čtvrtek 4. července 2013

Ladybox červen/ec 2013

Dobré ráno!
Ačkoliv jsem byla přes půl roku věrnou odběratelkou SenzaBoxu a LB jsem sledovala jenom přes blogy, minulý měsíc jsem na blogu In your face! vyhrála červnovou edici (ještě jednou moc děkuju!). Z nějakých náznaků z facebooku jsem věděla, že tam bude dost zajímavých věcí, tak jsem se těšila, akorát to teda chvíli trvalo, než krabička došla. O opožděném rozesílání jste už určitě četly, můj odešel dokonce ještě o den později, takže jsem ho rozbalila teprve večer, a to už bylo na fotky tma, takže report podávám až teď :)

Pohled do krabičky (rekonstrukce z rána :)

Vzorečky a letáky

Krabička je jejich klasická, vyšla na mě růžová, jsem ráda, že je pevná, to přece jen něco víc vydrží. Je menší než SB, ale působí alespoň plnějším dojmem (třeba oproti červnovému SB). Dopisy od Lady se mi vždycky hrozně líbily, tu pečeť mi bylo skoro líto lámat :D pod papírovýma harmoničkama drtí bylo ještě několik letáků, dva od Welledy se vzorkem (šampony - oves a proso, oves má koupený mamka a je spokojená), leták o freedom system od Inglotu a nějaká vizitka. Navíc je ještě sašetka s BB Idealia od Vichy, ten jsem zkoušela už dřív a slabota, kam se hrabe na asijské i na "obyčejný" Garnier.

Mixa krém, plné balení

Mixa zklidňující hydratační krém - Mixa má teď boom, vidím ji všude a tak nějak mě nechává chladnou, nelíbí se mi jejich obaly (a obal prostě prodává) a navíc ani nevím, co bych si od nich vybrala, mám jinou cílovou skupinu pleti :) takže krém asi jen zkusím a pak půjde dál, nedá se nic dělat.

Salcura intimní sprej Topida - nejdřív jsem se při pohledu na lahvičku radovala, že to bude Antiac, ale pak jsem se docela zarazila, tohle je takový... velmi zajímavý výrobek :D každopádně voní stejně jako ten Antiac, používám různé gely a žádný nevoní jako tea tree, navíc má dost divnou žlutou barvu, tak snad to tak má být. Jedeme v sobotu do lázní a budu se chodit často koupat, tak si ho jako prevenci přibalím. Salcura je mi jako značka sympatická, líbí se mi složení bez chemikálií a že netestují na zvířatech.

Cestovní balení Salcura a Duck Island, plné balení Figs & Rouge

Duck Island body lotion - tak naopak tahle značka mě zase neoslovuje, navíc byla myslím i v minulém boxu a prostě v sobě vzhledově nezapře hotelovou kosmetiku, byť prý luxusní. Tělový krém má vůni mandarinka a bergamot, je docela intenzivní, ale zajímavá, připomíná mi vosk od Yankee Candle, který teď pálíme, ten je mandarinka a brusinka (návyková věc, tyhle vosky).

Figs & Rouge lip balm - na tenhle balzám na rty jsem se hodně těšila, bohužel vůně aloe a máta není vůbec můj šálek čaje. Evokuje mi žvýkačky nebo takovou tu dračí mast od Vietnamců. Nebudu ho ani zkoušet, nechci do něj sahat, protože ho zkusím udat v exchange.

Tvářenka Inglot, plné balení, vedle moje stará tvářenka

Tvářenka Inglot - zrovna tenhle odstín (29) už mám doma v klasickém kulatém balení, je hezký, takový cihlový, používám ho teda spíš na podzim a v zimě, na léto mi přijde moc intenzivní (ale ne tak intenzivní, aby se mi ho dneska ráno v tom hnusném zataženém počasí podařilo vyfotit...). Inglot má krásné věci, ale mrzí mě, že do boxu dali tuhle verzi tvářenky, protože paletku si kvůli tomu pořizovat nebudu a bez ní to vypadá divně a nejde to vlastně nikam přenášet.

Sprchový gel, kondicionér a šampon Kiss my Face, cestovní balení

Cestovní sada Kiss my Face - v tomhle boxu je oficiálně psaný jenom Antistresový sprchový gel, ale jako bonus se ještě dávaly různé další výrobky a na mě zrovna naštěstí vyšel ještě i šampon a kondicionér, tak jsem ráda, že mám komplet sadu (další možnost byla KmF bělící pasta nebo stejná křiklavá MUFE rtěnka jako v jednom ze starších SB). Gel voní po borovici, je to taková přírodní, opravdu uklidňující vůně, vlasové věci zase jemně po citrusech, taky příiemné. Akorát gel byl v krabičce lehce pootevřený, naštěstí nevytekl, ale upatlaný trochu je. Doufám, že se tahle značka bude v nové spojené krabičce v budoucnu ještě objevovat!

Musím přiznat, že jsem asi čekala větší bombu, vlastně až na Kiss my Face z ničeho vyloženě radost nemám, samozřejmě jsou to hezké věci, využiju je nebo je někomu dám, ale když to porovnám s nadšením, které jsem každý měsíc měla ze SenzaBoxu, tak prostě LB pokulhává. Ale jsem za něj samozřejmě ráda a moc děkuji za výhru, ale kdybych si ho kupovala sama, tak bych asi byla lehce zklamaná.

Doufám, že po spojení krabiček nebudou pokračovat jen v duchu LB, ale vezmou si z obou boxů to nejlepší. Jinak ze spojení moc radost nemám, jasně, někdo ušetří, budou mít silnější pozici pro vyjednávání se značkami, ale konkurence je prostě v obchodě potřeba a GreatBox za ni zrovna nepovažuji. Tak uvidíme, Just Married ještě dostanu, ale potom si asi budu jen nárazově objednávat speciální edice (jsem hodně zvědavá na pánskou, Ladybox Hero zní dost divně :)

Máte červnový Ladybox? A co si myslíte o spojení krabiček? 

8 komentářů:

  1. Sakra, škoda, že jsem si ho neobjednala taky! :) Vypadá vážně moc dobře. No, každopádně si objednávám zbrusu nový Ladybox/Senzabox na příští měsíc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako je fakt, že tam není nic špatného, ale mně osobně prostě nějak nesedl, ale to je sto lidí, sto názorů :) na ten další jsem hodně zvědavá a pak taky na ty speciální edice, jestli bude nějaký luxusní, tak ten bych možná zkusila :D

      Vymazat
    2. Červencová a záříjová krabička by měla být celkem nadupaná, co jsem tak četla v jednom rozhovoru, který teď pracně hledám, abych ho mohla přeposlat nebo přeparafrázovat. ;D

      Vymazat
    3. jo já vím, u Černé Moory :) četla jsem ho jen tak zběžně, tak mi to září uniklo

      Vymazat
  2. Pro mě bylo tohle balení slabší. Potěšila mě jen tvářenka. Tak snad bude další edice lepší :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se líbí ty vzorky od Kiss my Face, na cestování se mi budou hodit. a samozřejmě Mixa je super, ale já mám mastnou pleť, takže ji bohužel nevyužiju :(
      na tu spojenou krabičku se těším, ale snad nebude první balení bomba a pak nepůjdou s kvalitou dolů...

      Vymazat
  3. Tak jak to sleduji, jsem ráda, že jsem i v červnu zůstala u Senzaboxu! Jsem zvědavá na "Just Married", ale odhaduji spíš, že to bude pecka. Poslední dobou jsem na boxy moc nadšené recenze nečetla, takže doufejme, že krabičková "fůze" s tím trošku pohne :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla taky každý měsíc ráda, že jsem byla věrná SenzaBoxu :) a zvědavá jsem moc, ale musím si dát pak pauzu, leda kdyby měli nějaké ty speciální edice, což určitě mít budou a moje předsevzetí půjde do kytek :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!