sobota 14. prosince 2013

BloBox poprvé a vánočně

Ahoj!
Určitě jste už u někoho zaznamenaly projekt BloBox, který vymyslela Bella. Jedná se o výměnu balíčků mezi blogerkami, které mezi sebou Bella náhodně spáruje. Dále jsou určena nějaká témata, podle kterých krabičku zaplňujete. Není to beauty-box, takže tam může být cokoliv. Když jsem viděla témata prosincového boxu, bylo mi jasné, že se musím zapojit, protože se mi v hlavě už rodil plán, co nakoupím :) mojí parťačkou se stala Claire z blogu The crazy ginger's diary a tady už je pár fotek balíčku, který jsem od ní dostala.

aaa chyba, ještě jsem zapomněla přidat mýdlíčko, na fotce níže už bude :)

Prosincový BloBox měl obsahovat něco s jablkem, něco voňavé, třpytivé, červené a pro zahřátí. Po rozbalení na mě vykoukla krásná dřevěná krabička, sklenička s pečeným čajem a samozřejmě ještě dopis.


Zástupci třpytivé kategorie jsou prstýnek a prasátko - to se dá použít jako kasička nebo jen tak pro štěstí. U mě bude asi to štěstí dvojnásobné, protože chudák čunče nepřežilo cestu přes republiku a bohužel mi přišlo rozbité. Ale střepy nosí štěstí a vteřiňák všechno slepí, takže se dalo částečně zachránit.


Jablko zastupuje vonný olej do aromalampy. Dokonalá vánoční vůně jablka a skořice se mi hodně líbí, to Claire trefila přesně, navíc na aromalampy jsem ujetá, takže z olejíčku mám velkou radost. Červený lak na nehty od Rimmelu je klasika, červenou teď na nehtech nosím hodně, navíc Rimmel laky mám z těch drogérkových nejradši, jsou kvalitní, dobře se lakují a hlavně vydrží!


Velkou radost mám i z voňavé vánoční koule do koupele od Bomb Cosmetics. Nic jsem od nich ještě neměla, po navštívení webovek chci všechno :D voní jemně, obsahuje ylang-ylang, pačuli, skořici a čokoládu. Na koupele si potrpím, vidím to tak, že jakmile balíček nafotím, pofrčím do vany. Na zahřátí jsem dostala pečený čaj s rakytníkem a kardamonem. Ještě jsem tenhle typ čaje nikdy neměla, tak jsem na něj zvědavá. Navíc jsem dostala na vyzkoušení kousek mýdla Figs and Leaves od Lush. Já jsem si hned říkala, že tu vůni znám - u nás se totiž prodává jako Maxifík.

A tady je ještě fotka mého balíčku, který jsem poslala Klárce:


V mém balíčku byl vosk od Yankee Candle (vůně Red Apple Wreath), balistik do koupele od Lush (Space Girl), tělové máslo Alverde (čokoláda - brusinka), vánoční čaj z Marks&Specner a náušnice. Zatím ještě čeká na poště, tak doufám, že se bude líbit :)
Znáte tenhle projekt, účastily jste se ho nebo to plánujete? Já moc děkuji Belle za celý tenhle výborný nápad a Claire za krásný vánoční balíček!

16 komentářů:

  1. Pěkný balíček. :)) Ale celkem by mě zajímalo, proč se mi nikdo neozval (ani Bella ani jiná bloggerka), když jsem se také přihlásila a rozhodně jsem nebyla jako poslední přihlášená třeba. A docela mě to urazilo, abych pravdu řekla.. :/ Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě mrzí a je to dost divné... ale Claire taky od Belly nic nepřišlo, kdybych jí nenapsala první, tak o tom neví. mně přišel mail hned 2.12.
      máš s tím teda fakt ale smůlu :-/

      Vymazat
    2. Zkus se podívat do spamu v mailu. Já bych taky na email nenarazila, kdyby to ve spamu nenašla moje parťačka a nenapsala mi. Třeba jste se svou blogerkou mail přehlédly obě;)

      Vymazat
    3. Akorát teď se mi ozvala slečna, že našla mail od Belly ve spamu, takže Blobox zrealizujeme až nyní. :) Každopádně by se tohle mělo nějak vyřešit, protože už je to podruhé, co mi žádný mail (ani do spamu) nedorazil. Zkusím Belle napsat. :)

      Vymazat
  2. Ahoj, oba dva balicky se mi zdaji super, zvlaste z toho, ktery jsi posilala ty bycj mela obrovskou radost. Nejvic se mi libi to telove maslo od Alverde, protoze jsem na nej zatim v Dm nenarazila.

    M.
    Ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávám se, že už ani nenarazíš, všude jich měli málo a blogová masáž byla obrovská. já oběhla čtyři DM, než jsem ho našla, ještě byly ty balíčky zahrabané úplně uprostřed stojanu

      Vymazat
  3. Jé ty balíčky jsou krásné! Já budu s Jančou měnit následující týden, strašně se těším!!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je paráda! Já jsem se rozhodla, že se budu účastnit až po Vánocích, protože přeci jen je toho takhle dost, ale strašně moc se těším, protože mi to přijde jako geniální nápad!
    A oba balíčky jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem se žádného neúčastnila, ale myslím, že budu :) je to super :) obzvlášť balíček od tebe se mi líbí :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta vánoční koule do vany je náádherná, mýdlo z Lush a krabička taky.. Strašně povedený balíček :)
    A ten Tvůj balíček, taky neskutečně úžasný, myslím že jste si skvěle padly a balíčky se oba moc povedly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máme to podobné, vybírala jsem to podle toho, co by udělalo radost mně a jsem ráda, že mi přišly podobné věci :) a ta koule je nádherná...respektive byla :D

      Vymazat
  7. ještě jsem neúčastnila, ale po novém roce do toho půjdu :)) ráda vymýšlím a nakupuji věci pro ostatní :))

    OdpovědětVymazat
  8. Natálko moc děkuji, balíček je fakt nádherný, a jsem moc spokojená! Moc Ti za výměnu děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. To prasátko je úžasné! :-) I já se Bloboxu účastním už od jeho počátků a to fajn projekt.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!