čtvrtek 3. dubna 2014

Vzorečkování s Kivvi II.

Dneska mám pro vás pokračování povídání o vzorečcích přírodní lotyšské kosmetiky Kivvi, které mi přišly od e-shopu Naturals (odkaz e-shop, odkaz FB). Mezitím, co jsem připravovala druhou část článku, jsem si už stihla koupit jeden výrobek z části první, a sice čisticí vitamínový koktejl. Používám ho denně a jsem z něj pořád stejně nadšená! Navíc je teď ještě pár dnů v akci, takže pokud o něm uvažujete, berte ho :)


O denní a noční krém s výtažky z břízy a borůvky jsem měla přímo zájem, protože je určený na normální, mastnou a smíšenou pleť, takže přesně pro mě. Jenže jsem se nepodívala do složení, což byla chyba. Krém jako takový je moc příjemný, nádherně voní, je lehký, dobře se vstřebává a není mastný, ale bohužel hned na druhém místě ve složení je kokosový olej a ten já na obličeji nesnesu. Vzoreček jsem spotřebovala a i při tak malém množství se mi póry trochu ucpaly. Pokud vám ale kokosák na obličeji nevadí, tak ho doporučuju.


Oční krém se šípkovým olejem a výtažky z jitrocele je jedním slovem parádní. Očních krémů mám vyzkoušených hromady, levné i drahé, ale přírodní asi první. Má lehkou, skoro vodovou texturu, až jsem se prvně lekla, ale krásně se roztírá a vstřebává a navíc ho stačí malinko. S líčením se netluče, hned se můžu malovat.


Samozřejmě ze dvou pytlíčků nepoznám, jaký má vliv na kruhy a vrásky, ale strašně mi voní a příjemně se s ním pracuje, cítím, že mám oční okolí hydratované. Někdy se u očních krémů namažu a po chvíli ani nevím, že tam něco mám, ale s tímhle se mi to nestalo. Až dodělám krémy, co mám, jdu do plného balení!


Poslední pán na holení je pleťový peeling s bambusem a olejem ze semínek papáji. Na peelingování obličeje moc nejsem, vlastně jsem měla za život asi dva, takže nejsem úplně expert. Na první pohled vypadá jako krém, nejsou v něm žádné viditelné částečky. Po nanesení na obličej je hodně jemný, ale zároveň zrníčka ucítíte, protože totiž při masáži tak lehce štípou. Není to ale nepříjemné a ani mojí dost citlivé pleti to nevadilo a neprojevilo se žádné začervenání. Pleť je po umytí hebká a projasněná, ale já mám přece jenom radši masky, takže pleťový peeling si pořizovat nebudu. Ale zato si dělám zálusk na peeling tělový - skořice a hnědý cukr, to musí být kombinace! Ale chci si zajít očichat všechny varianty, takhle naslepo vybrat nedokážu...


Zaujalo vás něco z dnešního výběru? Taky už jste Kivvi testovaly? A chystáte se na nějaký plný výrobek?

P.S. Výherkyně Jordana soutěže se mi ještě neozvala, prodlužuju jí čas na ozvání do pátku večer, jinak ve víkendovém článku vyhlásím náhradnici!

8 komentářů:

  1. Tak zrovna ten vitaminovy koktejl me nezaujal, ani o nem psat nebudu, jde mimo me:D Denni a nocni krem je skvelej, mam suchou a perfektne mi sedl.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ten oční krém zná lákavě, ale já mám teď nový od Natura Siberica, který je taky super, tak by asi bylo zbytečné pořizovat si dražší.

    OdpovědětVymazat
  3. Mna si maximalne nalakala na ten ocny krem

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Natálka, vzorku toho voňavého očného krému mám tiež a úplne sa zhodneme: je jedným slovom parádny.:-) A ten vitamínový koktejl (v dobrom) závidím:-), budem si ho tiež musieť zaobstarať, Kivvi je proste lahôdka.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Teď jsem našla vzorek Kivvi v Ladyboxu a byla jsem nabídkou krémů Kivvi nadšená, ale taky jsem si prostudovala složení, všude kokosák, takže to riskovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  6. Achjo, to Kivvi:)) Moje spotřebovávací období se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, takže jak dodělám poslední kapku Physiogelího odličovače, objednávám koktejl:) Já ty tělové peelingy moc nemusím, víc mě zaujala marmeláda, které rozhodně taky neodolám:D ahh, už aby to bylo!

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, ten tělový peeling skořice by byl určitě taky super :3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi radost! Reklamu, vulgarismy a "zvu tě..." komentáře ale netoleruju, považuju za spam a mažu!