Jsem tu poprvé a možná zde zakotvím..

      Vymazat
  5. Z téhle řady mám Konvalinku a Šeřík a miluju je. Vůně zeleného čaje mi nevadí, ale zas ji ani nevyhledávám :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!