neděle 27. dubna 2014

Tělové mléko pro sušenky

Když se minulý měsíc prodával časopis Žena a život s dárkem, tak jsem tomu moc pozornost nevěnovala, protože všude měli jenom tělové mléko, kterých mám dost. Jak to nakonec skončilo vidíte :) a jak dopadlo testování tohohle reparačního tělového mléka pro velmi suchou pokožku od Yves Rocher?


Balení je klasická šroubovací tuba, s pěkným designem rostlinné řady YR. Konzistence je trochu hutnější, ale roztírá se pohodlně. Sice se hned úplně nevstřebá, ale nenechává mastný nebo ulepený pocit a asi by to nebylo nic pro velmi suchou pokožku, pokud by bylo hned pryč. Jediné, co mi trochu vadí, je vůně, protože bambucké máslo není můj favorit, všechny krémy s ním mi přijdou takové nakyslé, ale naštěstí se mi na těle moc nedrží.


Asi už víte, že suchou pokožku (naštěstí) nemám. Nemám potřebu se nějak častěji krémovat a nemám na mazadla vysoké nároky. Tohle mléko se ale podle mě hodí opravdu i na tu hodně suchou, protože hydratuje jedna báseň. Namažu se s ním třeba jeden den večer a ještě i dva dny poté cítím, že jsem se mazala - kůže je úplně jiná, strašně hebká, pružná a taková příjemná na dotek, jestli mi rozumíte. Navíc jsem teď měla nějak dost podrážděné a vyschlé nohy z holení (to je asi jediné místo, kde se mi občas tvoří šupinky) a po namazání tímhle mlékem se to hned zlepšilo, nohy nesvědily a byly krásně hladké, šupinky zmizely.


Za mě tedy tohle mléčko rozhodně ano, protože opravdu funguje bezvadně. Protože se mi ale nelíbila ta vůně, tak bych si ho v plném balení nekoupila, ale lákají mě vyzkoušet i nějaká jiná YR mazadla. Jenom kdybych jich doma neměla tolik... Seženete ho v kamenných prodejnách nebo na e-shopu, 150 ml stojí 269 Kč (tohle balení je poloviční oproti tomu, co je běžně v prodeji).
Máte ho taky z časopisu? Jste s ním spokojené?

Ještě tu mám i slíbené vylosování soutěže o novinky Avon, celkem bylo 35 komentářů a random vybral č. 18...


Alče moc gratuluju a prosím o mail (mám ho v profilu) do úterý večer, jinak ve středu losuju náhradnici. A vy ostatní nemusíte být smutné, protože za měsíc oslaví blog první narozeniny a to si zaslouží pořádnou soutěž :)

18 komentářů:

  1. Taky ho mám z časopisu, ale zatím čeká na svůj den, mám spousty mazadel, které mám déle. YR mám ráda a podle recenze vypadá super. Já se tedy mažu každý večer po sprše, je to můj oblíbenej rituál :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se už taky snažím, ale mně to strašně nebaví :D ale hodně mažu ty nohy, ruce totálně zanedbávám...

      Vymazat
  2. Jéé, to mám radost, že se na mě usmálo štěstí :) celý víkend jsem proležela v pelechu s čajem, tak se mi hned zvedla nálada a už se moc těším na ten lak, zatím jsem na něj slyšela jenom chválu :)

    A teď mě docela mrzí, že jsem ten časák nekoupila, u nás taky měly jenom tělová mléka a já jsem chtěla lak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mamka má z téhle řady krém na ruce a je děsně příjemný! Nechává heboučké tlapky i krásně voní! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. Já si ty časáky koupila rovnou tři. :D Ale ještě jsem se k mléku nedostala.

    OdpovědětVymazat
  5. škoda toho dimethiconu, ale vypadá jinak velmi pěkně :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vidíš, já všude narážela na ŽaŽ s Gliss Kur, který jsem ignorovala, ale po YR jsem sáhla hned. A hned se zamilovala od jeho vůně :-)) Ale na větší testování zatím čeká.

    LuLu

    OdpovědětVymazat
  7. opět mi začíná doba, kdy se snažím víc promazávat, dík za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se taky snažím, protože toho mám spoustu a musím to spotřebovat :D a snažím se mazat nohy, za chvíli tu budou kraťasy a je fakt, že ten rozdíl je při pravidelném mazání znát!

      Vymazat
  8. Já jsem nekupovala. U nás totiž měli jen Gliss Kur, který jsem měla a byl hrozný. Vypadá pěkně, ale moc se mi nelíbí ta cena ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem strašně chtěla ten Bourjois lak, ale všude jsem viděla jen tohle mléko. tak jsem si řekla, proč ne, za tu cenu :) jinak plná cena je vyšší, ale já v YR skoro nikdy nic nekupuju za plnou, furt mi chodí kupóny na 40%, a to už se dá :)

      Vymazat
  9. Tak to se schválně po tom časopisu podívám pokud ho ještě seženu :D protože to tělové mléko vypadá fakt dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už ho asi neseženeš, už je nové číslo :( tohle bylo tuším v březnovém vydání

      Vymazat
  10. Hmm, vypadá dobře. :) A koukám že Ti bambucké máslo nevoní.. Mi nikdy nepřišlo že by mělo nějakou vůni samo o sobě. Naopak všechno s ním zbožňuju kvůli té hydrataci :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nee, strašně moc mi nevoní, ale uvědomila jsem si to až teď, kdy se mi sešlo doma tohle mléko a krém na ruce od Garnier :D

      Vymazat
  11. U Yves Rocher jsem docela dlouho nebyla, ale asi bych to měla změnit :) Teď mi jeden krém na tělo zrovna došel, takže se mi určitě nový bude hodit :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!