středa 7. srpna 2013

Inglot Černý Most

Ahoj všichni!
Včera jsem se byla podívat v Centru Černý Most a samozřejmě jsem byla nejvíc zvědavá na Inglot prodejnu, kde pracuje moje kamarádka, vizážistka Dasha. Asi jste už na jiných blozích zaregistrovaly, že to není klasický obchod, ale jenom takový stánek uprostřed centra. Dokud jsem tam osobně nebyla, tak jsem si říkala, že to asi nebude úplně ideální, ať už kvůli soukromí pro nakupující nebo kvůli uhlídání testerů před zloději. Byla jsem ale mile překvapená, stojany jsou uspořádané přehledně, takže se snad nepovede nikomu nic ukrást, a i když okolo chodili lidi, tak jsem to nijak nevnímala a cítila jsem se mnohem líp než na Chodově - působí to vzdušněji, je tam i lepší světlo a hlavně hrozně milý personál! Ano, sice jsem tam byla "protekční", ale viděla jsem, jak příjemně kamarádka i její kolega obsluhovali jiné zákazníky, takže pokud vás odrazovaly od návštěvy Inglot informace o ne zcela fajn chodovském personálu, tak si troufám tvrdit, že tady se setkáte s úplně jiným přístupem.


Freedom paletka, 130 Kč, korektor 150 Kč, tvářenka z Ladyboxu

Původně jsem si nechtěla nic kupovat, ale pak jsem si řekla, že zkusím nějaký korektor pod oči. Dřív jsem od Inglot měla krémový korektor AMC a byla jsem s ním spokojená, tentokrát jsme vybraly korektor do freedom paletky. Konečně mám domeček i pro tvářenku z Ladyboxu :) ještě mám dvě volná místa, časem si tam dokoupím nějaké stíny, kterých mají opravdu nepřeberné množství.

Ochranný balzám na rty, 100 Kč

Kromě paletky a korektoru jsem si ještě koupila ochranný balzám na rty Lip Defense Treatment v oranžové variantě. Na stránkách se uvádí, že má vanilkovo-pomerančovou vůni, ale mně víc připomíná meruňky. Není moc tónovací, spíš dodá takový jemný lesk, hezky hydratuje, ale pozor - i když krásně ovocně voní, tak po olíznutí chutná nahořkle.

Na závěr pár fotek z prodejny (foceno mobilem):




Nejvíc mě, kromě obrovského množství laků na nehty, zaujaly barevné pigmenty a nalepovací řasy. Vedle klasických mají i spoustu extravagantních, docela bych si je na nějakou vhodnou příležitost pořídila :)

Používáte něco od značky Inglot? Byly jste se už na Černém Mostě podívat?

10 komentářů:

  1. Od Inglotu nic nemám, ale brousím si na něj zuby.. Škoda, že v Ostravě žádná prodejna není. Mají výborné odstíny rtěnek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. funguje jim myslím něco jako eshop, mají o tom informace na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.234999596628738.54745.128164883978877&type=3

      Vymazat
    2. V prodejně Douglas v ostravské Nové Karolině mají stojany se značkou Inglot :)

      Vymazat
  2. Těším se, až půjdeš do těch nalepovacích řas, budeš kočka jako pes! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale nechám si je nalepit tam, doma jsem to zkoušela jednou a nedopadlo to nejlíp :D

      Vymazat
  3. od Inglotu bohužel nic nemám, ale ráda bych si něco pořídila :-) ale to se budu muset vydat někdy do Prahy :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku bych chtěla někdy vyzkoušet ! :)

    Zvu tě na svou první Giveaway ! :)
    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Po Inglotu jsem pokukovala dlouho, freedom system mi přijde skvělý, navís produkty jsou kvalitní a mají větší gramáž než třeba MAC. Takže nakonec jsem si u Inglotu vytvořila svojí vlastní malou cestovní paletku.
    Zatím jsem s ní moc spokojená - stíny jsou opravdu kvalitní a vzhledem k množství mi určitě vydrží roky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si chci taky časem vytvořit něco cestovního, tvářenku a korektor chci doplnit stínem a to čtvrté místo ještě řeším, mají toho moc na výběr :D
      tvoje paletka vypadá hezky a s kvalitou souhlasím, sice je to polská značka, na což se může někdo tvářit, ale se vším jsem od nich spokojená

      Vymazat
  6. Barva tvářenky je úžasná, škoda že jsi nepřidala i foto jak vypadá na sobe:)
    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!