neděle 4. srpna 2013

Čím jsem si tenhle víkend udělala radost?

Hezký podvečer!
Dneska odpoledne jsem se šla podívat do Rossmana na pár věcí, které jsem měla v hledáčku a samozřejmě jsem s prázdnou neodešla :) pískové laky Gabriella Salvette Stars nejsou žádná novinka, ale pokaždé jsem se na ně při návštěvě drogerie zapomněla podívat. Nemohla jsem je vyfotit, protože jsem je zatím zkoušela jenom na jeden nehet, ze kterého mi upadl gel-lak, ale vypadají moc hezky a na dotek jsou jako šmirgl papír. Přišlo mi, že modrý trochu hůř kryje a musí se nanést ve víc vrstvách, ale díky struktuře laku to nejde poznat. Doufám, že zůstanou ve stálé nabídce, protože bych si určitě chtěla pořídit další, pokud se mi osvědčí i výdrží.

GS Stars odstíny 01 Lila a 08 Azzurro, 89,90 Kč, krycí lak Essence s gelovým efektem 64,90 Kč

Kolegyně z práce mi doporučila topsealer Essence z řady Better than gel nails. Kromě něj mají ještě bázi, pilník a různé věci na francii. Zatím jsem ho sama nezkoušela, ale viděla jsem ho u ní a vypadá dobře, nehty se krásně lesknou a lak vydrží delší dobu. Příští týden musím zajít na sundání toho gelu a začnu ho testovat. Gel-lak je sice pohodlný, neoloupe se, i když s ním děláte cokoliv, ale mít tři týdny stejnou barvu mě moc nebaví a jak to začne odrůstat, tak to nevypadá moc hezky.

 Catrice Colour lip balm, 129,90 Kč

Ve stojanu Catrice mě zaujaly jejich "chubby sticky" - Pure Shine Colour lip balm. S podobnýma tužkama se poslední dobou roztrhl pytel, viděla jsem je i u Astor nebo Bourjois. Mám doma tu od Clinique a jsem s ní moc spokojená, jenže si je kvůli ceně nemůžu dovolit kupovat často. Vybrala jsem si odstín 030 Don't Think Just Pink, je to taková přirozená růžová, která rty jenom lehce zvýrazní, nejsou v ní žádné třpytky a má příjemnou máslovou konzistenci. Výdrž je ale oproti Clinique poloviční, na sklenici se otiskne silně a jídlo a pití nepřežije. Vytáčecí mechanismus nepůsobí moc bytelně, tak snad se brzy nerozbije. Za 130 korun mi přijde ve výsledku předražená.

030 Don't Think Just Pink

Tangle Teezer Compact, koupen za 289 Kč

Taky jsem si konečně pořídila cestovní Tangle Teezer (koupen zde), který určitě všichni znáte. Doma už mám ten klasický růžový, ale nerada ho beru na cesty, aby se mu neohýbaly zuby, s tímhle kompaktním to nehrozí, protože je má přikryté pouzdrem. Češe se s ním stejně dobře jako s velkým a do ruky padne ještě pohodlněji. Mám hodně dlouhé vlasy, které se mi s normálním hřebenem rozčesávají dost blbě, takže na TT nedám dopustit a všude ho chválím. Viděla jsem i nějaké kartáče podobného typu (Dtangler, Detangler), ale s rukojetí, ale přijdou mi jako ne moc hezké napodobeniny a nejsem si úplně jistá jejich kvalitou.

TT otevřený

Přeju krásný nový týden a těším se na vaše komentáře!

13 komentářů:

  1. GS Stars, ANO! Lila mám taky a je super!

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se asi o něco víc líbí Azzurro, ale Lila je taková letnější :)

      Vymazat
  2. och aj ja stale planujem kupu TT ale nie a nie sa odhodlat :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuju se odhodlat, protože na rozčesání nic lepšího neznám! :)

      Vymazat
  3. Na Tangle Teezer nedám dopustit, vždy dokázal zkrotit mé zacuchané vlasy. :) Také vlastním jeden klasický a jeden cestovní. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  4. Better than gel nails, laky Stars a Tangle Teezer miluju a na tu tužku od Catrice se taky chystám. Pěkný blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! jsem zvědavá, co na ni budeš říkat, výdrž není bohužel nic moc :( ale barvu má nádhernou

      Vymazat
  5. O tom TT si budu muset zjistit více, protože ho má snad každý :-D
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt ho doporučuju, na rozčesávání je ideální, poradí si i se zacuchanýma vlasama a vůbec nevytrhává. hodně ho vídám i u kadeřnic a vždycky si ho chválí :)

      Vymazat
  6. Pískové laky od GS mám moc ráda, jen s tím svrchním lakem od Essence mám samé potíže! Nalakuju a za chvíli se začne celý nehet po velkých kusech odlupovat. Takže ani nemusím odlakovávat. Škoda, těšila jsem se na něj..
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt? tak mně drží dobře, pokud si ho vyloženě nezačnu sama seškrabávat, ale to dělám u všech laků po nějaké době

      Vymazat
  7. Ach, Tangle Teezer... Mám cestovní i klasický a stále musí být jeden z nich se mnou, jsem na nich totálně závislá, normálním hřebenem se už neumím učesat:D

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. GS laky sú skvelé, tieto pieskové:) a TT ma láka, ale zatiaľ som spokojná so svojou kefou:D Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!