neděle 13. dubna 2014

Steamcream: zázrak z páry?

Znáte to, když se o něčem pořád někde mluví, tak si to ve většině případů pořídím, i když to vlastně nejdřív vůbec nechci... Stejný případ byl i tenhle poměrně známý krém. A přiznám se, že jsem si Steamcream pořídila z části i kvůli nádherné krabičce :) na vzory jsem se dívala už dávno a když měli v lednu na feelunique slevy a zrovna na můj nejoblíbenější design Kukka, tak jsem si ho prostě na zkoušku koupila.


Steamcream je unikátní díky procesu přípravy, během kterého se jednotlivé složky krému spojí silou páry. Vytvoří tak jemnou našlehanou emulzi, která do pokožky pronikne lépe než klasické krémy. Použití je univerzální - na ruce, tělo i obličej. Obaly jsou naprosto kouzelné, na výběr je nespočet variant, jedna hezčí než druhá. Je to klasická šroubovací dóza, jediné, co mě trochu překvapilo, byla absence nějakého ochranného alobalu. Po cestě z Anglie jsem měla veškerý obsah vylitý ve víčku, navíc to působí líp, když vím, že je krém na 100% nový.


Konzistence je opravdu hodně jemná a našlehaná, příjemně se nanáší a roztírá. Vůně je těžce levandulová, já ji miluju, ale pokud jste ve druhém táboře, tak se Steamcreamu radši vyhněte :D


Co se týče účinků, tak budu nejdřív kritická. Na tělo ani na ruce mi nevyhovuje, po namazání nemám vůbec pocit, že bych na sobě něco měla. Ruce mám poslední dobou docela vysušené a na to nestačí, po těle sice vysušená nejsem, ale když se namažu, tak to chci aspoň trochu cítit. Steamcream se vstřebá a je fuč. Zato na obličej je super. Mám smíšenou pleť se silným sklonem k ucpávání pórů, ale nic špatného mi neudělal. Nepřipadám si po něm mastná, ale příjemně hydratovaná, dobře a rychle se vstřebává a jde na něj bez problémů nanášet make-up. Nevím, nakolik by vyhovoval lidem s hodně suchou nebo naopak mastnou pletí, ale myslím, že na normální a smíšenou je akorát. Ale nečekejte po něm žádné zázraky, je to prostě klasický hydratační krém, jenže po těch jsem měla často problémy s pletí, takže jsem ráda, že se Steamcreamem je nemám.

naprosto úžasná jarní kolekce

Takže konečný verdikt je takový, že na obličej ano, je příjemný a splňuje, co slibuje, ale na tělo nebo ruce mi přijde průměrný. Navíc by se pak hodně rychle vyplácal a to se podle mě nevyplatí. Na obličej je ta spotřeba přece jen menší a pak ani ta vyšší cena tolik nebolí. Já jsem kupovala v akci zhruba za 300, seženete ho na zahraničních e-shopech nebo na oficiálním českém za 460 Kč (klik!). Já si ho na píští zimu určitě koupím znova.

22 komentářů:

  1. Tohle jsem opravdu neměla vidět - ta jarní kolekce... achjoo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, ty designy jsou překrásné!! Ale levandule- to bych teda nepřekousla :D

    OdpovědětVymazat
  3. No ty piksličky vypadají fakt nádherně. O Steamcreamu jsem toho už slyšela opvadu hodně a pořád odolávám. Třeba se někdy dostanu ke vzorečku a moje peněženka zapláče :) Ta jarní kolekce je fakt božská :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho kupuju pořád dokola a dokola, i když na obličej (ač mi 100% sedí - na sušší a citlivou) mám lepší věci a mažu ho jen na tělo - dekolt, ruce, nohy...tak si vždycky po vypotřebování objednám další. Líbí se mi, že vidím jeho účinky, ale necítím ho na sobě jako film.

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně se mi líbí ty jejich motivy. Levandulovou vůni miluji, tak přemýšlím, že bych časem do něj šla. Navíc spadám do té kategorie normální-až smíšená pleť, tak by mi mohl vyhovovat. No uvidíme :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. tak ta jarní kolekce je k sežrání :)) škoda té ceny :(

    OdpovědětVymazat
  7. No pod víčkem žádná ochranná fólie není, ale zvnějšku je taková průhledná přelepka, to si pamatuju, takže podle toho se pozná, že krém nebyl otevřený. Já mám pleť podle popisu podobnou jako ty, ale přes den ho používat nemůžu, prostě mi přišlo, jako by se moc nevsakoval a leskla jsem se. Takže ho používám na noc a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to já jsem neměla, jen nějakou mini nálepku s oceněním. netvrdím, že do něj někdo lezl, jen to na mě prostě vždycky líp působí, ať už je to zubní pasta nebo krém. navíc to není hned po otevření všude vyteklé :(
      jinak já jsem se leskla jen prvně, protože jsem si ho dala strašně moc. pak už jsem vychytala to ideální množství a bylo to akorát :)

      Vymazat
  8. Opravdu se mi moc líbí dózička s pěkným designem, ale jinak bohužel Streamcream nebude nic pro mě. :-/ Levandulové vůni se obloukem vyhýbám a na mou suchou pleť je to nízký kalibr. :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně se mi ty jejich plechovčičky líbí. Ale pořád jsem na vážkách, jestli do něj jít nebo se na něh nevyprdnout...

    OdpovědětVymazat
  10. Natálko, dík, jsem potřebovala slyšet něco takovýho jako píšeš v předposledním odstavci. :) Nemám po všemožných článcích dojem, že by ten krém byl něco extra, ale pokud neucpává póry a je pro normální/smíšenou pleť dostatečně hydratační, pak to zní jako něco, co bych ráda zkusila. Už kvůli těm krabičkám, samozřejmě... <3 <3 <3
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám mastnou pleť a na noc mi vyhovuje, na den by to šlo, ale to nejde skoro nic :-) kromě sér. Škoda jen těch parabenů na konci složení.

    OdpovědětVymazat
  12. Já nevím, mně to přijde za hodně peněz málo muziky. Dózičky jsou sice nádherné, ale za pleťový krém bych dala tolik jedině, kdyby byl stopro přírodní nebo měl nějaké opravdu zázračné účinky.

    OdpovědětVymazat
  13. Mně na mojí sušší, smíšenou pleť nevyhovoval vůbec - špatně se mi vstřebával a dlouho jsem měla mastný obličej.

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem měla vzoreček z LB a na moji mastnou pleť nic moc, musela jsem dávat na noc a ještě ráno se mi totálně lesklo čelo :( škoda, strašně jsem chtěla tu dózičku, takto si musím nechat zajít chuť :D

    OdpovědětVymazat
  15. Pro ty obaly bych ho brala všemi deseti, ale pro funkčnost už moc ne. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  16. Já bych si ho koupila snad jenom kvůli té plechovičce. :-D Jenže s mojí mastnou a značně náladovou pletí mám strach, že by to byly vyhozený čtyři stovky. :-(

    OdpovědětVymazat
  17. Steam cream mě hrozně láká, i když se čím dál víc uchyluju k patlání se olejema... Ten obal je prostě nádhernej, tu fotku s jarní limitkou jsem neměla vidět:)

    OdpovědětVymazat
  18. Měla jsem vzoreček a na moji pleť byl SC moc mastný a na ruce přesně naopak, jak říkáš ty, málo výživný. Takže pro mne tento produkt není, bohužel - obaly jsou fakt strhující! :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja mam sice suchu plet ale podla vzorky v LB ma nijako moc nezaujal.Ale tie obaly! tie su dokonale!

    Inak uz len dva dni do konca NIVEA giveaway, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Obaly jsou vážně krásné :), ale i tak by se mi asi nechtělo utratit tolik peněz :D.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám spíš sušší pleť, tak si nejsem jistá, zda by mi stačil, ale když ty obaly...ááách!;) Přemýšlím nad ním už nějaký ten pátek (hlavně tedy kvůli obalu samozřejmě:D), ale přece jenom to není nejlevnější záležitost, když má člověk podezření, že by mu úplně neseděl..:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!