sobota 5. dubna 2014

Extrémní objem s Maybelline

Zhruba před měsícem se mi povedlo na facebooku DM drogerie získat k testování novou řasenku Colossal Go Extreme! Volum' od Maybelline. Kupovala bych si ji asi tak jako tak, ale jsem ráda, že jsem si ji mohla nejdřív takhle vyzkoušet. Klasická žlutá Colossalka je moje nejoblíbenější řasenka, používám ji od chvíle, co přišla na trh (takže už takových pět let minimálně), tak jsem byla zvědavá na její nejmladší ségru.


Obal je typický pro Colossalky, zářivá žlutá s lesklými růžovými nápisy. Sice mám obecně radši decentní obaly, ale tenhle mi nevadí, zaujme rozhodně na první pohled. Má na kartáčku dvě vlnky, jejichž účel jsem ale přesně nepochopila. Údajně mají zajistit lepší přenos barvy na kartáček a extrémní nalíčení řas. Nikdy jsem u žádné řasenky neměla problém s přenosem barvy na kartáček, takže funkčnost téhle vychytávky posoudit nemůžu.




Kartáček je hodně velký, takže rozhodně nebude vyhovovat všem. Já naopak tyhle kartáčky vyhledávám, protože mám řasy delší a husté i tak a takové ty úzké silikonové mi vůbec nevyhovují. Pracovalo se mi s ní od začátku dobře, protože mi přišla dole prasklá a lehce vyteklá (a tím pádem i vyschlá), takže jsem se nesetkala s tou prvotní "mokrostí", na kterou si u ní dost holek stěžovalo.

nahoře nic, dole dvě vrstvy

Nejdůležtější je ale samozřejmě efekt! Musím říct, že jsem s ní maximálně spokojená. Dělá opravdu nádherně husté a dlouhé řasy, stačí mi dvě tři vrstvy a jsem spokojená. Používám ji ale jenom na horní řasy, na focení jsem ji zkusila i na spodní a jak vidíte, trošku mi to ulítlo a mám to pod okem mázlé, tak se omlouvám :D trošku někdy slepuje, ale já si řasy stejně vždycky po dolíčení ještě rozčísnu. Drží celý den, je krásně černá a odličuje se úplně bez problémů. Pro mě prostě ideální řasenka, až mi dojde, určitě si ji pořídím znova.


Seženete ji běžně v drogériích, teď na ni byly hodně akce, doporučená cena je 249 Kč. Dělá se i ve voděodolné verzi.
Zkoušely jste ji už nebo máte v oblibě jiné Colossalky?

No a protože se mi neozvala výherkyně soutěže Jordana, tak jsem vylosovala náhradnici. Random vybral číslo 5, což je komentář Charmedky. Gratuluju!


Prosím o mail (mám ho v blogger profilu) do úterý večer, abych mohla balíček ve středu odeslat. Doufám, že třetí losování už nebude třeba :)

18 komentářů:

  1. Od Maybelline mám dvě řasenky a obě jsou hrozný, takže mě další nechávají chladnou. Ale tahle Ti dělá krásné řasy. :)
    A děkuju, email už jsem odeslala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Týýýjo, tak ta řasenka vypadá suprově!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně Colossalky moc nevyhovují, miluju kartáčky s malinkými štětinami:)
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  4. Nalíčit řasy, to je u mě boj. Mám je poměrně výrazné, ale na levém oku kratší a rovné, takže stejně dlouhé, rovné a zvýrazněné řasy, to je u mě nemyslitelné. :( Navíc si vždycky v poslední době při líčení opatlám i víčko a zničím linku, když se nejprve nařasenkuju a pak se snažím nakreslit linku, tak si zas ty řasy při tom ohnu dolů, no děs. Takže mně by tahle asi nestačila...

    OdpovědětVymazat
  5. Četla jsem dosud jen negativní recenze a musím říct, že na fotkách ostatních slečen působily řasy slepeně a výsledný efekt se mi vůbec nelíbil. Ale tobě dělá opravdu nádherné řasy! I když je pravda, že je máš krásně dlouhé od přírody. :) Takže teď mám dilema, jestli řasenku zkusit nebo ne. :D

    OdpovědětVymazat
  6. krasne fotky ..to je fotene v tom mini foto atelieri?

    OdpovědětVymazat
  7. No pááááni, to jsou řasy! Paráda:))
    Jinak ty fotky jsou suprový, ten tvůj boxík ti závidím:x

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou parádní řasy, vážně wau! :) Tomu říkám reklama, teď abych si pro ni taky zaběhla. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsem klasickou Colossalku, se kterou jsem byla moc spokojená! Teď jsem si oblíbila L'Oreal Manga řasenku, tak až mi vyschne, možná šáhnu po téhle :) Řasy ti dělá opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, tak na té fotce to vypadá že efekt je opravdu božský :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem fanatik Colossalek! Takže děkuju za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  12. wow robi ti paradne riasy!

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na na giveaway o uplne nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Tak musím říct, že to je vážně řasenka s velkým Ř.

    OdpovědětVymazat
  14. Super efekt!!! Asi si už budem musieť nejakú kolosálku zaobstarať aj ja, keď už ich tak všetky chválite :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tuto řasenku mám doma a jsem s ní naprosto spokojená :)
    http://anys111.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný článek, hlavně fotky. Chci ji už dávno, protože jsem x let používala tu voděodolnou. A maximální spokojenost. Teď si furt kupuju jiné řasenky, aby bylo porovnání, ale na maybellinky asi žádná nemá :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!