neděle 8. prosince 2013

Rimmel Match Perfection make-up

Pěkný večer!
Mezi pečením ořechů vám povím něco o make-upu Match Perfection od Rimmelu. Původně jsem si ho koupila jako takovou "nouzovku", když jsem byla na návštěvě u rodičů a došlo mi moje BB Clinique. Byla na něj 50% sleva na kupón z DM a navíc ze stejné řady mám i super korektor, tak jsem si řekla, proč ho nezkusit. Slibuje dokonalé sjednocení, "neviditelnost" na pleti a zářivý svěží vzhled díky safírovým pigmentům. A nakonec se z nás stali velmi dobří kamarádi!


Na výběr je ze šesti odstínů (v zahraničí jich je až 11!), já jsem se rozhodovala mezi nejsvětlejším Ivory (100) a trošku tmavším True Ivory (103), který jsem si nakonec vybrala. Pokud jste opravdu velké bledule, tak ta 100 vám myslím sedne dobře. Ten můj odstín působí na první pohled dost tmavě, ale jak jsem se snažila demonstrovat na fotkách, krásně se rozetře a splyne a když ho ještě přepudruju transparentním pudrem, tak je dostatečně světlý. Korektor mám v Ivory a sednou si spolu dokonale.


Obal je bytelný, skleněný a s pumpičkou. Na celý obličej mi stačí dvě pumpnutí. Konzistence je tak akorát, není ani hustý, ani vyloženě neteče. Většinou ho nanáším prsty, ale zkoušela jsem i štětcem a oběma způsoby to jde velmi dobře. Při aplikaci totiž po obličeji krásně klouže, hádejme, čím to asi bude (složení jsem pro zájemce našla pouze tady, neručím za správnost). Ovšem ačkoliv tam ty silikony jsou, tak se mi žádná neplecha nestala, nic se mi neucpalo, nezanítilo, za což jsem ráda a hodnotím kladně.

tady zatím ještě vypadá tmavě...

Pokud máte mastnější pleť, tak vám spíš vyhovovat nebude, protože je takový hydratační, po nanesení se celkem lesknu a bez pudru by to nešlo. Když se ale přepudruju Sexy Mamou, tak se spolu dokonale doplní a pleť má takový ten pěkný "glow efekt" a vypadá strašně krásně a pěstěně. Krytí bych ohodnotila jako střední, s kruhy (respektive s mými mega kruhy) si neporadí, pupínky překryje částečně, podle toho, v jaké fázi hojení jsou. Takové ty narůžovělé flíčky zvládne, zbytek je třeba dodělat korektorem nebo ho ťupnout ještě trošku. Neoxiduje, nedělá mapy, nezvýrazňuje nedokonalosti, rozhodně se mi po něm nedělají šupinky, nehrozí ani efekt masky. Výdrž (bez báze) je kolem 10 hodin.

... i tady, po lehkém rozetření to ještě není moje barva...

... ale tady už je fuč a úplně stejně se to stane i na obličeji :)

Seženete ho v každé drogerii za zhruba 200 Kč. Celkově si myslím, že make-upy Rimmel umí a až mi tenhle dojde, tak bych možná zkusila nějaký jejich jiný. Máte zkušenost s tímhle nebo jiným Rimmelem? Uvažuju o Wake me up, ale bojím se, abych se neleskla až příliš... Budu moc ráda za všechny vaše komentáře a názory!

A abych nezapomnělalosovala jsem vánoční soutěž a tady je výherkyně :)



Gratuluji Jenn a poprosím ji, aby se mi ozvala nejpozději do středy 11. prosince do 12 hodin na mail (mám ho v blogger profilu), jinak budu losovat náhradnici. Pro mě jsou Vánoce jednoznačně spojené se skořicí, pomerančem, svařákem a jehličím. Nikdy bych doma nemohla mít umělý stromek, spím hned vedle něj a bez té vůně by to prostě nebylo ono :)

26 komentářů:

  1. Vypadá fajn, ale mě teď naprosto uchvátil nový Stay Matte od Rimmelu. Psala jsem o něm už na blogu.

    R. Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. četla jsem, ale vyzkouším ho nejdřív ve vzorku (až budu někdy celý den sama doma, mám hodně tmavý odstín :), mám celkově radši takové tekutější make-upy...

      Vymazat
  2. Make-upy od Rimmelu mě vždycky lákaly, zatím jsem ale žádný nevyzkoušela.. vždycky ke mě nějakou způsobem doputoval jiný. ale pokud budu nějaký zkoušet, tak myslím, že Match Perfection je první volbou:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla tenhle make-up v gelové formě, který dělali dřív a byl výborný. Momentálně nejvíc používám Lumi Maqigue od L'Oréalu a ačkoliv ho mám teprve týden, stal se mým největším oblíbencem :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Také jsem dříve používala ten gelový, měla jsem ho 2x a už ho přestali vyrábět, že? Škoda.... to se mi stává většinou se všemi produkty, které si oblíbím :D

      Vymazat
  4. Já mám z téhle řady ten pudr a taky je moc fajn ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem vzoreček a zaujala mě krémovost a schopnost hydratace ... Na co make-up z parfumerie, když máme Rimmel:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na ty make-upy moc nejsem, spíš BBčka:) Ale vypadá super, obecně jsem četla na něj samou chválu:)
    A jéééé, mám radost, moc děkuji a mail už jsem posílala, snad došel:)
    Jenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem teď taky měla dlouho jen BB, ale všechno mi doma došlo a BB z drogérky jsem si kupovat nechtěla :-/

      Vymazat
  7. Já jsem si ho koupila jelikož mám suchou pleť. Hydratuje dobře, i konzistence se mi líbí. Krytí je také fajn. Jen mi vadí, že mi nevydrží celý den :/ po pár hodinách už pozoruji jak mizí... Potřebovala bych se během dne přemalovat.. grr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mně nedělá, drží mi výborně i bez báze, celý den, jenom večer už lehce prosvítají třeba pupínky

      Vymazat
  8. ten vypada dobre! ja mam ted wake up a taky dobry
    pozdravy z Milana

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulace Jenn! Já už teda plně přešla na BB (a nově na minerální makeup), ale dříve jssem brala zásadně makeupy od Rimmelu, Wake Me Up byl můj svatej grál, spotřebovala jsem snad tři:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mmu jsem ještě neměla, musím někde vydyndat vzoreček, protože když jsem se dívala třeba na stránky Lily Lolo, tak mě porazilo množství odstínů :D o důvod víc zajít někdy do Greenwave :)

      Vymazat
    2. Já ho kupovala z biooo, mám Everyday Minerals (měla jsem vzoreček od Mitsuuko a začalo mě to dost bavit), ale vychytat odstín je teda oříšek, mají spoustu světlých odstínů, ale třeba Light je u nich oranžový, je to trochu tricky:D Já zakotvila u Fair a sedí mi dobře:)

      Vymazat
  10. Od Rimmelu jsem zatím make-up nezkoušela, ale kdyby tak bych raději našla nějaký více krycí a s hooodně světlejším odstínem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ta 100 Ivory ti nesedí? mně přišel hodně světloučký...

      Vymazat
  11. Tento make -up je de facto levnější variantou Perfect Match od L´Orealu. Tuto tekutou verzi jsem neměla, ale dříve jsem si ho 2x koupila v hydratační formě v kelímku (nevím, zda ho ještě vyrábějí). Wake Me Up mi připadá vhodný max. na suchou pleť, totálně dokonalou. Mně neseděl vůbec, málo kryje a hrozně jsem se po něm leskla, doslova jako kus špeku :D. Make -up, který mám ráda od Rimmelu je Long Stay nebo tak nějak (nevím přesně název).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiš tak to ne, to nechci :D já bych chtěla strašně zkusit od L'oréalu Magic Nude (make-up i ten BB pudr), ale to bych musela leda tak někam vyjet, k nám se asi nedostane a kupovat ho naslepo přes net nechci...

      Vymazat
  12. Tiež ho mám a som s ním velmi spokojna, mam už ho už rok a použivam ho skor cez zimu, keďže na jar, leto mi je velmi svetly ale je podla mna užasny mam k nemu aj podkladovu bazu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tu jsem se ani nedívala, já báze mít nemůžu, protože se po všech okamžitě osypávám, je jedno, jestli je to nějaká "drogérka" nebo MAC, do druhého dne mám hnusné boláky :-/

      Vymazat
  13. mě láká jak match perfection tak i wake me up

    OdpovědětVymazat
  14. Mam z neho vzorku, tak som teda zvedava aky bude. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Od Rimmelu mi vyhovoval LASTING FINISH 25H. Tento Match perfection ma nejako neupútal, takže ostávam verná MF alebo Dermacol make-upom, ktoré mi zatiaľ vyhovujú najviac :)
    LIPSTICK JUNGLE BLOG

    OdpovědětVymazat
  16. Gelovou verzi v kelímku jsem si také oblíbila. Nicméně musím říct, že nová verze ve skleničce mě také zaujala. Mám jej chvíli nový a už jej asi z ruky nedám:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!